دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Navam S. Hettiarachchy
سری:
ISBN (شابک) : 9781420093414, 142009341X
ناشر: Taylor & Francis
سال نشر: 2012
تعداد صفحات: 458
زبان: English
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 61 مگابایت
در صورت تبدیل فایل کتاب Food Proteins and Peptides: Chemistry, Functionality, Interactions, and Commercialization به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب پروتئین ها و پپتیدهای غذایی: شیمی، عملکرد، تعاملات، و تجاری سازی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
این کتاب که ترکیبی منحصربهفرد از اصول و اطلاعات کاربردی است، ابتدا درک شیمی و خواص پروتئینها و پپتیدهای مشتق شده از غذا را در اختیار خوانندگان قرار میدهد قبل از اینکه به راههایی برای به حداکثر رساندن استفاده عملکردی در غذاها و مکملهای غذایی نگاه کنند. این کتاب یک منبع ارزشمند برای متخصصان تغذیه، متخصصان تغذیه و فارماکولوژیستهایی است که با توسعه محصول و کاربردهای مکمل غذایی درگیر هستند، ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و تعاملات دخیل در تنظیم عملکرد بیولوژیکی را شرح میدهد. همچنین ملاحظات عملی در مورد خواصی مانند حلالیت، امولسیون شدن، کف کردن، و ژل شدن، و همچنین اصلاحات پروتئینی، شیمیایی و آنزیمی، برای بهبود عملکرد را پوشش می دهد.
A unique blend of fundamentals and applied information, this book first provides readers with understanding of the chemistry and properties of food-derived proteins and peptides before looking at ways to maximize functional utilization in foods and dietary supplements. A valuable resource for nutritionists, nutraceutical experts, and pharmacologists involved with product development and dietary supplement applications, the book describes physicochemical properties and interactions involved in regulating biological function. It also covers practical considerations regarding properties such as solubility, emulsification, foaming, and gelling, as well as protein modifications, both chemical and enzymatic, to improve functionalities.