ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Biopolymer engineering in food processing

دانلود کتاب مهندسی بیوپلیمر در فرآوری مواد غذایی

Biopolymer engineering in food processing

مشخصات کتاب

Biopolymer engineering in food processing

ویرایش:  
نویسندگان:   
سری: Contemporary food engineering (Unnumbered) 
ISBN (شابک) : 9781439844946, 143984495X 
ناشر: CRC Press 
سال نشر: 2012 
تعداد صفحات: 402 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 44 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 58,000



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 14


در صورت تبدیل فایل کتاب Biopolymer engineering in food processing به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب مهندسی بیوپلیمر در فرآوری مواد غذایی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب مهندسی بیوپلیمر در فرآوری مواد غذایی

"عملیات واحدی که معمولا در فرآوری مواد غذایی استفاده می شود ممکن است بر رفتار فیزیکوشیمیایی و عملکردی بیوپلیمرها و برهمکنش آنها با سایر ترکیبات غذایی تاثیر بگذارد. این کتاب با ارائه مروری بر خواص فیزیکی، فیزیکوشیمیایی و ترمودینامیکی آنها، راه هایی را که در آنها بیوپلیمرها تحت تاثیر قرار می گیرند بررسی می کند. توسط یا ممکن است فرآیندهای حمل و نقل و عملیات واحد مانند جریان اجباری، عملیات حرارتی، خشک کردن، و انجماد-ذوب را تحت تاثیر قرار دهد. متن بر چگونگی اعمال مثبت چنین رفتاری در محصولات غذایی و طراحی و توسعه فرآیندها تمرکز دارد. همچنین کاربرد پلی ساکاریدها و پروتئین ها\"-- ادامه مطلب... محتوا: مقدمه ای بر کاربردهای پلیمرهای زیستی در مهندسی مواد غذایی / Vânia Regina Nicoletti Telis -- Biopolymers / Cristina Tristão Andrade, Edwin Gonzalo Azero Rojas -- رفتار رئولوژیکی سوسپانسیون های بیوپلیمری Heanrique Mariano / Marfil، Javier Telis-Romero، Vânia Regina Nicoletti Telis -- ژل های غذایی / Katia Regina Kuhn، Carolina Siqueira Franco Picone، Rosiane Lopes da Cunha -- فیلم ها و پوشش های تولید شده از پلیمرهای زیستی و کامپوزیت ها / Carmen Maria Olivera Müller ... [et al. .] -- فرآیند جداسازی زیستی بر اساس استفاده از پلیمرهای زیستی: سیستم های دو فازی آبی و جذب مورد استفاده برای بازیابی اجزای غذا / جین سلیا دوس ریس کویمبرا ... [و همکاران] -- رفتار ترموپلاستیک پلیمرهای زیستی در طول اکستروژن / فرناندو مارتینز -Bustos، Ernesto Aguilar-Palazuelos، Tomás Galicia-García - پلیمرهای زیستی به عنوان کمک خشک کردن در خشک کردن اسپری و خشک کردن انجمادی آب میوه ها و تفاله ها / Vânia Regina Nicoletti Telis، Nuria Martínez-Navarrete به عنوان مواد غذایی استفاده می شود - Biopolrym انجماد / Noemi Zaritzky. چکیده: "عملیات واحدی که معمولا در فرآوری مواد غذایی به کار می رود ممکن است بر رفتار فیزیکوشیمیایی و عملکردی بیوپلیمرها و برهمکنش آنها با سایر ترکیبات غذایی تاثیر بگذارد. این کتاب با ارائه مروری بر خواص فیزیکی، فیزیکوشیمیایی و ترمودینامیکی آنها، راه هایی را که در آن بیوپلیمرها به کار می برند، بررسی می کند. تحت تأثیر فرآیندهای حمل و نقل و عملیات واحد مانند جریان اجباری، عملیات حرارتی، خشک کردن، و انجماد-ذوب قرار می گیرند یا ممکن است تأثیر بگذارند. متن بر چگونگی اعمال مثبت چنین رفتاری در طراحی و توسعه محصولات غذایی و فرآیندها تمرکز دارد. همچنین توضیح می دهد که کاربرد پلی ساکاریدها و پروتئین ها


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

"The unit operations commonly applied in food processing may affect the physicochemical and functional behavior of biopolymers and their interactions with other food compounds. Presenting an overview of their physical, physicochemical, and thermodynamic properties, this book explores the ways in which biopolymers are affected by or may affect transport processes and unit operations such as forced flow, thermal treatments, drying, and freezing-thawing. The text focuses on how such behavior can be positively applied in food products and processes design and development. It also explains the application of polysaccharides and proteins"-- Read more... Content: An introduction to biopolymer applications in food engineering / Vânia Regina Nicoletti Telis -- Biopolymers / Cristina Tristão Andrade, Edwin Gonzalo Azero Rojas -- Rheological behavior of biopolymer suspensions / Paulo Henrique Mariano Marfil, Javier Telis-Romero, Vânia Regina Nicoletti Telis -- Food gels / Kátia Regina Kuhn, Carolina Siqueira Franco Picone, Rosiane Lopes da Cunha -- Films and coatings produced from biopolymers and composites / Carmen Maria Olivera Müller ... [et al.] -- Bioseparation process based on the use of biopolymers: aqueous two-phase systems and adsorption applied for food components recovery / Jane Selia dos Reis Coimbra ... [et al.] -- Thermoplastic behavior of biopolymers during extrusion / Fernando Martínez-Bustos, Ernesto Aguilar-Palazuelos, Tomás Galicia-García -- Biopolymers used as drying aids in spray-drying and freeze-drying of fruit juices and pulps / Vânia Regina Nicoletti Telis, Nuria Martínez-Navarrete -- Biopolymers used as cryoprotectants in food freezing / Noemi Zaritzky. Abstract: "The unit operations commonly applied in food processing may affect the physicochemical and functional behavior of biopolymers and their interactions with other food compounds. Presenting an overview of their physical, physicochemical, and thermodynamic properties, this book explores the ways in which biopolymers are affected by or may affect transport processes and unit operations such as forced flow, thermal treatments, drying, and freezing-thawing. The text focuses on how such behavior can be positively applied in food products and processes design and development. It also explains the application of polysaccharides and proteins"





نظرات کاربران