دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: Fourth Edition
نویسندگان: Lyn O\'Brien-Nabors
سری:
ISBN (شابک) : 1439846146, 9781439846148
ناشر: CRC Press
سال نشر: 2011
تعداد صفحات: 564
زبان: English
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 30 مگابایت
در صورت تبدیل فایل کتاب Alternative Sweeteners به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب شیرین کننده های جایگزین نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
شیرین کننده ها برای همیشه در اخبار هستند. چه اطلاعاتی در مورد یک شیرین کننده جدید باشد و چه سوالاتی در مورد یک شیرین کننده که سال ها در بازار بوده است، علاقه به شیرین کننده ها و شیرینی همچنان ادامه دارد. این ویرایش چهارم شیرین کننده های جایگزین که به طور کامل اصلاح و به روز شده است، اطلاعاتی را در مورد جایگزین های جدید، اخیرا ارزیابی شده، و جایگزین های متعدد دیگر برای ساکارز ارائه می دهد.
این نسخه حفظ شده است. قالب موفقی که نسخه های قبلی را بسیار محبوب کرد. بحث هر شیرین کننده شامل تولید، مشخصات فیزیکی، کاربرد و شیرینی نسبی در مقایسه با ساکارز، کیفیت فنی، پتانسیل ترکیب، کاربرد، در دسترس بودن، ماندگاری، هزینه عمومی و اقتصاد، متابولیسم، سرطان زایی و سایر داده های ارزیابی سمیت، ارزیابی پوسیدگی زایی و وضعیت نظارتی
دانشمندان و فناوران غذا بیش از 100 سال است که در مورد شیرین کننده ها و شیرینی تحقیق می کنند. تعداد شیرین کننده های تایید شده در سه دهه اخیر به میزان قابل توجهی افزایش یافته است. توسعهدهندگان محصولات غذایی اکنون تعدادی شیرینکننده دارند که میتوانند از میان آنها انتخاب کنند تا بتوانند انتخابهای محصول بیشتری را برای پاسخگویی به تقاضای فزاینده برای محصولات با طعم خوب که کالری آنها کاهش یافته است، ارائه دهند. این کتاب با مشارکت کارشناسانی که شیرین کنندهها را توسعه میدهند، میسازند و استفاده میکنند، آخرین اطلاعات را در یک منبع مناسب جمعآوری میکند که میتواند محققان را به توسعه شیرینکننده ایدهآل نزدیکتر کند.
Sweeteners are forever in the news. Whether it’s information about a new sweetener or questions about one that has been on the market for years, interest in sweeteners and sweetness continues. Completely revised and updated, this fourth edition of Alternative Sweeteners provides information on new, recently evaluated, and numerous other alternatives to sucrose.
This edition retains the successful format that made previous editions so popular. The discussion of each sweetener includes production, physical characteristics, utility and relative sweetness compared to sucrose, technical qualities, admixture potential, application, availability, shelf life, general cost and economics, metabolism, carcinogenicity and other toxicity evaluation data, cariogenicity evaluations, and regulatory status.
Scientists and food technologists have been researching sweeteners and sweetness for more than 100 years. The number of approved sweeteners has increased substantially in the last three decades. Food product developers now have a number of sweeteners from which to choose in order to provide more product choices to meet the increasing demand for good-tasting products that have reduced calories. With contributions from experts who develop, make, and use the sweeteners, this book draws together the latest information into a convenient resource that can bring researchers closer to developing the ideal sweetener.