ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب A Guide to The Vitamins: Their role in health and disease

دانلود کتاب راهنمای ویتامین ها: نقش آنها در سلامت و بیماری

A Guide to The Vitamins: Their role in health and disease

مشخصات کتاب

A Guide to The Vitamins: Their role in health and disease

ویرایش:  
نویسندگان: , , ,   
سری:  
ISBN (شابک) : 9789401197977, 9401197970 
ناشر: Springer Netherlands 
سال نشر: 1975 
تعداد صفحات: 210 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 19 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 52,000



کلمات کلیدی مربوط به کتاب راهنمای ویتامین ها: نقش آنها در سلامت و بیماری: تغذیه



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 16


در صورت تبدیل فایل کتاب A Guide to The Vitamins: Their role in health and disease به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب راهنمای ویتامین ها: نقش آنها در سلامت و بیماری نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب راهنمای ویتامین ها: نقش آنها در سلامت و بیماری

در طول تاریخ بشر از انسان بدوی تا زمان حاضر، مصرف ویتامین ها عامل اصلی مرگ و میر و بیماری بوده است. پلاگرا، اسکوربوت و بری بری ارتش ها، خدمه کشتی ها و حتی ملت ها را نابود کرده اند (شکل I). در اواخر سال 1925 بیماری کم خونی "مضر" ناشی از فقدان ویتامین Bl2 در بدن افراد واقعاً به نام خود عمل می کرد. اگرچه حتی هزار سال پیش موارد جداگانه ای از شناسایی کمبودهای غذایی وجود داشت، اما اهمیت فاکتورهای غذایی در ژن این بیماری ها از قرن هجدهم به بعد بیشتر شناخته شد و تا این قرن بود که ساختار شیمیایی این عوامل تعیین شد و خود مواد سنتز شدند. همانطور که علم بیوشیمی توسعه یافته است، مشخص شده است که تظاهرات بالینی کمبود ویتامین به دنبال اختلال در عملکردهای متابولیکی متعدد است. اکثر ویتامین ها در واقع کوآنزیم های خاصی را در فرآیندهای شیمیایی مختلف تشکیل می دهند، اما حداقل یکی از آنها در بدن به هورمون تبدیل می شود. استخراج تجاری و سنتز ویتامین‌ها، که عمدتاً در دهه‌های 1930 و 1940 آغاز شد، مقادیر کافی برای تسکین بیماری‌های ناشی از ویتامین‌ها را تولید کرد. سپس استفاده از ویتامین ها مد شد و درمان های چشمگیری برای تعداد روزافزونی از بیماری ها ادعا شد.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

Throughout the history of mankind from primitive man to the present time, vitamin ddiciencies have been a major cause of death and disease. Pellagra, scurvy and beri-beri have decimated armies, ships' crews and even nations (Figure I). As late as 1925 the disease 'pernicious' anaemia caused by the ab sence of vitamin Bl2 within a person's body really lived up to its name. Although there were isolated instances of recognition of dietary deficien cies even a thousand years ago, the importance of dietary factors in the gene sis of these diseases was more widely recognized from the eighteenth century onwards and it was not until this century that the chemical structure of these factors was determined and the substances themselves synthesized. As the science of biochemistry has developed it has been found that the clinical manifestations of vitamin deficiency follow derangement of multiple metabolic functions. The majority of the vitamins in fact form specific co-en zymes in various chemical processes but at least one is converted within the body into a hormone. The commercial extraction and synthesis of the vitamins, which began mainly in the 1930S and 1940s, produced adequate quantities for a relief of vitamin detlciency diseases. The use of vitamins then became fashionable and dramatic cures were claimed for an ever increasing number of diseases.



فهرست مطالب

Front Matter....Pages i-xii
Front Matter....Pages 1-1
General Considerations....Pages 3-12
Causes of Vitamin Deficiency....Pages 13-21
Vitamin Adequacy of the Average Diet....Pages 23-29
Vitamin Problems in Underprivileged Countries....Pages 31-35
Front Matter....Pages 37-37
Vitamin A....Pages 39-49
Vitamin D....Pages 51-59
Vitamin E....Pages 61-65
Vitamin K....Pages 67-72
Thiamine....Pages 73-81
Riboflavine....Pages 83-91
Pyridoxine....Pages 93-101
Nicotinic Acid....Pages 103-110
Folic Acid....Pages 111-116
Vitamin B 12 ....Pages 117-124
Pantothenic Acid....Pages 125-130
Biotin....Pages 131-135
Vitamin C....Pages 137-144
Choline....Pages 145-146
Front Matter....Pages 147-147
Vitamin Assays....Pages 149-153
Examination for Vitamin Nutritional Status in the Human....Pages 155-167
Front Matter....Pages 147-147
Laboratory Tests for Deficiency....Pages 169-173
Vitamin Losses in Storage and Preparation of Food....Pages 175-186
Addition of Vitamins to Food....Pages 187-190
Vitamins in Animal Feeds....Pages 191-196
Back Matter....Pages 197-208




نظرات کاربران