ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Food Proteins and Peptides: Chemistry, Functionality, Interactions, and Commercialization

دانلود کتاب پروتئین ها و پپتیدهای غذایی: شیمی، عملکرد، تعاملات، و تجاری سازی

Food Proteins and Peptides: Chemistry, Functionality, Interactions, and Commercialization

مشخصات کتاب

Food Proteins and Peptides: Chemistry, Functionality, Interactions, and Commercialization

ویرایش:  
نویسندگان:   
سری:  
ISBN (شابک) : 9781420093414, 142009341X 
ناشر: Taylor & Francis 
سال نشر: 2012 
تعداد صفحات: 458 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 61 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 53,000



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 9


در صورت تبدیل فایل کتاب Food Proteins and Peptides: Chemistry, Functionality, Interactions, and Commercialization به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب پروتئین ها و پپتیدهای غذایی: شیمی، عملکرد، تعاملات، و تجاری سازی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب پروتئین ها و پپتیدهای غذایی: شیمی، عملکرد، تعاملات، و تجاری سازی

این کتاب که ترکیبی منحصربه‌فرد از اصول و اطلاعات کاربردی است، ابتدا درک شیمی و خواص پروتئین‌ها و پپتیدهای مشتق شده از غذا را در اختیار خوانندگان قرار می‌دهد قبل از اینکه به راه‌هایی برای به حداکثر رساندن استفاده عملکردی در غذاها و مکمل‌های غذایی نگاه کنند. این کتاب یک منبع ارزشمند برای متخصصان تغذیه، متخصصان تغذیه و فارماکولوژیست‌هایی است که با توسعه محصول و کاربردهای مکمل غذایی درگیر هستند، ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و تعاملات دخیل در تنظیم عملکرد بیولوژیکی را شرح می‌دهد. همچنین ملاحظات عملی در مورد خواصی مانند حلالیت، امولسیون شدن، کف کردن، و ژل شدن، و همچنین اصلاحات پروتئینی، شیمیایی و آنزیمی، برای بهبود عملکرد را پوشش می دهد.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

A unique blend of fundamentals and applied information, this book first provides readers with understanding of the chemistry and properties of food-derived proteins and peptides before looking at ways to maximize functional utilization in foods and dietary supplements. A valuable resource for nutritionists, nutraceutical experts, and pharmacologists involved with product development and dietary supplement applications, the book describes physicochemical properties and interactions involved in regulating biological function. It also covers practical considerations regarding properties such as solubility, emulsification, foaming, and gelling, as well as protein modifications, both chemical and enzymatic, to improve functionalities.





نظرات کاربران