ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Advances in microbial food safety: Volume 1

دانلود کتاب پیشرفت در ایمنی مواد غذایی میکروبی: جلد 1

Advances in microbial food safety: Volume 1

مشخصات کتاب

Advances in microbial food safety: Volume 1

ویرایش:  
نویسندگان:   
سری: Woodhead Publishing Series in Food Science, Technology and Nutrition 
ISBN (شابک) : 0857094386, 9780857094384 
ناشر: Woodhead Publishing 
سال نشر: 2013 
تعداد صفحات: 547 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 10 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 34,000



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 10


در صورت تبدیل فایل کتاب Advances in microbial food safety: Volume 1 به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب پیشرفت در ایمنی مواد غذایی میکروبی: جلد 1 نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب پیشرفت در ایمنی مواد غذایی میکروبی: جلد 1


تحقیقات جدید، شیوع بیماری های ناشی از غذا و تغییرات در قوانین به این معنی است که تحقیقات میکروبیولوژی مواد غذایی یک زمینه دائما در حال تحول است. ویراستار و همکاران روندهای کلیدی در این زمینه را برای صنایع غذایی خلاصه می کنند.

این کتاب با مصاحبه ای با کارشناس ایمنی مواد غذایی بروس تامپکین آغاز می شود و به عنوان بررسی سیستم های مدیریت ایمنی مواد غذایی از گذشته تا امروز عمل می کند. روز و چالش های آینده ایمنی مواد غذایی فصل‌های قسمت دوم به‌روزرسانی‌هایی را درباره پاتوژن‌های خاص از جمله سالمونلا، لیستریا مونوسیتوژنز و گونه‌های باسیلوس ارائه می‌کنند. فصل‌های باقی‌مانده به بررسی پیشرفت‌های جدید در این منطقه، با مشارکت در انگل‌های نوظهور در غذا، پیشرفت در جداسازی و غلظت میکروارگانیسم‌ها از نمونه‌های غذا، رویکردهای جدید در تشخیص پاتوژن میکروبی، و به‌روزرسانی روش‌های جدید برای کنترل بیماری‌زا در پیش برداشت دام می‌پردازد. /div>

توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

New research, outbreaks of foodborne disease and changes to legislation mean that food microbiology research is a constantly evolving field. The editor and contributors summarize the key trends in this area for the food industry.

The book begins with an interview with food safety expert Bruce Tompkin and serves as a survey of food safety management systems from the past to the present day and future food safety challenges.  Chapters in part two provide updates on specific pathogens including Salmonella, Listeria monocytogenes and Bacillus species. The remaining chapters explore new developments in the area, with contributions on emerging parasites in food, advances in separation and concentration of microorganisms from food samples, new approaches in microbial pathogen detection, and an update on novel methods for pathogen control in livestock preharvest.




نظرات کاربران