ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Lipid Biochemistry, 5th Edition

دانلود کتاب بیوشیمی لیپید، ویرایش پنجم

Lipid Biochemistry, 5th Edition

مشخصات کتاب

Lipid Biochemistry, 5th Edition

دسته بندی: بیوشیمی
ویرایش:  
نویسندگان: , ,   
سری:  
ISBN (شابک) : 9780632054091, 9780470774366 
ناشر: Wiley-Blackwell 
سال نشر: 2002 
تعداد صفحات: 335 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 6 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 55,000



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 21


در صورت تبدیل فایل کتاب Lipid Biochemistry, 5th Edition به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب بیوشیمی لیپید، ویرایش پنجم نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب بیوشیمی لیپید، ویرایش پنجم

از زمان انتشار اولین ویرایش این کتاب موفق و پرطرفدار در سال 1970، موضوع بیوشیمی لیپید به شدت تکامل یافته است و این پنجمین ویرایش به روز و جامع حاوی اطلاعات بسیار جدید و هیجان انگیز است.

بیوشیمی لیپید، ویرایش پنجم عمدتاً به روشی کاربرپسند بازنویسی شده است، با فصل‌هایی که حاوی کادرهای موضوعات مورد علاقه خاص، نکات خلاصه و فهرست‌هایی از خواندن پیشنهادی است، که باعث افزایش بیشتر در دسترس بودن و خوانایی این متن عالی است.

مطالب شامل اختصارات و تعاریف مورد استفاده در مطالعه لیپیدها، روشهای معمول تجزیه و تحلیل، ساختار و متابولیسم اسیدهای چرب، لیپیدها و لیپیدهای رژیم غذایی به عنوان ذخیره انرژی، انتقال چربی، لیپیدها در سلول ساختارها و متابولیسم لیپیدهای ساختاری این کتاب جامع‌ترین درمان این موضوع را ارائه می‌کند و خواندن آن را برای همه کسانی که با لیپیدها کار می‌کنند یا مطالعه می‌کنند ضروری می‌کند.

دانشجویان سطح بالای بیوشیمی، زیست‌شناسی، موضوعات بالینی، تغذیه و علوم غذایی مطالب را پیدا خواهند کرد. این کتاب به عنوان یک کمک آموزشی ارزشمند است، همانطور که فارغ التحصیلان متخصص در موضوعات مطرح شده در کتاب هستند. متخصصانی که در زمینه تحقیقات در دانشگاه و صنعت کار می کنند، از جمله پرسنل درگیر در تحقیقات مواد غذایی و تغذیه، فرمولاسیون محصول جدید، فرمولاسیون رژیم غذایی خاص (از جمله مواد مغذی و غذاهای کاربردی) و سایر جنبه های بالینی، اطلاعات زیادی را در صفحات کتاب پیدا خواهند کرد.

مایکل گور استاد مدعو در تغذیه انسان در دانشگاه ریدینگ انگلستان و دانشگاه آکسفورد بروکس انگلستان بود. جان هاروود، استاد بیوشیمی در دانشکده علوم زیستی، دانشگاه کاردیف، انگلستان است. کیت فرین، استاد متابولیسم انسانی در مرکز آکسفورد برای دیابت، غدد درون ریز و متابولیسم، دانشگاه آکسفورد، انگلستان است. محتوا:
فصل 1 لیپیدها: تعریف، جداسازی، جداسازی و تشخیص (صفحات 1-12):
فصل 2 ساختار و متابولیسم اسیدهای چرب (صفحات 13-92):
فصل 3 لیپیدها as Energy Stores (صفحات 93-126):
فصل 4 لیپیدهای رژیم غذایی (صفحات 127-169):
فصل 5 انتقال چربی (صفحات 170-214):
فصل 6 لیپیدها در ساختارهای سلولی (صفحات 215) -266):
فصل 7 متابولیسم لیپیدهای ساختاری (صفحات 267-314):


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

Since the publication of the first edition of this successful and popular book in 1970, the subject of lipid biochemistry has evolved greatly and this fifth up-to-date and comprehensive edition includes much new and exciting information.

Lipid Biochemistry, fifth edition has been largely re-written in a user-friendly way, with chapters containing special interest topic boxes, summary points and lists of suggested reading, further enhancing the accessibility and readability of this excellent text.

Contents include abbreviations and definitions used in the study of lipids, routine analytical methods, fatty acid structure and metabolism, dietary lipids and lipids as energy stores, lipid transport, lipids in cellular structures and the metabolism of structural lipids. The book provides a most comprehensive treatment of the subject, making it essential reading for all those working with or studying lipids.

Upper level students of biochemistry, biology, clinical subjects, nutrition and food science will find the contents of this book invaluable as a study aid, as will postgraduates specializing in the topics covered in the book. Professionals working in research in academia and industry, including personnel involved in food and nutrition research, new product formulation, special diet formulation (including nutraceuticals and functional foods) and other clinical aspects will find a vast wealth of information within the book's pages.

Michael Gurr was a Visiting Professor in Human Nutrition at the University of Reading, UK and at Oxford Brookes University, UK. John Harwood is a Professor of Biochemistry at the School of Biosciences, Cardiff University, UK. Keith Frayn is a Professor of Human Metabolism at the Oxford Centre for Diabetes, Endocrinology and Metabolism, University of Oxford, UK. Content:
Chapter 1 Lipids: Definition, Isolation, Separation and Detection (pages 1–12):
Chapter 2 Fatty Acid Structure and Metabolism (pages 13–92):
Chapter 3 Lipids as Energy Stores (pages 93–126):
Chapter 4 Dietary lipids (pages 127–169):
Chapter 5 Lipid transport (pages 170–214):
Chapter 6 Lipids in Cellular Structures (pages 215–266):
Chapter 7 Metabolism of Structural Lipids (pages 267–314):





نظرات کاربران