دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Sueli Rodrigues
سری: Contemporary food engineering
ISBN (شابک) : 9781439851531, 1439851530
ناشر: CRC Press
سال نشر: 2012
تعداد صفحات: 458
زبان: English
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 53 مگابایت
در صورت تبدیل فایل کتاب Advances in fruit processing technologies به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب پیشرفت در فن آوری های پردازش میوه نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
یکی از دغدغههای اصلی صنایع غذایی، نیاز به میوهها و فرآوردههای میوهای تازه و مرغوب با کیفیت حسی خوب، ماندگاری طولانی و ارزش غذایی بالا است. برای پاسخگویی به این خواسته ها، فناوری های پردازش جدید در دست بررسی و توسعه هستند. پیشرفتها در فنآوریهای فرآوری میوه، اصول اولیه در پردازش مواد غذایی و همچنین پیشرفتهای انجام شده در سالهای اخیر برای بهبود کیفیت محصول نهایی را در بر میگیرد. با مشارکت گروهی از محققان بینالمللی که ترکیبی از فنآوریهای کلاسیک و نوظهور را ارائه میکنند، این کتاب به بررسی موارد زیر میپردازد: ازن، اولتراسوند، irra. ادامه مطلب ... مطلب : روی جلد; فهرست؛ پیشگفتار سریال; ویرایشگر سری؛ پیشگفتار؛ ویراستاران؛ مشارکت کنندگان؛ فصل 1 -- اشعه ماوراء بنفش برای فرآوری میوه ها و محصولات میوه ای. فصل 2 -- پردازش با فشار بالا. فصل 3 -- کاربردهای اولتراسوند در فرآوری میوه. فصل 4 -- کاربردهای غشایی در فن آوری های فرآوری میوه. فصل 5 -- کاربردهای میدان الکتریکی پالسی با شدت بالا در فرآوری میوه. فصل 6 -- کاربردهای ازن در فرآوری میوه. فصل 7 -- کاربردهای پرتودهی در فرآوری میوه و سایر محصولات تازه. فصل 8 -- پردازش حداقلی: میوه ها و سبزیجات. فصل 9 -- خیساندن آنزیم فصل 10 -- میوه ها و آب میوه ها به عنوان وسایل نقلیه برای میکروارگانیسم های پروبیوتیک و الیگوساکاریدهای پری بیوتیک: پیشرفت ها و دیدگاه ها. فصل 11 -- کاربردهای غلظت انجماد در فرآوری میوه. فصل 12 -- تبرید و تأثیر زنجیره سرد بر ماندگاری میوه. فصل 13 -- کاربردهای سرخ کردن میوه ها در خلاء در فرآوری میوه. فصل 14 -- پوشش های خوراکی; فصل 15 -- اثرات حرارتی در آب میوه ها. فصل 16 -- تأثیر فرآوری میوه بر روی عطر و طعم محصول. فصل 17 -- ارزیابی حسی در توسعه محصولات میوه ای. پشت جلد. چکیده: یکی از دغدغههای اصلی صنایع غذایی، نیاز به میوهها و فرآوردههای میوهای تازه و مرغوب با کیفیت حسی خوب، ماندگاری طولانی و ارزش غذایی بالا است. برای پاسخگویی به این خواسته ها، فناوری های پردازش جدید در دست بررسی و توسعه هستند. پیشرفتها در فنآوریهای فرآوری میوه، اصول اولیه در پردازش مواد غذایی و همچنین پیشرفتهای انجام شده در سالهای اخیر برای بهبود کیفیت محصول نهایی را در بر میگیرد. با مشارکت گروهی از محققان بینالمللی که ترکیبی از فنآوریهای کلاسیک و نوظهور را ارائه میکنند، این کتاب به بررسی موارد زیر میپردازد: ازن، اولتراسوند، irra
One of the main concerns of the food industry is the need for high-quality fresh fruits and fruit products with good sensory quality, long shelf life, and high nutritional value. To meet these demands, new processing technologies are under investigation and development. Advances in Fruit Processing Technologies incorporates fundamentals in food processing as well as the advances made in recent years to improve final product quality. With contributions from a panel of international researchers who present a blend of classical and emerging technologies, the book explores: Ozone, ultrasound, irra. Read more... Content: Front Cover; Contents; Series Preface; Series Editor; Preface; Editors; Contributors; Chapter 1 -- Ultraviolet Light for Processing Fruits and Fruit Products; Chapter 2 -- High-Pressure Processing; Chapter 3 -- Ultrasound Applications in Fruit Processing; Chapter 4 -- Membrane Applications in Fruit Processing Technologies; Chapter 5 -- High-Intensity Pulsed Electric Field Applications in Fruit Processing; Chapter 6 -- Applications of Ozone in Fruit Processing; Chapter 7 -- Irradiation Applications in Fruit and Other Fresh Produce Processing; Chapter 8 -- Minimal Processing: Fruits and Vegetables. Chapter 9 -- Enzyme MacerationChapter 10 -- Fruit and Fruit Juices as Vehicles for Probiotic Microorganisms and Prebiotic Oligosaccharides: Advances and Perspectives; Chapter 11 -- Freeze Concentration Applications in Fruit Processing; Chapter 12 -- Refrigeration and Cold Chain Effect on Fruit Shelf Life; Chapter 13 -- Vacuum Frying of Fruits Applications in Fruit Processing; Chapter 14 -- Edible Coatings; Chapter 15 -- Thermal Treatment Effects in Fruit Juices; Chapter 16 -- Effect of Fruit Processing on Product Aroma; Chapter 17 -- Sensory Evaluation in Fruit Product Development; Back Cover. Abstract: One of the main concerns of the food industry is the need for high-quality fresh fruits and fruit products with good sensory quality, long shelf life, and high nutritional value. To meet these demands, new processing technologies are under investigation and development. Advances in Fruit Processing Technologies incorporates fundamentals in food processing as well as the advances made in recent years to improve final product quality. With contributions from a panel of international researchers who present a blend of classical and emerging technologies, the book explores: Ozone, ultrasound, irra