ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Chocolate, Cocoa and Confectionery: Science and Technology

دانلود کتاب شکلات، کاکائو و شیرینی: علم و فناوری

Chocolate, Cocoa and Confectionery: Science and Technology

مشخصات کتاب

Chocolate, Cocoa and Confectionery: Science and Technology

ویرایش: 3, reprint, revised 
نویسندگان:   
سری: A Chapman & Hall Food Science Book 
ISBN (شابک) : 083421301X, 9780834213012 
ناشر: Springer 
سال نشر: 1989 
تعداد صفحات: 899 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 83 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 43,000



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 4


در صورت تبدیل فایل کتاب Chocolate, Cocoa and Confectionery: Science and Technology به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب شکلات، کاکائو و شیرینی: علم و فناوری نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب شکلات، کاکائو و شیرینی: علم و فناوری

این راهنمای قطعی که به عنوان استاندارد صنعتی شناخته شده است، بررسی جامعی از عملیات تولید و فرآوری شکلات و شیرینی ارائه می دهد. بر جنبه‌های فنی و علمی روش‌های مختلف تولید تأکید می‌شود: از فرمول‌ها و دستور العمل‌ها در صورت نیاز برای تکمیل توضیحات و برای پیشبرد درک یک فرآیند خاص استفاده می‌شود. سایر زمینه ها شامل مواد اولیه، امولسیفایرها، جایگزین ها و ترکیبات، مواد تشکیل دهنده، شیرین کننده ها، نشاسته ها و رنگ ها، روش های کاربردی، ارزش غذایی، بسته بندی و حشره شناسی است.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

Recognised as the industry standard, this definitive guide provides a comprehensive review of chocolate and confectionary production and processing operations. The technical and scientific aspects of the various manufacturing procedures are emphasized: formulations and recipes are used as needed to supplement explanations and to advance understanding of a particular process. Other areas include raw materials, emulsifiers, replacers and compounds, ingredients, sweeteners, starches and colors, applied methods, food value, packaging and entomology.





نظرات کاربران