ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Introduction to aroma research

دانلود کتاب مقدمه ای بر تحقیقات رایحه

Introduction to aroma research

مشخصات کتاب

Introduction to aroma research

ویرایش: 1 
نویسندگان:   
سری: Handbook of Aroma Research 1 
ISBN (شابک) : 9027720789, 9789027720788 
ناشر: Springer Netherlands 
سال نشر: 1988 
تعداد صفحات: 146 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 26 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 43,000



کلمات کلیدی مربوط به کتاب مقدمه ای بر تحقیقات رایحه: علوم غذایی



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 11


در صورت تبدیل فایل کتاب Introduction to aroma research به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب مقدمه ای بر تحقیقات رایحه نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب مقدمه ای بر تحقیقات رایحه

\"روث کار خوبی انجام داده است و (من) آن را به شدت به هر کسی که علاقه مند به ورود به این رشته یا مرتبط با این رشته است توصیه می کنم.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

\'Rothe has done a good job and (I) highly recommend it to anyone interested in entering this field or associated with the field.\' Journal of Controlled Release, 14, 1990



فهرست مطالب

Front Matter....Pages I-VII
Research in the flavour field — present situation and trends....Pages 1-30
Aroma analysis....Pages 30-79
General problems in aroma research....Pages 79-97
Future aspects....Pages 98-100
Time table about the history of production, processing and consumption of aroma-rich foods and flavourings....Pages 101-110
Back Matter....Pages 111-138




نظرات کاربران