ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Growth and mineral nutrition of field crops

دانلود کتاب رشد و تغذیه معدنی محصولات زراعی

Growth and mineral nutrition of field crops

مشخصات کتاب

Growth and mineral nutrition of field crops

ویرایش: 3rd 
نویسندگان: , ,   
سری: Books in soils, plants, and the environment 
ISBN (شابک) : 9781439816950, 1439816956 
ناشر: CRC Press 
سال نشر: 2011 
تعداد صفحات: 564 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 27 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 53,000



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 10


در صورت تبدیل فایل کتاب Growth and mineral nutrition of field crops به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب رشد و تغذیه معدنی محصولات زراعی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب رشد و تغذیه معدنی محصولات زراعی

"این نسخه جدید پرفروش نقش تغذیه گیاه را به عنوان یکی از مهم ترین عوامل محدود کننده ای که برای بهینه سازی تولید غذا باید بر آن غلبه کرد، بررسی می کند. ویرایش جدید که به طور گسترده اصلاح و به روز شده است، پوشش جامعی را در مورد موضوعاتی مانند ژنتیک، فیزیولوژیکی و زراعی ارائه می کند. این کتاب روابط خاک-گیاه-اقلیمی را پوشش می دهد که بر رشد و تغذیه معدنی محصولات در مناطق معتدل و گرمسیری حاکم است. این کتاب شامل دو فصل جدید است که شامل اصلاح خاک های آلوده به فلزات سنگین و محصولات پوششی و همچنین چندین شکل جدید است. ، منابع، و جداول\"-- ادامه مطلب... محتوا: فصل 1 محصولات زراعی و تغذیه معدنی 1.1 مقدمه 1.2 محصولات زراعی 1.3 تغذیه معدنی 1.4 خلاصه فصل 2 عوامل مؤثر بر تولید محصولات زراعی 2.22 مقدمه 2.1 مقدمه شار مواد مغذی در سیستم خاک-گیاه 3.1 مقدمه 3.2 تامین مواد مغذی به ریشه گیاه 3.3 جذب یون توسط گیاهان 3.4 خلاصه ضمیمه 3.A 3.A.1 آماده سازی محلول FeEDDHA 3.A.2 تهیه آماده سازی FeHEDTA.A.3. راه حل FeEDTA فصل 4 تکنیک های تشخیصی برای اختلالات تغذیه ای 4.1 مقدمه 4.2 آزمایش خاک 4.3 تجزیه و تحلیل گیاهی 4.4 علائم بصری 4.5 پاسخ رشد محصول 4.6 تصحیح اختلالات غذایی 5.3 فرآیندها و/یا عوامل تخریب خاک 5.4 خلاصه فصل 6 اصلاح خاکهای آلوده به فلزات سنگین 6.1 مقدمه 6.2 سطوح کافی و سمی فلزات سنگین ضروری و غیر ضروری در خاک و بافتهای گیاهی Food Metal Tol3 InropySail. آب و محصولات غذایی برای مصرف انسان و حیوان 6.4 تکنیک های اصلاح فلزات سنگین 6.5 خلاصه فصل 7 اثرات مواد مغذی ضروری بر بیماری های گیاهی جو 8.1 مقدمه 8.2 نیازهای آب و هوا و خاک 8.3 رشد و توسعه 8.4 مورد نیاز مواد مغذی 8.5 خلاصه فصل 9 برنج 9.1 مقدمه 9.2 نیازهای آب و هوا و خاک 9.3 رشد و توسعه 9.4 میزان بازدهی 9.4 میزان عملکرد 9.9 مدیریت فسفر در برنج دشت 9.10 مدیریت پتاسیم در برنج دشت 9.11 کلسیم، منیزیم و گوگرد 9.12 مدیریت ریزمغذی ها در برنج دشت 9.13 غلظت و جذب مواد مغذی 9.14 کمبود آهن 9.14 کمبود آهن 10 درصد کم نمکی 9.10. 10.2 نیازهای آب و هوا و خاک 10.3 رشد و توسعه 10.4 عملکرد و عملکرد 10.5 مورد نیاز مواد مغذی 10.6 خلاصه فصل 11 سورگوم 11.1 مقدمه 11.2 نیازهای آب و هوا و خاک 11.3 رشد و توسعه 11.4 مؤلفه های عملکرد 11.5 الزامات مواد مغذی 11.6 فصل 12 سویا 12.1 مقدمه 12.2 آب و هوا و الزامات خاک 12.3 رشد و توسعه 12.4 مؤلفه های عملکرد 12.5 پارامترهای فیزیولوژیکی تعیین کننده عملکرد عمده 12.6 الزامات مواد مغذی 12.7 خلاصه فصل 13 لوبیا مشترک و گاو 13.1 13.2 لوبیا مشترک 13.3 گاو 13.4 خلاصه