ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Omics technologies : tools for food science

دانلود کتاب فناوری‌های Omics: ابزارهایی برای علوم غذایی

Omics technologies : tools for food science

مشخصات کتاب

Omics technologies : tools for food science

ویرایش:  
نویسندگان:   
سری:  
ISBN (شابک) : 9781439837061, 1439837074 
ناشر: CRC Press 
سال نشر: 2012 
تعداد صفحات: 418 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 71 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 34,000



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 15


در صورت تبدیل فایل کتاب Omics technologies : tools for food science به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب فناوری‌های Omics: ابزارهایی برای علوم غذایی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب فناوری‌های Omics: ابزارهایی برای علوم غذایی

این کتاب با بررسی کاربرد اطلاعات ژنومی و فناوری‌های پروفایل پرتوان به عنوان ابزاری برای صنایع تغذیه و علوم غذایی، توجه ویژه‌ای به تحول از صنعتی به فناوری‌های غذایی پایدار و نقش این ابزارهای omics برای کاهش رشد روزافزون دارد. فشار منابع طبیعی محدود و تخریب محیطی. با ارائه توضیحات دقیق تا سطح مولکولی، برجستگی رژیم غذایی و اجزای غذا به عنوان عوامل محیطی اصلی که بر ژنوم، رونوشت، پروتئوم و متابولوم تأثیر می‌گذارند و اینکه چگونه این فعل و انفعالات ظریف فرد را تعریف می‌کنند، بحث می‌کند. سلامت یا بیماری\"--ارائه شده توسط ناشر. ادامه مطلب... مطلب: علوم تغذیه و فناوری‌های \"Omics\": جنبه‌های اخلاقی در بهداشت جهانی; پلتفرم آرایه ای بئاتریس گدار، تیری هورلیمان و رافائل استن برای ایمنی و کیفیت غذا؛ Clarissa Consolandi، Paola Cremonesi، Marco Severgnini، Roberta Bordoni، Clelia Peano، Gianluca De Bellis و Bianca Castiglioni متابولومیک و علوم غذایی: مفاهیم و قابلیت خدمات در غذاهای گیاهی و تغذیه. Noureddine Benkeblia Foodomics: Omics جدید برای یک عصر جدید غذایی. ویرجینیا گارسیا-کاناس، کارولینا سیمو، میگل هررو، النا ایبانز، و آلخاندرو سیفوئنتس پروتئومیکس در بیوتکنولوژی مواد غذایی؛ چالش‌های گو چن و ژیوو ژانگ در ساختن مسئله امکان‌پذیر در ژنومیک تغذیه: یک مطالعه تجربی. بارت پندرز، کلاسین هورستمن، و ژنومیک و اصلاح نژاد در محصولات غذایی راین ووس. آلن براون، اندرو اچ پاترسون و لی لی ژنومیک کیفیت میوه و اختلالات. فدریکو مارتینلی، کارلوس اچ. کریستو، و رهیافت‌های زیست‌شناسی سیستم‌های آبهایا دندکار، بینش جدیدی را در مورد مکانیسم‌های مولکولی تنظیم‌کننده کیفیت میوه‌های گوشتی آشکار می‌کنند. Claudio Bonghi and George A. Manganaris Coffee Genomics; سارادا کریشنان و تام آ. رویکردهای رتبه‌بندی اومیکس به مدیریت کیفیت گوشت. روث ام. همیل، بگونیا مارکوس، دیلیپ کی رای، و آن ماریا مولن ژنومیکس عملکردی برای بهبود کیفیت گوشت در خوک. روبرتا داوولی، پائولو زامبونلی، و علم گوشت و پروتئومیکس سیلویا براگلیا. Kristin Hollung و Eva Veiseth-Kent Wine-Omics: بسترهای جدید برای بهبود گونه های مخمر و کیفیت شراب. Corine S.C. Ting، Anthony R. Borneman و Isak S. Pretorius Aspergillus flavus ژنتیک و ژنومیک در حل آلودگی مایکوتوکسین مواد غذایی و خوراک؛ جیوجیانگ یو، دیپاک باتناگار، توماس ای. کلیولند، گری پین، ویلیام سی. نیرمن، و جوآن دبلیو. بنت چکیده فهرست: "بررسی کاربرد اطلاعات ژنومی و فناوری های پروفایل پرتوان به عنوان ابزاری برای صنایع تغذیه و علوم غذایی این کتاب توجه ویژه ای به تحول از صنعتی به فناوری های غذایی پایدار و نقش این ابزارهای omics برای کاهش فشار فزاینده منابع طبیعی محدود و تخریب محیط زیست دارد. رژیم غذایی و اجزای غذا به عنوان عوامل محیطی اصلی که بر ژنوم، رونوشت، پروتئوم و متابولوم تأثیر می‌گذارند و این که چگونه این فعل و انفعالات ظریف سلامت یا بیماری فرد را تعریف می‌کنند--ارائه شده توسط ناشر


