دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: 1st ed نویسندگان: A H Varnam, Jane P Sutherland سری: Food products series, v. 1 ISBN (شابک) : 041245730X, 9780412457302 ناشر: Chapman & Hall سال نشر: 1994 تعداد صفحات: 460 زبان: English فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) حجم فایل: 45 مگابایت
در صورت تبدیل فایل کتاب Milk and milk products : technology, chemistry, and microbiology به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب شیر و فرآورده های شیر: فناوری، شیمی و میکروبیولوژی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
"این جلد اولین جلد از یک سری متون مهم است که به گروه های عمده محصولات غذایی می پردازد. شیر و محصولات شیری رشته های اساسی علوم غذایی مانند شیمی و میکروبیولوژی را با فناوری پردازش و جنبه های مرتبط با محصول مانند معیارهای مقبولیت ادغام می کند." " این کتاب پوشش کاملاً یکپارچه و بهروزی از این گروه مهم محصولات غذایی ارائه میکند و با استفاده دقیق از اهداف آموزشی، جداول، شکلها، جعبهها و تمرینها، حرفهای و دانشآموز را از طریق قالب کاربرپسند و واضح خود راهنمایی میکند. مطالب این کتاب بیشتر فرآورده های شیری شامل کره (و جایگزین های کره)، ماست، پنیر، شیر غلیظ و خشک، دسرها و بستنی را در بر می گیرد. "مطالعه شیر و فرآورده های شیری بخش عمده ای از دروس علوم و صنایع غذایی است و به همین دلیل این کتاب برای دانشجویان مقطع کارشناسی که این رشته ها را مطالعه می کنند بسیار ارزشمند است. از آنجایی که این کتاب پوشش کاملی از تمام جنبه های صنعتی ارائه می دهد، همچنین شامل موارد زیر است. کارمندان صنایع غذایی درگیر در توسعه محصول، مدیریت تولید و تضمین کیفیت، به ویژه کسانی که برای صلاحیت های حرفه ای تحصیل می کنند. دانشگاهیان درگیر در آموزش عناصر این موضوع و پرسنل درگیر در یک ظرفیت نظارتی نیز باید این کتاب را برای استفاده خود ایده آل بدانند." --BOOK JACKET.Title قسمت خلاصه ارائه شده توسط Blackwell North America, Inc. کلیه حقوق محفوظ است
"This volume is the first in an important series of texts dealing with major food product groups. Milk and Milk Products integrates the fundamental disciplines of food science such as chemistry and microbiology, with processing technology and product-related aspects such as criteria for acceptability." "The book provides a thoroughly integrated and up-to-date coverage of this important food product group and by careful use of learning objectives, tables, figures, boxes and exercises, guides the professional and student alike through its user-friendly and clear format. The contents of the book cover most of the major milk products, including butter (and butter substitutes), yoghurt, cheese, concentrated and dried milk, desserts and ice cream." "The study of milk and milk products is a major part of most food science and technology courses, and as such this book is invaluable for undergraduate students studying these disciplines. As the book provides a thorough coverage of all industrial aspects, it is also of great use to food industry employees involved in product development, production management and quality assurance, especially those studying for professional qualifications. Academics involved in teaching elements of this subject and personnel involved in a regulatory capacity should also find this book ideal for their use."--BOOK JACKET.Title Summary field provided by Blackwell North America, Inc. All Rights Reserved