فصل 14.1 مقدمه 14.2 آب و هوا و خاک 14.3 رشد 14.3 رشد و رشد توسعه 14.4 مؤلفه های عملکرد 14.5 الزامات مواد مغذی 14.6 خلاصه فصل 15 نیشکر 15.1 مقدمه 15.2 آب و هوا و خاک 15.3 رشد و توسعه 15.4 کشت محصول 15.5 خلاصه فصل 16 Cassava و سیب زمینی 16.1 CASSAVA 16.3 سیب زمینی 16.4 Summary فصل 17 COTTER 17.1 COTHIRE 17. الزامات 17.3 رشد و توسعه 17.4 مؤلفه های عملکرد و عملکرد 17.5 مورد نیاز مواد مغذی 17.6 خلاصه فصل 18 علوفه 18.1 مقدمه 18.2 رشد و توسعه 18.3 مخلوط چمن زدم 18.4 مقدار مغذی 18.5 مورد نیاز نیتروژن 18.6 فصل 18.7 خلاصه فصل 19 پوشش 19.1 معرفی 19.2 آب و هوا و خاک الزامات 19.3 پاسخ به عوامل غیر زنده و بیوتیک 19.4 اثرات مفید گیاهان پوششی 19.5 نقاط قوت و محدودیت ها 19.6 مدیریت و نیازهای کود 19.7 استراتژی های موفقیت در تأسیسات گیاهی پوششی این چکیده به عنوان یکی از بهترین چکیده های گیاه مورد بررسی قرار گرفته است: عوامل محدود کننده مهمی که برای بهینه سازی تولید غذا باید بر آنها غلبه کرد. نسخه جدید که به طور گسترده اصلاح و به روز شده است، پوشش جامعی را در مورد موضوعاتی مانند پایه های ژنتیکی، فیزیولوژیکی و زراعی رشد محصول ارائه می دهد. این روابط خاک-گیاه-اقلیم را پوشش می دهد که بر رشد و تغذیه معدنی محصولات در مناطق معتدل و گرمسیری حاکم است. این کتاب شامل دو فصل جدید است که شامل اصلاح خاک‌های آلوده به فلزات سنگین و محصولات پوششی و همچنین چندین شکل، مرجع و جداول جدید است.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

"This new edition of a bestseller examines plant nutrition's role as one of the most important limiting factors that must be overcome to optimize food production. Extensively revised and updated, the new edition provides comprehensive coverage on topics such as genetic, physiological, and agronomic bases of crop growth. It covers soil-plant-climatic relationships that govern the growth and mineral nutrition of crops in temperate and tropical regions. The book contains two new chapters covering remediation of heavy metal contaminated soils and cover crops as well as several new figures, references, and tables"-- Read more... Content: Chapter 1 Field Crops and Mineral Nutrition 1.1 Introduction 1.2 Field Crops 1.3 Mineral Nutrition 1.4 Summary Chapter 2 Factors Affecting Production of Field Crops 2.1 Introduction 2.2 Environmental Factors 2.3 Summary Chapter 3 Nutrient Flux in Soil-Plant System 3.1 Introduction 3.2 Nutrient Supply to Plant Roots 3.3 Ion Absorption by Plants 3.4 Summary Appendix 3.A 3.A.1 Preparation of FeEDDHA Solution 3.A.2 Preparation of FeHEDTA Solution 3.A.3 Preparation of FeEDTA Solution Chapter 4 Diagnostic Techniques for Nutritional Disorders 4.1 Introduction 4.2 Soil Testing 4.3 Plant Analysis 4.4 Visual Symptoms 4.5 Crop Growth Response 4.6 Correction of Nutrient Disorder 4.7 Summary Chapter 5 Nutrient Management of Degraded Soils 5.1 Introduction 5.2 Definitions of Soil Degradation and Sustainable Soil Management 5.3 Processes and/or Factors of Soil Degradation 5.4 Summary Chapter 6 Remediation of Heavy Metal Contaminated Soils 6.1 Introduction 6.2 Adequate and Toxic Levels of Essential and Nonessential Heavy Metals in Soil and Plant Tissues of Principal Food Crops 6.3 Tolerable Levels of Heavy