ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Pork

دانلود کتاب گوشت خوک

Pork

مشخصات کتاب

Pork

دسته بندی: پخت و پز
ویرایش:  
 
سری: The Good Cook 
ISBN (شابک) : 080942875X, 9780809428755 
ناشر: Time-Life Books 
سال نشر: 1980 
تعداد صفحات: 182 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 228 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 44,000



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 15


در صورت تبدیل فایل کتاب Pork به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب گوشت خوک نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب گوشت خوک

راهنمای برش های گوشت خوک / روشن کردن راه برای ساده تر کردن حکاکی / راه هایی برای افزایش طعم از قبل / گرفتن طعم در قابلمه / یک چهارتایی از چاشنی های خوش طعم / هنر ساده سوسیس سازی سرخ کردن روشی همه کاره برای برش های کوچکتر / اساسی و تکنیک های سریع / استفاده از رطوبت طبیعی / غلیظ کردن آب ماهی تابه به سس / اثرات مجلل با خامه / سرخ کردن عمیق در یک پوشش محافظ کباب کردن و برشته کردن آب بندی در آب میوه ها با حرارت تابشی / کباب کردن: راهکارهایی برای شادابی / پوشش های شیرین و ترش برای دنده های یدکی / گوشت لطیف محصور در تروق / لعاب چوب ماهون / جیب های پر از خوبی / تبدیل قفسه های دنده به یک تاج سلطنتی / دیدنی ترین نمایش از همه.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

A guide to pork cuts / clearing the way to simplify carving / ways to enhance flavour in advance / capturing flavour in the stock-pot / a quartet of savoury stuffings / the simple art of sausage-making FRYING A versatile method for smaller cuts / fundamental and fast techniques / capitalising on natural moistness / thickening pan juices into sauces / lavish effects with cream / deep-frying in a protective coating GRILLING AND ROASTING Sealing in juices with radiant heat / grilling: stratagems for succulence / sweet-and-sour coatings for spare ribs / tender meat enclosed in crackling / basting for a mahogany glaze / pockets full of goodness / transforming rib racks into a regal crown / the most spectacular presentation of all.





نظرات کاربران