دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: 1 نویسندگان: George D. Saravacos, Athanasios E. Kostaropoulos (auth.) سری: Food engineering series ISBN (شابک) : 9781461507253, 1461507251 ناشر: Springer US سال نشر: 2002 تعداد صفحات: 716 زبان: English فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) حجم فایل: 77 مگابایت
کلمات کلیدی مربوط به کتاب کتابچه راهنمای تجهیزات فرآوری مواد غذایی: علوم غذایی
در صورت تبدیل فایل کتاب Handbook of Food Processing Equipment به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب کتابچه راهنمای تجهیزات فرآوری مواد غذایی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
انتشارات اخیر در مهندسی مواد غذایی عمدتاً به مهندسی فرآیندهای مواد غذایی مربوط می شود که به مهندسی شیمی مربوط می شود و عمدتاً به عملیات واحد و فرآیندهای واحد می پردازد که در طیف گسترده ای از عملیات پردازش مواد غذایی اعمال می شود. توجه نسبتاً کمتری به طراحی و بهره برداری از تجهیزات فرآوری مواد غذایی می شود که برای انجام کلیه فرآیندهای غذایی در کارخانه مواد غذایی ضروری است. پیشرفتهای فنی قابلتوجهی در تجهیزات فرآوری توسط تولیدکنندگان انجام شده است، همانطور که توسط کارخانههای فرآوری مواد غذایی مدرن نشان میدهد. نیاز به ربط دادن پیشرفت های مهندسی فرآیند به تجهیزات پردازشی و بالعکس وجود دارد. این کتاب تلاشی است برای اعمال اصول تثبیت شده پدیده حمل و نقل و عملیات واحد در طراحی، انتخاب و بهره برداری از تجهیزات فرآوری مواد غذایی. از آنجایی که تجهیزات فرآوری مواد غذایی هنوز به صورت تجربی طراحی می شوند، به دلیل پیچیدگی فرآیندها و نامشخص بودن خواص مواد غذایی، توصیف برخی از واحدهای صنعتی معمولی برای درک ویژگی های عملیاتی ضروری است. مقادیر تقریبی و دادهها برای اهداف توضیحی استفاده میشوند، زیرا کمبود قابل درک دادههای صنعتی منتشر شده وجود دارد.
Recent publications in food engineering concern mainly food process engi neering, which is related to chemical engineering, and deals primarily with unit operations and unit processes, as applied to the wide variety of food processing operations. Relatively less attention is paid to the design and operation of food processing equipment, which is necessary to carry out all of the food processes in the food plant. Significant technical advances on processing equipment have been made by the manufacturers, as evidenced by the efficient modem food pro cessing plants. There is a need to relate advances in process engineering to proc ess equipment, and vice versa. This book is an attempt to apply the established principles of transport phe nomena and unit operations to the design, selection, and operation of food pro cessing equipment. Since food processing equipment is still designed empiri cally, due to the complexity of the processes and the uncertainty of food properties, description of some typical industrial units is necessary to understand the operating characteristics. Approximate values and data are used for illustra tive purposes, since there is an understandable lack of published industrial data.
Front Matter....Pages i-xxiv
Design of Food Processes and Food Processing Plants....Pages 1-46
Design and Selection of Food Processing Equipment....Pages 48-77
Mechanical Transport and Storage Equipment....Pages 78-133
Mechanical Processing Equipment....Pages 134-207
Mechanical Separation Equipment....Pages 208-261
Heat Transfer Equipment....Pages 262-297
Food Evaporation Equipment....Pages 298-330
Food Dehydration Equipment....Pages 332-383
Refrigeration and Freezing Equipment....Pages 384-451
Thermal Processing Equipment....Pages 452-493
Mass Transfer Equipment....Pages 494-541
Equipment for Novel Food Processes....Pages 542-575
Food Packaging Equipment....Pages 576-625
Back Matter....Pages 627-698