Metals in Soil, Water, and Food Crops for Human and Animal Consumption 6.4 Heavy Metals Remediation Techniques 6.5 Summary Chapter 7 The Effects of Essential Nutrients on Plant Diseases 7.1 Introduction 7.2 Nitrogen 7.3 Phosphorus 7.4 Potassium 7.5 Calcium, Magnesium, and Sulfur 7.6 Micronutrients 7.7 Summary Chapter 8 Wheat and Barley 8.1 Introduction 8.2 Climate and Soil Requirements 8.3 Growth and Development 8.4 Nutrient Requirements 8.5 Summary Chapter 9 Rice 9.1 Introduction 9.2 Climate and Soil Requirements 9.3 Growth and Development 9.4 Yield and Potential Yield 9.5 Yield Component Analysis 9.6 Grain Harvest Index 9.7 Nutrient Requirements 9.8 Lowland Rice 9.9 Management of Phosphorus in Lowland Rice 9.10 Management of Potassium in Lowland Rice 9.11 Calcium, Magnesium, and Sulfur 9.12 Management of Micronutrients in Lowland Rice 9.13 Nutrient Concentration and Uptake 9.14 Iron Deficiency and Toxicity in Lowland Rice 9.15 Salinity 9.16 Summary Chapter 10 Corn 10.1 Introduction 10.2 Climate and Soil Requirements 10.3 Growth and Development 10.4 Yield and Yield Components 10.5 Nutrient Requirements 10.6 Summary Chapter 11 Sorghum 11.1 Introduction 11.2 Climate and Soil Requirements 11.3 Growth and Development 11.4 Yield and Yield Components 11.5 Nutrient Requirements 11.6 Summary Chapter 12 Soybean 12.1 Introduction 12.2 Climate and Soil Requirements 12.3 Growth and Development 12.4 Yield Components 12.5 Major Yield-Determining Physiological Parameters 12.6 Nutrient Requirements 12.7 Summary Chapter 13 Common Bean and Cowpea 13.1 Introduction 13.2 Common Bean 13.3 Cowpea 13.4 Summary Chapter 14 Peanut 14.1 Introduction 14.2 Climate and Soil Requirements 14.3 Growth and Development 14.4 Yield Components 14.5 Nutrient Requirements 14.6 Summary Chapter 15 Sugarcane 15.1 Introduction 15.2 Climate and Soil Requirements 15.3 Growth and Development 15.4 Crop Culture 15.5 Summary Chapter 16 Cassava and Potato 16.1 Introduction 16.2 Cassava 16.3 Potato 16.4 Summary Chapter 17 Cotton 17.1 Introduction 17.2 Climate and Soil Requirements 17.3 Growth and Development 17.4 Yield and Yield Components 17.5 Nutrient Requirements 17.6 Summary Chapter 18 Forage 18.1 Introduction 18.2 Growth and Development 18.3 Grass-Legume Mixtures 18.4 Nutritive Value 18.5 Nitrogen Fixation 18.6 Nutrient Requirements 18.7 Summary Chapter 19 Cover Crops 19.1 Introduction 19.2 Climate and Soil Requirements 19.3 Response to Abiotic and Biotic Factors 19.4 Beneficial Effects of Cover Crops 19.5 Strengths and Limitations 19.6 Management and Fertilizer Requirements 19.7 Strategies for Success in Cover Crop Establishment Abstract: "This new edition of a bestseller examines plant nutrition's role as one of the most important limiting factors that must be overcome to optimize food production. Extensively revised and updated, the new edition provides comprehensive coverage on topics such as genetic, physiological, and agronomic bases of crop growth. It covers soil-plant-climatic relationships that govern the growth and mineral nutrition of crops in temperate and tropical regions. The book contains two new chapters covering remediation of heavy metal contaminated soils and cover crops as well as several new figures, references, and tables"



