ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Amino Acid Chelation in Human and Animal Nutrition

دانلود کتاب کیلاسیون اسید آمینه در تغذیه انسان و حیوان

Amino Acid Chelation in Human and Animal Nutrition

مشخصات کتاب

Amino Acid Chelation in Human and Animal Nutrition

ویرایش: 1 
نویسندگان:   
سری:  
ISBN (شابک) : 1439897670, 9781439897676 
ناشر: CRC Press 
سال نشر: 2012 
تعداد صفحات: 260 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 11 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 45,000



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 7


در صورت تبدیل فایل کتاب Amino Acid Chelation in Human and Animal Nutrition به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب کیلاسیون اسید آمینه در تغذیه انسان و حیوان نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب کیلاسیون اسید آمینه در تغذیه انسان و حیوان



اگرچه معرفی کلات‌های اسید آمینه در تغذیه معدنی در ابتدا با تردید و بحث‌های قابل‌توجهی مواجه شد، جذب و فراهمی زیستی بیشتر مواد معدنی کلات اسید آمینه در مقایسه با کانی‌های غیرکلاته شده به خوبی مستند شده است برای دهه‌ها.

کلاتاسیون اسید آمینه در تغذیه انسان و حیوان مطالعات شیمیایی، تغذیه ای و بالینی منتشر شده را با تحقیقات منتشر نشده جدید گردآوری می کند. این داده‌های ترکیبی را برای اولین بار تفسیر می‌کند تا توضیح دهد چرا بدن به کلات اسید آمینه متفاوت از نمک‌های فلزات معدنی پاسخ می‌دهد. نحوه جذب کلات ها از معده و روده به بافت مخاطی، حرکت آنها از بافت مخاطی به خون و جذب به سلول های بافت و اندام. کلات اسید آمینه در تغذیه انسان و حیوان جذب کلات اسید آمینه و متابولیسم و ​​نمکهای معدنی مواد معدنی مشابه را مقایسه می کند.

این کتاب عمدتاً بر روی مصرف کلات های فلزی اسید آمینه به عنوان راهی برای بهینه سازی جذب مواد معدنی تمرکز دارد، اما همچنین یک بحث اساسی در مورد شیمی کیلاسیون ارائه می دهد. نویسنده نتایج خود و همچنین تفسیرهای متناوب از نتایج مطالعات متعدد در مورد هضم و جذب کلات مواد معدنی اسید آمینه اسید آمینه حیوانی و انسانی را شامل می‌شود.

نمایش‌های منتشر شده در این کتاب صرفاً دیدگاه های نویسنده است و دیدگاه های شرکت او، آزمایشگاه آلبیون را منعکس نمی کند.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

Although introduction of amino acid chelates in mineral nutrition initially met considerable skepticism and controversy, the greater absorption and bioavailability of amino acid chelated minerals compared to nonchelated minerals have been well-documented for decades.

Amino Acid Chelation in Human and Animal Nutrition compiles published chemical, nutritional, and clinical studies with new unpublished research. It interprets the combined data for the first time to explain why the body responds to an amino acid chelate differently than it does to inorganic metal salts.

Focusing on digestion, the book follows how chelates are absorbed from the stomach and intestines into the mucosal tissue, their movement from the mucosal tissue into the blood, and uptake into tissue and organ cells. Amino Acid Chelation in Human and Animal Nutrition compares amino acid chelate absorption and metabolism and that of inorganic salts of the same minerals.

This book mainly focuses on the ingestion of amino acid metal chelates as a way to optimize mineral absorption, but it also provides a fundamental discussion of chelation chemistry. The author includes his own results, as well as alternate interpretations of the results of numerous studies of animal and human amino acid mineral chelate digestion and absorption.

The views published in this book are solely the author’s views and do not reflect the views of his company, Albion Laboratories.





نظرات کاربران