ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب HACCP: A practical approach

دانلود کتاب HACCP: یک روش عملی

HACCP: A practical approach

مشخصات کتاب

HACCP: A practical approach

ویرایش:  
نویسندگان:   
سری:  
ISBN (شابک) : 9781461520634, 1461520630 
ناشر: Springer US 
سال نشر: 1994 
تعداد صفحات: 310 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 24 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 46,000



کلمات کلیدی مربوط به کتاب HACCP: یک روش عملی: علوم غذایی



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 17


در صورت تبدیل فایل کتاب HACCP: A practical approach به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب HACCP: یک روش عملی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب HACCP: یک روش عملی

به‌عنوان یک قهرمان قدیمی عملکرد خوب تولید در صنعت غذا و نوشیدنی، از اینکه برای ویرایش مجموعه‌ای از کتاب‌ها در مورد رویکردهای عملی کنترل غذا دعوت شدم، بسیار خوشحال شدم. این مجموعه قصد ندارد چرخ را دوباره اختراع کند، بلکه هدف جمع آوری خرد جمعی در رابطه با مسائل خاص کنترل مواد غذایی و ارائه آنها به گونه ای است که به مدیران، مدیریت یا پزشکان مربوطه اجازه دهد تا به آنها در سطح عملی رسیدگی کنند. . همچنین سعی می‌کند چشم‌اندازی عملی برای کسانی که درگیر اجرای قانون هستند، که برخی از آنها به تازگی در مواجهه با قوانین کنترل غذای اتحادیه اروپا به چالش کشیده می‌شوند، ارائه دهد. من به ویژه خوشحالم که اولین مورد از این سری باید در مورد تجزیه و تحلیل خطر باشد و نویسندگان تجربه واقعی از برنامه های HACCP در سازمان های بزرگ و بسیار معتبر دارند. Sainsbury's و Grand Metropolitan باید به خاطر حمایتی که از این ابتکار عمل کرده اند، قدردانی شود، همانطور که دیگرانی که کمک های کارکنان خود را تایید کرده اند. من همچنین تحت تأثیر کیفیت و دامنه ورودی نویسندگان این نشریه، سارا مورتیمور و کارول والاس قرار گرفته‌ام، و امیدوارم که نمونه کاربرد عملی که به عنوان یک موضوع مداوم در سراسر کتاب اجرا می‌شود، به افرادی که HACCP را برای این کتاب اعمال می‌کنند، کمک کند. اولین باری است که بدون ریختن خون، عرق و اشک، مشکلات اجتناب ناپذیر را می گذرانیم.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

As a long-standing protagonist of good manufacturing practice in the food and drink industry, I was more than pleased to be invited to edit a series of books on practical approaches to food control. The series does not set out to re-invent the wheel, but rather to draw together collective wisdom in respect of particular food control issues and to present them in a way which will allow relevant managers, management or practitioners to address them on a practical level. It also tries to give a practical perspective for those concerned with law enforcement, some of whom will be newly challenged in face of EEC food control legislation. I am particularly delighted that the first in the series should be on the subject of hazard analysis and that the authors have real experience of HACCP applications within major and highly respected organizations. Sainsbury's and Grand Metropolitan are to be commended for the support that they have given to this initiative, as are others who have endorsed contributions from their employees. I have also been impressed with the quality and scope of the input from the authors of this publication, Sara Mortimore and Carol Wallace, and hope that the example of practical application which runs as an ongoing theme throughout the book will help those applying HACCP for the first time to weave through the inevitable difficulties without undue shedding of blood, sweat and tears.



فهرست مطالب

Front Matter....Pages i-xviii
An Introduction to HACCP....Pages 1-6
Why use HACCP?....Pages 7-18
Preparing for HACCP....Pages 19-34
An introduction to hazards — their significance and control....Pages 35-53
Designing safety into products and processes....Pages 55-78
How to do a HACCP Study....Pages 79-145
Putting the HACCP Plan into Practice....Pages 147-162
HACCP as a way of life — maintaining your HACCP System....Pages 163-182
Broader applications of HACCP — using HACCP techniques in other areas....Pages 183-190
HACCP and Quality Management Systems — their combined strength....Pages 191-205
Back Matter....Pages 207-298




نظرات کاربران