فهرست مطالب

Growth And Mineral Nutrition Of Field Crops, Third Edition......Page 1
Books In Soils, Plants, And The Environment......Page 2
Growth And Mineral Nutrition Of Field Crops, Third Edition......Page 7
Contents......Page 9
Preface......Page 18
Authors......Page 20
1.2 Field Crops......Page 21
1.3 Mineral Nutrition......Page 24
1.4 Summary......Page 29
References......Page 31
2.1 Introduction......Page 33
2.2.1.1 Temperature......Page 34
2.2.1.2 Moisture Supply......Page 36
2.2.1.3 Solar Radiation......Page 37
2.2.2 Soil......Page 40
2.2.2.1.2 Structure......Page 41
2.2.2.1.5 Tilth......Page 42
2.2.2.2.1 Maintenance of Organic Matter......Page 43
2.2.2.2.2 Conservation Tillage......Page 45
2.2.2.2.3 Organic Farming......Page 46
2.2.2.3.2 Nutrient/Elemental Toxicities......Page 47
2.2.2.3.3 pH......Page 50
2.2.2.3.4 Cation Exchange Capacity......Page 53
2.2.2.3.6 Oxidation?Reduction......Page 54
2.2.2.3.7 Salinity and Alkalinity......Page 56
2.2.2.4 Biotic......Page 57
2.2.2.4.1 Symbiotic Nitrogen Fixation......Page 58
2.2.2.5.1 Genetic Variability......Page 59
2.2.2.5.2 C3 and C4 Plants......Page 61
2.2.2.5.3 Photosynthetic Efficiency......Page 62
2.2.2.5.4 Plant Architecture......Page 63
2.2.2.5.5 Nitrogen Harvest Index and Grain Harvest Index......Page 64
2.2.2.5.6 Plant Density......Page 65
2.2.2.5.7 Irrigation......Page 66
References......Page 67
3.2 Nutrient Supply to Plant Roots......Page 76
3.2.1 Mass Flow......Page 77
3.2.2 Diff usion......Page 78
3.2.3 Root Interception......Page 79
3.3 Ion Absorption by Plants......Page 80
3.3.2 Plant Cell and Membranes......Page 81
3.3.4 Ion Uptake Mechanisms......Page 83
3.3.4.2 ATP ase Theory of Ion Transport......Page 84
3.3.5 Ion Uptake Kinetics......Page 85
3.3.6 Use of Solution Culture in Ion Uptake Studies......Page 89
3.3.6.1 pH of Solution Culture......Page 90
3.3.7 Ion Absorption Measurement......Page 92
3.4 Summary......Page 93
3.A.2 Preparation of FeHE DTA Solution......Page 94
References......Page 95
4.2 Soil Testing......Page 99
4.2.1 Soil Sampling......Page 101
4.2.3 Laboratory Analysis......Page 102
4.2.3.1 pH and Lime Requirement......Page 103
4.2.3.2 Nitrogen......Page 107
4.2.3.3 Phosphorus......Page 108
4.2.3.5 Micronutrients......Page 110
4.2.3.6 Aluminum......Page 111
4.2.4 Calibration and Interpretation......Page 112
4.2.5 Fertilizer Recommendations......Page 114
4.3.1 Collecting the Plant Sample......Page 115
4.3.2 Sample Preparation......Page 116
4.3.3 Chemical Analysis......Page 117
4.3.4 Interpretation......Page 119
4.3.5 Factors Aff ecting Nutrient Concentrations......Page 120
4.3.5.1 Genotypic Differences......Page 122
4.3.5.3 Nutrient Interactions......Page 124
4.4 Visual Symptoms......Page 126
4.5 Crop Growth Response......Page 129
4.6 Correction of Nutrient Disorder......Page 130
4.7 Summary......Page 136
References......Page 137
5.1 Introduction......Page 142
