ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Nutrition in Sport : Olympic Encyclopaedia of Sports Medicine

دانلود کتاب تغذیه در ورزش: دائره المعارف المپیک پزشکی ورزشی

Nutrition in Sport : Olympic Encyclopaedia of Sports Medicine

مشخصات کتاب

Nutrition in Sport : Olympic Encyclopaedia of Sports Medicine

ویرایش:  
نویسندگان:   
سری: Encyclopedia of Sports Medicine Ser., vol. 7 
ISBN (شابک) : 9780632050949, 0632050942 
ناشر: John Wiley & Sons April 2000 
سال نشر:  
تعداد صفحات: 698 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 4 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 37,000



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 9


در صورت تبدیل فایل کتاب Nutrition in Sport : Olympic Encyclopaedia of Sports Medicine به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب تغذیه در ورزش: دائره المعارف المپیک پزشکی ورزشی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب تغذیه در ورزش: دائره المعارف المپیک پزشکی ورزشی

همانطور که ورزش در سال های اخیر رقابتی تر شده است، محققان و مربیان به دنبال راه های جدید و نوآورانه برای بهبود عملکرد بوده اند. از قضا، منطقه ای به اندازه آنچه یک ورزشکار می خورد می تواند تأثیرات عمیقی بر تناسب اندام، سلامتی و در نهایت عملکرد در رقابت داشته باشد. ورزش همچنین در مدیریت درمانی ورزشکاران مبتلا به اختلالات مرتبط با وضعیت تغذیه مورد پذیرش گسترده ای قرار گرفته است. علاوه بر این، ورزش یکی از ابزارهای مورد استفاده برای مطالعه کنترل متابولیسم بوده است که اطلاعات علمی زیادی را ایجاد می کند که باید در زمینه پزشکی ورزشی و علم قرار گیرد. تغذیه در ورزش بررسی جامعی از بیوشیمی و فیزیولوژی غذا خوردن ارائه می دهد. متن به سه بخش تقسیم می شود و با بحث در مورد عناصر ضروری رژیم غذایی، از جمله بخش هایی در مورد کربوهیدرات ها، پروتئین ها، چربی ها، ویتامین ها و عناصر کمیاب و داروهای مرتبط با تغذیه شروع می شود. همچنین در مورد ورزشکارانی که نیاز به توجه ویژه دارند، از جمله گیاهخواران و دیابتی ها صحبت می کند. بخش دوم جنبه‌های عملی تغذیه ورزشی را در نظر می‌گیرد و کنترل وزن (ضروری برای ورزش‌هایی با دسته‌های وزنی و ورزشکاران مبتلا به اختلالات خوردن) را مورد بحث قرار می‌دهد، ورزشکار مسافرتی (که در آن سفر الگوهای تغذیه‌ای ثابت را مختل می‌کند یا خطرات جدیدی را معرفی می‌کند)، جنبه‌های زیست‌محیطی تغذیه. از جمله ارتفاع و گرما) و نقش محصولات غذایی ورزشی.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

As sports have become more competitive over recent years researchers and trainers have been searching for new and innovative ways of improving performance. Ironically, an area as mundane as what an athlete eats can have profound effects on fitness, health and ultimately, performance in competition. Sports have also gained widespread acceptance in the therapeutic management of athletes with disorders associated with nutritional status. In addition, exercise has been one of the tools used for studying the control of metabolism, creating a wealth of scientific information that needs to be placed in the context of sports medicine and science. Nutrition in Sport provides an exhaustive review of the biochemistry and physiology of eating. The text is divided into three sections and commences with a discussion of the essential elements of diet, including sections on carbohydrates, proteins, fats, vitamins and trace elements, and drugs associated with nutrition. It also discusses athletes requiring special consideration, including vegetarians and diabetics. The second section considers the practical aspects of sports nutrition and discusses weight control (essential for sports with weight categories and athletes with eating disorders), the travelling athlete (where travel either disrupts established feeding patterns or introduces new hazards), environmental aspects of nutrition (including altitude and heat), and the role of sports nutritional products.



فهرست مطالب

NUTRITION IN SPORT......Page 1
Contents......Page 7
List of Contributors......Page 11
Forewords......Page 15
Preface......Page 17
Part 1:Nutrition and Exercise......Page 19
1 Basic Exercise Physiology......Page 21
2 Biochemistry of Exercise......Page 35
3 Exercise,Nutrition and Health......Page 57
4 Energy Costs of Exercise and Sport......Page 71
5 Dietary Carbohydrates......Page 91
6 Carbohydrate Metabolism in Exercise......Page 103
7 Optimization of Glycogen Stores......Page 115
8 Carbohydrate Replacement during Exercise......Page 130
9 Amino Acid Metabolism in Exercise......Page 137
10 Effects of Exercise on Protein Metabolism......Page 151
11 Amino Acids,Fatigue and Immunodepression in Exercise......Page 171
12 Nutrition,Neurotransmitters and Central Nervous System Fatigue......Page 189
13 Fat Metabolism during Exercise......Page 202
14 Adaptations to a High Fat Diet......Page 210
15 Temperature Regulation and Fluid and Electrolyte Balance......Page 221
16 Effects of Dehydration and Rehydration on Performance......Page 234
17 Water and Electrolyte Loss and Replacement in Exercise......Page 244
18 Gastrointestinal Function and Exercise......Page 259
19 Rehydration and Recovery after Exercise......Page 274
20 Vitamins:Metabolic Functions......Page 284
21 Vitamins:Effects of Exercise on Requirements......Page 299
22 Exercise-induced Oxidative Stress and Antioxidant Nutrients......Page 310
23 Minerals:Calcium......Page 336
24 Minerals:Iron......Page 344
25 Trace Minerals......Page 357
26 Nutritional Ergogenic Aids......Page 374
27 Creatine......Page 385
28 Caffeine......Page 397
29 Bicarbonate and Citrate......Page 411
30 Alcohol in Sport......Page 423
Part 2:Special Considerations......Page 433
31 The Female Athlete......Page 435
32 The Young Athlete......Page 447
33 The Vegetarian Athlete......Page 460
34 The Diabetic Athlete......Page 475
Part 3:Practical Issues......Page 485
35 The Overweight Athlete......Page 487
36 The Travelling Athlete......Page 502
37 Overtraining:Nutritional Intervention......Page 510
38 Exercise at Climatic Extremes......Page 515
39 Eating Disorders in Athletes......Page 528
40 Sports Nutrition Products......Page 541
Part 4:Sport-speci .c Nutrition......Page 551
41 Sprinting......Page 553
42 Distance Running......Page 568
43 Cycling......Page 580
44 Team Sports......Page 592
45 Gymnastics......Page 606
46 Swimming......Page 627
47 Weightlifting and Power Events......Page 639
48 Racquet Sports......Page 650
49 Weight Category Sports......Page 655
50 Skating......Page 664
51 Cross-country Skiing......Page 674
Index......Page 681




نظرات کاربران