ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Innovation and Technological Catch Up: The Changing Georgaphy of Wine Production

دانلود کتاب نوآوری و پیشرفت فناوری: تغییر جغرافیای تولید شراب

Innovation and Technological Catch Up: The Changing Georgaphy of Wine Production

مشخصات کتاب

Innovation and Technological Catch Up: The Changing Georgaphy of Wine Production

ویرایش:  
نویسندگان: , , , , ,   
سری:  
ISBN (شابک) : 1848449941, 9781848449947 
ناشر: Edward Elgar Pub 
سال نشر: 2011 
تعداد صفحات: 232 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 4 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 42,000



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 7


در صورت تبدیل فایل کتاب Innovation and Technological Catch Up: The Changing Georgaphy of Wine Production به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب نوآوری و پیشرفت فناوری: تغییر جغرافیای تولید شراب نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب نوآوری و پیشرفت فناوری: تغییر جغرافیای تولید شراب

از آغاز دهه 1990، برتری کشورهای «دنیای قدیم» (فرانسه و ایتالیا) در بازار بین‌المللی شراب توسط بازیگران جدیدی مانند استرالیا، آرژانتین، شیلی و آفریقای جنوبی به چالش کشیده شد که عملکردهای خیره‌کننده‌ای را به ثبت می‌رسانند. هم از نظر حجم و هم ارزش صادرات. این کتاب نشان می دهد که چنین مثال دیدنی و جذابی فراتر از کپی کردن فناوری های جدید است. مستلزم سازگاری و نوآوری خلاقانه است و مسیر رشد جدیدی را معرفی می‌کند که در آن سرمایه‌گذاری مداوم در تحقیق و علم نقش کلیدی دارد.

شرکت کنندگان: K. Anderson, L. Cassi, R.A. Corredoira، L. Cusmano، E. Giuliani، M. Kunc، J. Lorenzten، G.A. مک درموت، آ. موریسون، آر. رابلوتی، اس. تیفین


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

Since the beginning of the 1990s, the supremacy of 'Old World' countries (France and Italy) in the international wine market has been challenged by new players, such as Australia, Argentina, Chile and South Africa, which are recording stunning performances in terms both of export volume and value. This book demonstrates that such a spectacular example of catch-up goes beyond simply copying new technologies; it entails creative adaptation and innovation, and introduces a new growth trajectory in which consistent investments in research and science play a key role.

Contributors: K. Anderson, L. Cassi, R.A. Corredoira, L. Cusmano, E. Giuliani, M. Kunc, J. Lorenzten, G.A. McDermott, A. Morrison, R. Rabellotti, S. Tiffin



فهرست مطالب

Cover......Page 1
Copyright......Page 4
Contents......Page 5
Contributors......Page 7
Acknowledgments......Page 10
1. Innovation and technological catch-up in the wine industry: an introduction......Page 11
PART I Catching up in the wine industry......Page 25
2. Catching-up trajectories in the wine sector......Page 27
3. The changing geography of science in wine: evidence from emerging countries......Page 53
4. Contributions of the innovation system to Australia’s wine industry growth......Page 80
PART II Drivers of technological catch-up in the wine industry: universities, public-private institutions, researchers and firms......Page 103
5. University involvement in wine region development: a comparative case study between Universidad de Talca (Chile) and Universidad de Cuyo (Argentina)......Page 105
6. Recombining to compete: public–private institutions, shifting networks and the remaking of the Argentine wine sector......Page 128
7. Bridging researchers and the openness of wine innovation systems in Chile and South Africa......Page 156
8. Knowledge, science and interactions in South Africa’s wine industry......Page 187
9. What have we learned from the wine industry? Some concluding remarks......Page 209
Index......Page 221




نظرات کاربران