5.2 D efi nitions of Soil Degradationand Sustai nab le Soil Manag ement......Page 143
5.3.1 P hysical Degradation......Page 144
5.3.1.1.1 Surface Sealing or Crusting......Page 145
5.3.1.1.2.1 Compaction Management Strategies......Page 146
5.3.1.1.3 Soil Erosion......Page 147
5.3.1.1.3.1 Erosion Control Measures......Page 148
5.3.1.1.4 Drought......Page 149
5.3.1.1.5 Deforestation......Page 150
5.3.1.1.6 Wetlands......Page 152
5.3.1.1.7 Crop Monoculture versus Crop Rotation......Page 153
5.3.1.1.8 Monoculture versus Intercropping......Page 154
5.3.1.1.10 Surface Mining......Page 155
5.3.1.1.11 Vegetation Burning......Page 156
5.3.2.1 Nutrient Stress......Page 157
5.3.2.1.1 Nutrient Management Strategies......Page 158
5.3.2.2 Soil Acidity......Page 159
5.3.2.2.2 Aluminum Toxicity......Page 160
5.3.2.2.3 Manganese Toxicity......Page 161
5.3.2.2.5.1 Improving P-Use Efficiency......Page 162
5.3.2.2.5.2 Liming......Page 164
5.3.2.2.5.3 Use of Tolerant Species and/or Cultivars......Page 166
5.3.2.3.1 Salinity Management Strategies......Page 167
5.3.2.4 Allelopathy......Page 168
5.3.2.5 Indiscriminate Use of Pesticides......Page 169
5.3.3.1 Decrease in Soil Organic Matter Content......Page 170
5.3.3.1.1 Management Strategies......Page 171
5.3.3.1.1.1 Green Manuring......Page 172
5.3.3.1.1.2 Use of Crop Residue......Page 173
5.3.3.2 Diseases, Insects, and Weeds......Page 174
5.3.3.2.1 Control Measures......Page 175
5.4 Summary......Page 176
References......Page 177
6.1 Introduction......Page 192
6.2 Adequate and Toxic Levels of Essential and Nonessential Heavy Metals in Soil and Plant Tissues of Principal Food Crops......Page 195
6.3 Tolerable Levels of Heavy Metals in Soil, Water, and Food Crops for Human and Animal Consumption......Page 198
6.4 Heavy Metals Remediation Techniques......Page 199
6.4.1 Liming......Page 200
6.4.2 Improving Soil Organic Matter Content......Page 201
6.4.4 Phytoremediation......Page 202
6.4.5 Phytodegradation......Page 203
6.5 Summary......Page 205
References......Page 206
7.1 Introduction......Page 212
7.2 Nitrogen......Page 213
7.3 Phosphorus......Page 215
7.4 Potassium......Page 216
7.5 Calcium, Magnesium, and Sulfur......Page 217
7.6.1 Zinc......Page 220
7.6.2 Boron......Page 221
7.6.4 Copper......Page 222
7.6.6 Chlorine......Page 225
7.6.7 Nickel......Page 226
7.6.8 Silicon......Page 227
7.6.9 Aluminum......Page 228
7.7 Summary......Page 229
References......Page 230
8.1 Introduction......Page 236
8.2 Climate and Soil Requirements......Page 237
8.3 Growth and Development......Page 240
8.3.1 Growth Analysis......Page 241
8.3.1.3 Net Assimilation Rate......Page 242
8.3.2 Growth Stages......Page 243
8.3.3 Partitioning of Dry Matter......Page 247
8.3.4 Relationship between Growth and Yield......Page 249
8.4 Nutrient Requirements......Page 252
8.4.1 Nutrient Concentration......Page 261
8.4.2 Nutrient Distribution in Plant Parts......Page 262
8.5 Summary......Page 264
References......Page 265
9.1 Introduction......Page 274
9.2 Climate and Soil Requirements......Page 276
9.3 Growth and Development......Page 281
