ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Controlling salmonella in poultry production and processing

دانلود کتاب کنترل سالمونلا در تولید و فرآوری طیور

Controlling salmonella in poultry production and processing

مشخصات کتاب

Controlling salmonella in poultry production and processing

ویرایش:  
نویسندگان:   
سری:  
ISBN (شابک) : 9781439821107, 1439821100 
ناشر: CRS Press/Taylor & Francis 
سال نشر: 2012 
تعداد صفحات: 298 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 128 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 36,000



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 7


در صورت تبدیل فایل کتاب Controlling salmonella in poultry production and processing به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب کنترل سالمونلا در تولید و فرآوری طیور نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب کنترل سالمونلا در تولید و فرآوری طیور

"سالمونلا پاتوژن اصلی است که می تواند منجر به بیماری های ناشی از غذا شود. این کتاب منشا سالمونلا را در طیور توضیح می دهد و راهبردهای مداخله ای برای کنترل سالمونلا در طی پرورش، جوجه ریزی، رشد، حمل و نقل و فرآوری ارائه می دهد. متن پیامدها و مناسب بودن آن را بررسی می کند. استفاده از مواد شیمیایی، نحوه تشخیص و تنظیم یک کارخانه فرآوری برای از بین بردن سالمونلا، و نحوه تأیید استراتژی‌های مداخله برای اطمینان از کارآمدی آنها. همچنین در مورد پیامدهای بازیافت آب بر آلودگی سالمونلا بحث می‌کند و نکات عملی برای افزایش عملکرد در طول فرآوری ارائه می‌کند. کنترل سالمونلا و طراحی تجهیزات مناسب برای از بین بردن سالمونلا\"- ارائه شده توسط ناشر. ادامه مطلب... مطلب: سالمونلا: ارگانیسم هزینه اجتماعی عفونت های سالمونلا ارزیابی خطر سالمونلا از منابع طیور منابع سالمونلا در گله های پرورش دهنده، جوجه کشی و عملیات رشد سالمونلا مداخله سالمونلا در پرورش دهندگان نقش هچر در سالمونلا انتقال سالمونلا مداخله جوجه کشی انتقال سالمونلا در طول رشد سالمونلا مداخله در طول رشد اثر سلامت جوجه ها بر شیوع سالمونلا منابع سالمونلا در گیاه نقش اسکالدر در انتشار سالمونلا کنترل سالمونلا در اسکالدر طیور بهبود عملکرد فرآوری و کاهش رسوب بدون سالمونلا هزینه اضافه شده اثر چیدن (از بین بردن) بر سطوح سالمونلا بر روی لاشه روش‌های کنترل سطوح سالمونلا بر روی لاشه‌ها در حین چیدن کاهش پاتوژن‌ها در حین بیرون‌زدن کاهش سالمونلا در خط فرآوری با استفاده از اسپری‌های لاشه. کاهش سالمونلا در هنگام غوطه وری سرد کردن استفاده مناسب از کلر در کارخانه های فرآوری طیور اثر سرمایش هوا بر فرآیندهای پس از سرد شدن سالمونلا: غوطه وری و اسپری روش های جدید دیگر برای از بین بردن سالمونلا روی لاشه ها. اثربخشی استراتژی‌های مداخله راهبردهای مداخله سالمونلا و روش‌های آزمایش بین ایالات متحده و اروپا بسیار متفاوت است: پیامدهای آن چیست؟ تاثیر استانداردهای عملکرد جدید USDA-FSIS سالمونلا/کامپیلوباکتر برای جوجه های جوان فهرست چشم انداز آینده چکیده: \"سالمونلا پاتوژن اصلی است که می تواند منجر به بیماری های ناشی از غذا شود. این کتاب منشا سالمونلا را در طیور توضیح می دهد و استراتژی های مداخله ای را برای کنترل سالمونلا در طیور ارائه می دهد. پرورش، جوجه ریزی، رشد، حمل و نقل و فرآوری. متن پیامدها و استفاده صحیح از مواد شیمیایی، نحوه تشخیص و تنظیم یک کارخانه فرآوری برای از بین بردن سالمونلا، و چگونگی تأیید استراتژی های مداخله برای اطمینان از کارآمد بودن آنها را بررسی می کند. همچنین پیامدهای بازیافت آب بر آلودگی سالمونلا را مورد بحث قرار می دهد و نکات عملی را برای افزایش عملکرد در طول پردازش و در عین حال کنترل سالمونلا و طراحی تجهیزات مناسب برای از بین بردن سالمونلا ارائه می دهد - ارائه شده توسط ناشر


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

"Salmonella is major pathogen that can result in foodborne illness. This book explains the origin of Salmonella on poultry and offers intervention strategies for controlling Salmonella during breeding, hatching, grow-out, transportation, and processing. The text examines the implications and proper use of chemicals, how to diagnose and tune a processing plant to eliminate Salmonella, and how to verify intervention strategies to ensure that they are working. It also discusses the implications of recycling water on Salmonella contamination and offers practical tips for increasing yield during processing while controlling for Salmonella and designing the proper equipment to eliminate Salmonella"--Provided by publisher. Read more... Content: Salmonella: The Organism The Social Cost of Salmonella Infections Risk Assessment of Salmonella from Poultry Sources Sources of Salmonella in the Breeder Flocks, Hatchery, and Grow-out Operations Salmonella Intervention in Breeders The Role of the Hatchery in Salmonella Transfer Hatchery Intervention Salmonella Transfer during Grow Out Salmonella Intervention during Grow Out Effect of the Health of Chickens on Salmonella Prevalence Sources of Salmonella in the Plant The Role of the Scalder in Spreading Salmonella Controlling Salmonella in Poultry Scalders Improving Processing Yield and Lowering Salmonella during Scalding without Added Expense The Effect of Picking (Defeathering) on Salmonella Levels on Carcasses Methods for Controlling Salmonella Levels on Carcasses during Picking Reducing Pathogens during Evisceration Reducing Salmonella on the Processing Line Using Carcass Sprays Effect of Online Reprocessing on Salmonella on Carcasses Effect of Immersion Chilling on Salmonella Reducing Salmonella during Immersion Chilling Proper Use of Chlorine in Poultry-Processing Plants Effect of Air Chilling on Salmonella Postchill Processes: Dips and Sprays Other Novel Approaches to Elimination of Salmonella on Carcasses Biomapping Salmonella on Broiler Carcasses in Poultry- Processing Plants: Case Studies Verification of the Efficacy of Intervention Strategies Salmonella Intervention Strategies and Testing Methods Differ Greatly between the United States and Europe: What Are the Implications? Impact of the New USDA-FSIS Salmonella/Campylobacter Performance Standards for Young Chickens Future Outlook Index Abstract: "Salmonella is major pathogen that can result in foodborne illness. This book explains the origin of Salmonella on poultry and offers intervention strategies for controlling Salmonella during breeding, hatching, grow-out, transportation, and processing. The text examines the implications and proper use of chemicals, how to diagnose and tune a processing plant to eliminate Salmonella, and how to verify intervention strategies to ensure that they are working. It also discusses the implications of recycling water on Salmonella contamination and offers practical tips for increasing yield during processing while controlling for Salmonella and designing the proper equipment to eliminate Salmonella"--Provided by publisher





نظرات کاربران