ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Genetics of Lactic Acid Bacteria

دانلود کتاب ژنتیک باکتری های اسید لاکتیک

Genetics of Lactic Acid Bacteria

مشخصات کتاب

Genetics of Lactic Acid Bacteria

ویرایش: 1 
نویسندگان: , , ,   
سری: The Lactic Acid Bacteria 3 
ISBN (شابک) : 9781461349594, 9781461501916 
ناشر: Springer US 
سال نشر: 2003 
تعداد صفحات: 406 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 11 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 54,000



کلمات کلیدی مربوط به کتاب ژنتیک باکتری های اسید لاکتیک: علوم غذایی



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 17


در صورت تبدیل فایل کتاب Genetics of Lactic Acid Bacteria به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب ژنتیک باکتری های اسید لاکتیک نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب ژنتیک باکتری های اسید لاکتیک



با مقدمه‌ای بر تکنیک‌های ژنتیکی مرتبط، فصل‌ها همه گروه‌های اصلی LAB، از جمله Bifidobacteria را پوشش می‌دهند. زیست شناسی پلاسمید، انتقال ژن، فاژ و متابولیسم قند. بیان ژن LAB های مختلف. برنامه های کاربردی برای آزمایشگاه مهندسی ژنتیک، از جمله زمینه در حال ظهور برنامه های کاربردی پزشکی؛ و مسائل حقوقی و مصرفی که از چنین برنامه هایی ناشی می شود. این منبع معیاری برای وضعیت دانش ژنتیک LAB خواهد بود و باید برای دانشمندان مواد غذایی و سایر محققانی که با LAB در ظرفیت های فعلی و آینده آن کار می کنند، ارزشمند باشد. متخصصانی که از باکتری‌های اسید لاکتیک (LAB) برای تحقیق و/یا به عنوان ارگانیسم‌های فعال استفاده می‌کنند، چه در تخمیر مواد غذایی و لبنیات یا در زمینه جدید هیجان‌انگیز عوامل تحویل بالینی، این کتاب را ارزشمند خواهند یافت. علاوه بر این، اساتیدی که در مقاطع کارشناسی ارشد و کارشناسی ارشد میکروبیولوژی تدریس می کنند، و دانشجویان تحقیقات کارشناسی ارشد نیز این را یک کار مرجع ضروری می دانند.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

Beginning with an introduction to relevant genetic techniques, chapters cover all major groups of LAB, including the Bifidobacteria; plasmid biology, gene transfer, phage, and sugar metabolism; gene expression of various LAB; applications for genetically engineered LAB, including the emerging field of medical applications; and the legal and consumer issues that arise from such applications. This resource will set the benchmark for the state of knowledge of LAB genetics and should be of value to food scientists and other researchers working with LAB in its present and future capacities. Professionals using lactic acid bacteria (LAB) for research and/or as working organisms, whether in food and dairy fermentations or in the exciting new field of clinical delivery agents, will find this book invaluable. In addition, professors teaching under- and post-graduates in microbiology, and postgraduate research students will also find this an essential reference work.



فهرست مطالب

Front Matter....Pages i-xviii
Introduction....Pages 1-24
Plasmid Biology, Conjugation, and Transposition....Pages 25-44
Comparative Genomics of Bacteriophage Infecting Lactic Acid Bacteria....Pages 45-94
Genetics of the Metabolism of Lactose and Other Sugars....Pages 95-119
Regulation of Gene Expression in Lactococcus lactis ....Pages 121-142
Gene Expression in Lactobacilli....Pages 143-188
Genetics of Proteolysis in Lactococcus lactis ....Pages 189-223
Genetics of Bacteriocin Production in Lactic Acid Bacteria....Pages 225-260
Lactic Acid Bacteria as Mucosal Delivery Vehicles....Pages 261-290
The Genetics of Phage Resistance in Lactococcus lactis ....Pages 291-315
Antibiotic Resistance and Transfer in Lactic Acid Bacteria....Pages 317-354
The Ratio between Benefits and Risk of Fermented Foods Produced by Genetically Modified Lactic Acid Bacteria....Pages 355-375
Back Matter....Pages 377-394




نظرات کاربران