9.3.1.1 Plant Height......Page 283
9.3.1.2 Root Growth......Page 285
9.3.1.3 Tillering......Page 286
9.3.1.4 Shoot Dry Weight......Page 288
9.3.1.5 Leaf Area Index......Page 290
9.3.3 Spikelet Filling or Ripening Growth Stage......Page 291
9.3.3.1 Spikelet Sterility......Page 292
9.4 Yield and Potential Yield......Page 294
9.5 Yield Component Analysis......Page 295
9.6 Grain Harvest Index......Page 296
9.7.2 Nutrient Concentration and Uptake......Page 297
9.7.3 Fertilizer Recommendations......Page 298
9.8 Lowland Rice......Page 300
9.8.2 Management of Nitrogen in Lowland Rice......Page 301
9.8.2.1 Adequate Rate......Page 302
9.8.3 Source and Method......Page 303
9.8.4 Use of N-Eff icient Genotypes......Page 305
9.8.5 Nitrogen Use Eff iciency......Page 306
9.8.6 Nitrogen Harvest Index......Page 307
9.9 Management of Phosphorus in Lowland Rice......Page 308
9.10 Management of Potassium in Lowland Rice......Page 309
9.10.1 Soil Test Calibration to Potass ium......Page 310
9.12.1 Zinc......Page 311
9.14 Iron Deficiency and Toxicity in Lowland Rice......Page 312
9.14.1 Iron Uptake Mechanisms......Page 313
9.14.2.2 Oxidation?Reduction Potential......Page 315
9.14.2.4 Ionic Strength......Page 316
9.14.3 Physiological Disord ers Related to Iron Toxicity......Page 317
9.15 Salinity......Page 318
9.16 Summary......Page 319
References......Page 320
10.1 Introduction......Page 329
10.2 Climate and Soil Requirements......Page 330
10.3.1 Germination......Page 331
10.3.2 Roots......Page 332
10.3.5 Growth Stages......Page 333
10.3.6 Dry Matter Production......Page 334
10.4 Yield and Yield Components......Page 337
10.5 Nutrient Requirements......Page 339
10.5.1 Nutrient Uptake......Page 345
10.5.2 Nutrient Concentration......Page 348
10.6 Summary......Page 351
References......Page 354
11.2 Clima te and Soil Requirements......Page 359
11.3.1 Germination......Page 361
11.3.3 Stem, Leaves, and Tillers......Page 362
11.3.4 Infloresc ence......Page 363
11.3.6 Dry Matter Production......Page 364
11.4 Yi eld and Yi eld Components......Page 365
11.5 Nutrient Requirements......Page 366
11.5.1 Nutrient Uptake......Page 368
References......Page 372
12.1 Introduction......Page 378
12.2 Climate and Soil Requirements......Page 379
12.3.1 Germination and Seedling Growth......Page 382
12.3.2.1 Roots......Page 383
12.3.2.2 Nodulation......Page 384
12.3.2.3 Top Growth......Page 385
12.3.3 Reproductive Growth......Page 386
12.4 Yield Components......Page 387
12.5.1 Dry Matter......Page 389
12.5.2 Crop Growth Rate......Page 390
12.5.3 Leaf Area Index......Page 391
12.6 Nutrient Requirements......Page 392
12.6.1 Nutrient Concentration and Uptake......Page 394
12.7 Summary......Page 397
References......Page 398
13.2 Common Bean......Page 405
13.2.1 Climate and Soil Requirements......Page 406
13.2.2.1 Seedling Morphology......Page 409
13.2.2.2 Roots......Page 410
13.2.2.3 Shoot......Page 411
13.2.5.1 Number of Pods versus Seed Yield......Page 415
13.2.5.2 Seeds per Pod and Hundred Seed Weight versus Seed Yield......Page 417
