ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Serving people with food allergies : kitchen management and menu creation

دانلود کتاب خدمت به مردم با آلرژی غذایی: مدیریت آشپزخانه و ایجاد منو

Serving people with food allergies : kitchen management and menu creation

مشخصات کتاب

Serving people with food allergies : kitchen management and menu creation

ویرایش:  
نویسندگان:   
سری:  
ISBN (شابک) : 9781439828045, 1439828040 
ناشر: CRC Press 
سال نشر: 2011 
تعداد صفحات: 363 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 8 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 34,000



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 15


در صورت تبدیل فایل کتاب Serving people with food allergies : kitchen management and menu creation به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب خدمت به مردم با آلرژی غذایی: مدیریت آشپزخانه و ایجاد منو نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب خدمت به مردم با آلرژی غذایی: مدیریت آشپزخانه و ایجاد منو

تعداد فزاینده‌ای از مردم آلرژی غذایی دارند یا به رژیم‌های غذایی خاصی نیاز دارند و بیشتر اوقات بیرون از خانه غذا می‌خورند. به عنوان یک متخصص خدمات غذا، چگونه نیازهای این مشتریان را برآورده می کنید؟ خدمت به افراد مبتلا به آلرژی غذایی: مدیریت آشپزخانه و ایجاد منو، ذخیره وسیعی از دانش و توصیه های عملی را برای افرادی که در صنعت خدمات غذایی کار می کنند گرد هم می آورد. این مرجع مفید حاوی ابزارهایی برای آشپزها، مدیران و سرآشپزها است که به آنها کمک می کند تا دستور العمل هایی را ایجاد و اصلاح کنند که نیازهای افراد مبتلا به آلرژی های غذایی متعدد را برآورده کند. در مورد نیازهای غذایی خاص صحبت می کند. ادامه مطلب... مطلب: 1: دانش -- آلرژی های غذایی و صنعت خدمات غذایی -- آلرژن های غذایی عمده آشکار شد -- خلاصه مواد غذایی آلرژن -- رژیم های غذایی ویژه -- 2: مهارت ها -- شروع کار -- مدیریت خدمات -- آشپزخانه مدیریت -- ایجاد منو -- 3: توانایی ها -- دستور العمل برای آشپزخانه حرفه ای. چکیده: تعداد فزاینده‌ای از مردم آلرژی غذایی دارند یا به رژیم‌های غذایی خاصی نیاز دارند و بیشتر اوقات بیرون غذا می‌خورند. به عنوان یک متخصص خدمات غذا، چگونه نیازهای این مشتریان را برآورده می کنید؟ خدمت به افراد مبتلا به آلرژی غذایی: مدیریت آشپزخانه و ایجاد منو، ذخیره وسیعی از دانش و توصیه های عملی را برای افرادی که در صنعت خدمات غذایی کار می کنند گرد هم می آورد. این مرجع مفید حاوی ابزارهایی برای آشپزها، مدیران و سرآشپزها است که به آنها کمک می کند تا دستور العمل هایی را ایجاد و اصلاح کنند که نیازهای افراد مبتلا به آلرژی های غذایی متعدد را برآورده کند. در مورد نیازهای غذایی خاص صحبت می کند


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

An increasing number of people have food allergies or require special diets, and they are dining out more often. As a food service professional, how do you accommodate the needs of these customers? Serving People with Food Allergies: Kitchen Management and Menu Creation brings together a vast store of knowledge and practical advice for people working in the food service industry. This handy reference contains tools for cooks, managers, and chefs to help them create and modify recipes that meet the needs of people afflicted with multiple food allergies. It discusses the special dietary needs of. Read more... Content: 1: Knowledge -- Food allergies and the food service industry -- Major food allergens revealed -- Food allergen summary -- Special diets -- 2: Skills -- Getting started -- Service management -- Kitchen management -- Menu creation -- 3: Abilities -- Recipes for the professional kitchen. Abstract: An increasing number of people have food allergies or require special diets, and they are dining out more often. As a food service professional, how do you accommodate the needs of these customers? Serving People with Food Allergies: Kitchen Management and Menu Creation brings together a vast store of knowledge and practical advice for people working in the food service industry. This handy reference contains tools for cooks, managers, and chefs to help them create and modify recipes that meet the needs of people afflicted with multiple food allergies. It discusses the special dietary needs of





نظرات کاربران