دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: نویسندگان: Pieter Walstra, et al سری: Food science and technology (Marcel Dekker, Inc.), 90 ISBN (شابک) : 0585133697, 9780824746414 ناشر: Marcel Dekker سال نشر: 1999 تعداد صفحات: 753 زبان: English فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) حجم فایل: 4 مگابایت
در صورت تبدیل فایل کتاب Dairy technology : principles of milk properties and processes به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب فناوری لبنیات: اصول خاصیت و فرایندهای شیر نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
تبدیل کارآمد شیر به محصولات مختلف را با تمرکز بر تغییرات مواد خام و محصولات میانی و نهایی توصیف می کند. این کتاب به جزئیات رویه ها برای اطمینان از کارایی پردازش و کیفیت محصول می پردازد. محتویات: شیر -- ترکیب، ساختار و خواص -- اجزای شیر -- ذرات کلوئیدی شیر -- میکروبیولوژی شیر -- فرآیندها -- جنبه های عمومی -- عملیات حرارتی -- سانتریفیوژ کردن -- همگن سازی -- فرآیند تغلیظ -- خنک سازی و انجماد -- تخمیرهای لاکتیک -- رسوب گیری ، تمیز کردن و ضد عفونی -- بسته بندی -- محصولات شیر -- شیر برای مصرف مایع -- محصولات خامه ای -- شیرهای غلیظ -- پودر شیر -- آماده سازی پروتئین -- کره -- شیرهای تخمیر شده -- - پنیر - اصول پنیرسازی - مراحل فرآیند - رسیدن و خواص پنیر - عیوب میکروبی - انواع پنیر. چکیده: تبدیل کارآمد شیر به محصولات متنوع را با تمرکز بر تغییرات مواد خام و محصولات میانی و نهایی توصیف میکند. این کتاب به جزئیات رویه ها برای اطمینان از کارایی پردازش و کیفیت محصول می پردازد
Describes the efficient transformation of milk into a variety of products, focusing on the changes in raw material, and intermediate and final products. The book details the procedures for ensuring processing efficiency and product quality. Content: Milk -- Composition, structure, and properties -- Milk components -- Colloidal particles of milk -- Microbiology of milk -- Processes -- General aspects -- Heat treatment -- Centrifugation -- Homogenization -- Concentration Process -- Cooling and freezing -- Lactic fermentations -- Fouling, cleaning and disinfection -- Packing -- Milk products -- Milk for liquid consumption -- Cream products -- Concentrated milks -- Milk powder -- Protein preparations -- Butter -- Fermented milks -- Cheese -- Principles of cheese making -- Process steps -- Cheese ripening and properties -- Microbial defects -- Cheese varieties. Abstract: Describes the efficient transformation of milk into a variety of products, focusing on the changes in raw material, and intermediate and final products. The book details the procedures for ensuring processing efficiency and product quality
Preface......Page 10
Contents......Page 12
Units and Conversion Factors......Page 24
MILK......Page 26
Composition, Structure, and Properties......Page 28
Milk Components......Page 52
Colloidal Particles of Milk......Page 132
Microbiology of Milk......Page 174
PROCESSES......Page 196
General Aspects......Page 198
Heat Treatment......Page 214
Centrifugation......Page 266
Homogenization......Page 270
Concentration Process......Page 290
Cooling and Freezing......Page 346
Lactic Fermentations......Page 350
Fouling, Cleaning, and Disinfection......Page 388
Packing......Page 398
MILK PRODUCTS......Page 406
Milk for Liquid Consumption......Page 408
Cream Products......Page 430
Concentrated Milks......Page 450
Milk Powder......Page 470
Protein Preparations......Page 496
Butter......Page 510
Fermented Milks......Page 542
CHEESE......Page 564
Principles of Cheese Making......Page 566
Process Steps......Page 580
Cheese Ripening and Properties......Page 626
Microbial Defects......Page 664
Cheese Varieties......Page 676
Index......Page 734