13.2.5.3 Seed Harvest Index versus Seed Yield......Page 419
13.2.6 Biological Nitrogen Fixation......Page 421
13.2.7.1 Nutrient Concentrations, Uptake, and Use Efficiency......Page 422
13.3 Cowpea......Page 424
13.3.1 Climate and Soil Requirements......Page 425
13.3.2.1 Dry Matter......Page 426
13.3.3 Yield Components and Yield......Page 427
13.3.5 Nutrient Requirements......Page 428
13.4 Summary......Page 431
References......Page 432
14.1 Introduction......Page 439
14.2 Climate and Soil Requirements......Page 440
14.3.1 Germination and Seedling Growth......Page 441
14.3.4 Dry Matter......Page 442
14.3.6 Grain Harvest Index......Page 443
14.5 Nutrient Requirements......Page 444
14.5.1 Nutrient Concentration and Uptake......Page 445
References......Page 446
15.2 Climate and Soil Requirements......Page 450
15.3.1 Shoots......Page 451
15.3.2 Roots......Page 452
15.4.1 Planting......Page 453
15.4.2 Water Requirements, Irr igation, and Drainage......Page 454
15.4.3 Nutrient Requirements......Page 456
15.4.5 Ripening......Page 462
15.4.6 Harvest and Ratoon Growth......Page 463
References......Page 464
16.2 Ca ssava......Page 470
16.2.2 Growth and Development......Page 471
16.2.2.2 Tops......Page 472
16.2.2.4 Dry Matter......Page 473
16.2.3 Soil Nutrient Requirements......Page 474
16.2.3.2 Nutrient Accumulation......Page 475
16.3 Potato......Page 476
16.3.1 Climate and Soil Requirements......Page 477
16.3.2 Growth and Development......Page 478
16.3.2.4 Dry Matter......Page 479
16.3.3 Nutrient and Cultural Requirements......Page 481
16.3.3.1 Nutrient Concentrations......Page 482
16.3.3.2 Nutrient Accumulation......Page 483
References......Page 484
17.2 Climate and Soil Requirements......Page 489
17.3.1 Germination and Emergence......Page 491
17.3.2 Root System......Page 492
17.3.4 Fruit Development......Page 493
17.3.5 Dry Matter Production......Page 494
17.3.7 Photosynthesis......Page 495
17.5 Nutrient Requirements......Page 496
17.5.1 Nutrient Uptake......Page 498
17.6 Summary......Page 499
References......Page 500
18.1 Introduction......Page 506
18.2.1.1 Roots......Page 513
18.2.3 Growth Stages......Page 514
18.2.5 Growth Habits......Page 516
18.3 Grass?Legume Mixtures......Page 517
18.4 Nutritive Value......Page 521
18.6 Nutrient Requirements......Page 523
18.6.1 Nutrient Concentration and Uptake......Page 524
References......Page 528
19.1 Introduction......Page 533
19.2 Climate and Soil Requirements......Page 534
19.3 Response to Abiotic and Biotic Factors......Page 538
19.4.1 Soil Erosion Control......Page 540
19.4.2 Soil Physical Properties and Water-Holding Capacity......Page 541
19.4.4 Nitrogen Economy and Soil Fertility......Page 542
19.4.5 Soil Biological Activity......Page 544
19.4.7 Reduction of Diseases and Insect Pest Problems......Page 545
19.6 Management and Fertilizer Requirements......Page 546
19.7.2 Seed Treatment......Page 549
19.7.4 Land Preparation and Planting......Page 551
19.7.6 Crop Residue Management......Page 553
19.7.7 Drought Management......Page 555
References......Page 556
Color Insert\r......Page 561




نظرات کاربران