ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب The Sugar Beet Crop

دانلود کتاب محصول چغندر قند

The Sugar Beet Crop

مشخصات کتاب

The Sugar Beet Crop

ویرایش: [1 ed.] 
نویسندگان: , ,   
سری: World crop series 
ISBN (شابک) : 9789400903739, 9400903731 
ناشر: Springer Netherlands 
سال نشر: 1993 
تعداد صفحات: 704
[682] 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 72 Mb 

قیمت کتاب (تومان) : 42,000



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 4


در صورت تبدیل فایل کتاب The Sugar Beet Crop به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب محصول چغندر قند نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب محصول چغندر قند



D.A. کوک و آر.ک. چغندر قند اسکات یکی از دو محصول است (دیگری نیشکر) که تنها منابع مهم ساکارز را تشکیل می دهد - محصولی با خواص شیرین کنندگی و نگهداری که آن را جزء اصلی یا افزودنی به طیف وسیعی از غذاها می کند. ، نوشیدنی ها و داروها. شکر، همانطور که تقریباً همیشه ساکارز نامیده می شود، برای هزاران سال جزء ارزشمند رژیم غذایی انسان بوده است. برای اکثریت قریب به اتفاق آن زمان، تنها منبع ساکارز خالص، گیاه نیشکر بود، واریته‌های آن همه گونه‌ها یا هیبریدهایی در جنس Saccharum هستند. محصول نیشکر محدود به مناطق گرمسیری و نیمه گرمسیری بوده و هست و تا قرن هجدهم شکر تولید شده از آن در اروپا فقط در اختیار افراد معدودی برخوردار بود. با این حال، گسترش تولید نیشکر، به ویژه در منطقه کارائیب، در اواخر قرن هفدهم و هجدهم، و محصول جدید چغندر قند در اروپا در قرن نوزدهم، به این معنی بود که شکر برای بخش فزاینده ای از جمعیت جهان در دسترس قرار گرفت. .


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

D.A. Cooke and R.K. Scott Sugar beet is one of just two crops (the other being sugar cane) which constitute the only important sources of sucrose - a product with sweeten­ ing and preserving properties that make it a major component of, or additive to, a vast range of foods, beverages and pharmaceuticals. Sugar, as sucrose is almost invariably called, has been a valued compo­ nent of the human diet for thousands of years. For the great majority of that time the only source of pure sucrose was the sugar-cane plant, varieties of which are all species or hybrids within the genus Saccharum. The sugar-cane crop was, and is, restricted to tropical and subtropical regions, and until the eighteenth century the sugar produced from it was available in Europe only to the privileged few. However, the expansion of cane production, particularly in the Caribbean area, in the late seventeenth and the eighteenth centuries, and the new sugar-beet crop in Europe in the nineteenth century, meant that sugar became available to an increasing proportion of the world's population.





نظرات کاربران