ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Edible structures : the basic science of what we eat

دانلود کتاب ساختارهای خوراکی: علم اساسی آنچه می خوریم

Edible structures : the basic science of what we eat

مشخصات کتاب

Edible structures : the basic science of what we eat

ویرایش:  
نویسندگان: , ,   
سری:  
ISBN (شابک) : 9781439898901, 1439898901 
ناشر:  
سال نشر:  
تعداد صفحات: 420 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 15 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 35,000



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 11


در صورت تبدیل فایل کتاب Edible structures : the basic science of what we eat به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب ساختارهای خوراکی: علم اساسی آنچه می خوریم نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب ساختارهای خوراکی: علم اساسی آنچه می خوریم

محتوا: مولکول های مغذی و خوشمزه -- مواد و ساختارهای غذایی -- سفر به مرکز غذا -- از مزرعه تا سلول ها و بازگشت -- کمی ریاضی -- ترمودینامیک تغذیه ای و آشپزی -- بین مغز و سلول -- آشپزی فن آوری ها و ساختارهای غذایی -- لذت غذا خوردن -- توانمندسازی سرآشپزها -- علمی که سرآشپزها را مجذوب می کند -- عادات سالم


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

Content: Nutritious and delicious molecules -- Food materials and structures -- Journey to the center of our food -- From farm to cells and back -- A pinch of mathematics -- Nutritional and culinary thermodynamics -- Between brain and cell -- Culinary technologies and food structures -- The pleasure of eating -- The empowerment of chefs -- The science that fascinates chefs -- Healthy habits





نظرات کاربران