ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Food analysis and preservation : current research topics

دانلود کتاب تجزیه و تحلیل و نگهداری مواد غذایی: موضوعات تحقیق فعلی

Food analysis and preservation : current research topics

مشخصات کتاب

Food analysis and preservation : current research topics

ویرایش:  
نویسندگان:   
سری:  
ISBN (شابک) : 9781926895079, 192689507X 
ناشر: Apple Academic Press 
سال نشر: 2013 
تعداد صفحات: 202 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 9 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 54,000



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 7


در صورت تبدیل فایل کتاب Food analysis and preservation : current research topics به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب تجزیه و تحلیل و نگهداری مواد غذایی: موضوعات تحقیق فعلی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب تجزیه و تحلیل و نگهداری مواد غذایی: موضوعات تحقیق فعلی

محتوا: مقدمه تعیین سموم DSP در صدف ها و آلودگی زدایی با استفاده از ازن زنی اثر نور بر از دست دادن ویتامین و ماندگاری بسته های شیر پاستوریزه در بطری های PET تمایز روغن های فوق بکر یونانی بر اساس رقم و منشاء جغرافیایی اثر تابش BCATZER بر تابش BC از فیلم های P(VdC-VC) در فیله ماهی ارزیابی کیسه در جعبه به عنوان ماده بسته بندی برای شراب سفید خشک اثر ازن زنی در ترکیب با بسته بندی و یخچال بر افزایش ماندگاری گوجه فرنگی تازه اثر ترکیبی اسانس و نایسین در قفسه -افزایش طول عمر گوشت ذخیره شده در 4 اثر ترکیبی اسانس و نایسین بر بقای لیستریا افزایش ماندگاری گوشت چرخ کرده، ذخیره شده در 4: با استفاده از کیتوزان و کنترل کننده جذب اکسیژن E. coli O157:H7 در ماست هم زده با استفاده از اسانس ماستیک و بادام


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

Content: Introduction Determination of DSP Toxins in Mussels and Decontamination Using Ozonation Effect of Light on Vitamin Loss and Shelf Life of Pasteurized Milk Packages in PET Bottles Differentiation of Greek Extra Virgin Oils According to Cultivar and Geographical Origin Effect of Irradiation on the Migration of ATBC Plasticizer from P(VdC-VC) Films Into Fish Fillets Evaluation of Bag-in-Box as Packaging Material for Dry White Wine Effect of Ozonation in Combination with Packaging and Refrigeration on Shelf Life Extension of Fresh Tomatoes Combined Effect of Essential Oils and Nisin on Shelf-Life Extension of Meat Stored at 4 Combined Effect of Essential Oils and Nisin on the Survival of Listeria Shelf-Life Extension of Ground Meat, Stored at 4 : Using Chitosan and an Oxygen Absorber Control of E. coli O157:H7 in Stirred Yogurt Using Mastic and Almond Essential Oils



فهرست مطالب

Introduction. Determination of DSP Toxins in Mussels and Decontamination Using Ozonation. Effect of Light on Vitamin Loss and Shelf Life of Pasteurized Milk Packages in PET Bottles. Differentiation of Greek Extra Virgin Oils According to Cultivar and Geographical Origin. Effect of Irradiation on the Migration of ATBC Plasticizer from P(VdC-VC) Films Into Fish Fillets. Evaluation of Bag-in-Box as Packaging Material for Dry White Wine. Effect of Ozonation in Combination with Packaging and Refrigeration on Shelf Life Extension of Fresh Tomatoes. Combined Effect of Essential Oils and Nisin on Shelf-Life Extension of Meat Stored at 4 . Combined Effect of Essential Oils and Nisin on the Survival of Listeria. Shelf-Life Extension of Ground Meat, Stored at 4 : Using Chitosan and an Oxygen Absorber. Control of E. coli O157:H7 in Stirred Yogurt Using Mastic and Almond Essential Oils.





نظرات کاربران