ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب European Agricultural Research in the 21st Century: Which Innovations Will Contribute Most to the Quality of Life, Food and Agriculture?

دانلود کتاب تحقیقات کشاورزی اروپا در قرن بیست و یکم: کدام نوآوری بیشتر به کیفیت زندگی، غذا و کشاورزی کمک می کند؟

European Agricultural Research in the 21st Century: Which Innovations Will Contribute Most to the Quality of Life, Food and Agriculture?

مشخصات کتاب

European Agricultural Research in the 21st Century: Which Innovations Will Contribute Most to the Quality of Life, Food and Agriculture?

ویرایش: 1998 
نویسندگان:   
سری:  
ISBN (شابک) : 3540644148, 9783540644149 
ناشر: Springer 
سال نشر: 1998 
تعداد صفحات: 316 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 43 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 39,000



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 9


در صورت تبدیل فایل کتاب European Agricultural Research in the 21st Century: Which Innovations Will Contribute Most to the Quality of Life, Food and Agriculture? به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب تحقیقات کشاورزی اروپا در قرن بیست و یکم: کدام نوآوری بیشتر به کیفیت زندگی، غذا و کشاورزی کمک می کند؟ نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب تحقیقات کشاورزی اروپا در قرن بیست و یکم: کدام نوآوری بیشتر به کیفیت زندگی، غذا و کشاورزی کمک می کند؟

به طور مشترک با INRA، پاریس منتشر شده است. مردم در آینده چه خواهند خورد و چگونه می توان نیازهای غذایی از نظر کمی و کیفی را تامین کرد؟ این مطالعه مبتنی بر اتحادیه اروپا نیاز به سطح بهره‌وری را روشن می‌کند که کشاورزی را در بازار رقابتی کند و در عین حال با نیاز به مدیریت عاقلانه منابع طبیعی و زمین‌ها سازگار باشد. در این کتاب تغییرات لازم برای کشاورزی اروپا از منظر بیولوژیکی، پزشکی، اقتصادی و سیاسی مورد بحث قرار گرفته است.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

Jointly published with INRA, Paris. What will people eat in the future and how can the food requirements in terms of quantity and quality be met? This EU-based study elucidates the need for a productivity level that will make agriculture competitive on the market and yet is reconciled with the need to manage natural resources and lands wisely. In this book the necessary changes for European agriculture from the biological, medical, economic and political perspective are discussed.





نظرات کاربران