ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Evaluation and control of meat quality in pigs

دانلود کتاب ارزیابی و کنترل کیفیت گوشت در خوک

Evaluation and control of meat quality in pigs

مشخصات کتاب

Evaluation and control of meat quality in pigs

ویرایش:  
نویسندگان: , , ,   
سری: Current topics in veterinary medicine and animal science 
ISBN (شابک) : 0898388546, 9780898388541 
ناشر: Nijhoff 
سال نشر: 1987 
تعداد صفحات: 443 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 51 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 30,000



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 12


در صورت تبدیل فایل کتاب Evaluation and control of meat quality in pigs به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب ارزیابی و کنترل کیفیت گوشت در خوک نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب ارزیابی و کنترل کیفیت گوشت در خوک

"این کتاب به خوبی سازماندهی شده و بسیار آموزنده است" دامپزشک کرنل، اکتبر 1987


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

'This book is well organized and extremely informative ' The Cornell Veterinarian, Oct. 1987





نظرات کاربران