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

"Examining the application of genomic information and high-throughput profiling technologies as tools for the nutrition and food science industries, this book takes a particular interest in the transformation from industrial to sustained food technologies and the role of these omics tools to mitigate the growing pressure of limited natural resources and environmental degradation. Providing detailed descriptions right down to the molecular level, it discusses the prominence of diet and food components as prime environmental factors that affect the genome, transcriptome, proteome, and metabolome and how these delicate interactions define individual health or disease"--Provided by publisher. Read more... Content: Nutrition Science and "Omics" Technologies: Ethical Aspects in Global Health; Beatrice Godard, Thierry Hurlimann, and Raphaelle Stenne Array Platform for Food Safety and Quality; Clarissa Consolandi, Paola Cremonesi, Marco Severgnini, Roberta Bordoni, Clelia Peano, Gianluca De Bellis, and Bianca Castiglioni Metabolomics and Food Science: Concepts and Serviceability in Plant Foods and Nutrition; Noureddine Benkeblia Foodomics: A New Omics for a New Food Era; Virginia Garcia-Canas, Carolina Simo, Miguel Herrero, Elena Ibanez, and Alejandro Cifuentes Proteomics in Food Biotechnology; Gu Chen and Xuewu Zhang Challenges in Feasible Problem Construction in Nutritional Genomics: An Empirical Study; Bart Penders, Klasien Horstman, and Rein Vos Genomics and Breeding in Food Crops; Allan Brown, Andrew H. Paterson, and Li Li Genomics of Fruit Quality and Disorders; Federico Martinelli, Carlos H. Crisosto, and Abhaya Dandekar Systems Biology Approaches Reveal New Insights into the Molecular Mechanisms Regulating Flesh Fruit Quality; Claudio Bonghi and George A. Manganaris Coffee Genomics; Sarada Krishnan and Tom A. Ranker Omics Approaches to Meat Quality Management; Ruth M. Hamill, Begonya Marcos, Dilip K. Rai, and Anne Maria Mullen Functional Genomics to Improve Meat Quality in Pigs; Roberta Davoli, Paolo Zambonelli, and Silvia Braglia Meat Science and Proteomics; Kristin Hollung and Eva Veiseth-Kent Wine-Omics: New Platforms for the Improvement of Yeast Strains and Wine Quality; Corine S.C. Ting, Anthony R. Borneman, and Isak S. Pretorius Aspergillus flavus Genetics and Genomics in Solving Mycotoxin Contamination of Food and Feed; Jiujiang Yu, Deepak Bhatnagar, Thomas E. Cleveland, Gary Payne, William C. Nierman, and Joan W. Bennett Index Abstract: "Examining the application of genomic information and high-throughput profiling technologies as tools for the nutrition and food science industries, this book takes a particular interest in the transformation from industrial to sustained food technologies and the role of these omics tools to mitigate the growing pressure of limited natural resources and environmental degradation. Providing detailed descriptions right down to the molecular level, it discusses the prominence of diet and food components as prime environmental factors that affect the genome, transcriptome, proteome, and metabolome and how these delicate interactions define individual health or disease"--Provided by publisher





نظرات کاربران