دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: 1
نویسندگان: G. M. Wyatt (auth.)
سری: Food Safety Series
ISBN (شابک) : 9781461520016, 1461520010
ناشر: Springer US
سال نشر: 1992
تعداد صفحات: 141
زبان: English
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 12 مگابایت
کلمات کلیدی مربوط به کتاب ایمونواسی برای باکتری های مسموم کننده غذایی و سموم باکتریایی: علوم غذایی
در صورت تبدیل فایل کتاب Immunoassays for Food-poisoning Bacteria and Bacterial Toxins به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب ایمونواسی برای باکتری های مسموم کننده غذایی و سموم باکتریایی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
ایمنی مصرف کننده به موضوع اصلی سیستم تامین مواد غذایی در اکثر کشورها تبدیل شده است. این شامل تعداد زیادی از موضوعات علمی و فناوری در تعامل است، مانند عمل کشاورزی، میکروبیولوژی، شیمی، فناوری مواد غذایی، پردازش، جابجایی و بسته بندی. تکنیکهای مورد استفاده در درک و کنترل آلایندهها و سمیت، از پیچیدهترین روشهای آزمایشگاهی علمی، از علوم مهندسی صنایع تا قوانین منطقی ساده که در آشپزخانه اجرا میشوند، را شامل میشود. با این حال، مشکلات ایمنی مواد غذایی بسیار فراتر از مشکلاتی است که مستقیماً در تولید مواد غذایی وجود دارد. علاقه و نگرانی عمومی در سالهای اخیر حاد شده است و طیف وسیعی از متخصصان در تحقیقات، آموزش و امور عمومی را هشدار داده است. این مجموعه با هدف ارائه مجلدات به موقع تمام جنبه های موضوع را پوشش می دهد. آنها بررسی های تخصصی و به روز خواهند بود که توسط کارشناسان معتبر در زمینه های تحقیقاتی خود نوشته شده اند تا دیدگاه هر نویسنده را بیان کنند. در نظر گرفته شده است که خوانندگان گسترده و بین المللی باشند و سبک آن برای افراد غیرمتخصص، هرچند حرفه ای، قابل درک باشد. این مجموعه مورد توجه دانشمندان و فناوران صنایع غذایی که در صنعت، دانشگاه ها، پلی تکنیک ها و موسسات دولتی کار می کنند، خواهد بود. قانونگذاران و تنظیم کننده های مرتبط با تامین مواد غذایی؛ و متخصصان کشاورزی، مهندسی، مراقبت های بهداشتی و امور مصرف کنندگان. یکی از سختترین شرایط برای کنترل، آلودگی مواد غذایی توسط تعداد کمی از میکروارگانیسمهای بیماریزا قبل از تکثیر آنها و ایجاد مسمومیت غذایی در جمعیتهای بزرگ هنگام خوردن است.
Consumer safety has become a central issue of the food supply system in most countries. It encompasses a large number of interacting scientific and tech nological matters, such as agricultural practice, microbiology, chemistry, food technology, processing, handling and packaging. The techniques used in understanding and controlling contaminants and toxicity range from the most sophisticated scientific laboratory methods, through industrial engineering science to simple logical rules implemented in the kitchen. The problems of food safety, however, spread far beyond those directly occupied in food production. Public interest and concern has become acute in recent years, alerting a wide spectrum of specialists in research, education and public affairs. This series aims to present timely volumes covering all aspects of the subject. They will be up-to-date, specialist reviews written by acknowledged experts in their fields of research to express each author's own viewpoint. The readership is intended to be wide and international, and the style to be comprehensible to non-specialists, albeit professionals. The series will be of interest to food scientists and technologists working in industry, universities, polytechnics and government institutes; legislators and regulators concerned with the food supply; and specialists in agriculture, engineering, health care and consumer affairs. One of the most difficult situations to control is the contamination of food by small numbers of pathogenic micro-organisms before they multiply to give the large populations causing food poisoning when eaten.
Front Matter....Pages i-xiii
Introduction....Pages 1-4
Food-borne Bacteria....Pages 5-21
Historical Aspects....Pages 22-25
Food as an Assay Matrix....Pages 26-28
Antibody Technology....Pages 29-71
Equipment and Instrumentation....Pages 72-77
Assessment of Assay Performance....Pages 78-85
Assays Available Commercially....Pages 86-90
Conclusions....Pages 91-95
Back Matter....Pages 96-129