ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Flavor, Fragrance, and Odor Analysis

دانلود کتاب طعم، عطر و بوی تجزیه و تحلیل

Flavor, Fragrance, and Odor Analysis

مشخصات کتاب

Flavor, Fragrance, and Odor Analysis

ویرایش: 2 
نویسندگان:   
سری:  
ISBN (شابک) : 1439846731, 9781439846735 
ناشر: CRC Press 
سال نشر: 2011 
تعداد صفحات: 274 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 24 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 47,000



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 13


در صورت تبدیل فایل کتاب Flavor, Fragrance, and Odor Analysis به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب طعم، عطر و بوی تجزیه و تحلیل نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب طعم، عطر و بوی تجزیه و تحلیل



مزایای زیادی برای استخراج جذبی همزدن (SBSE) برای جداسازی و تغلیظ مواد شیمیایی فعال طعم دهنده از غذاها وجود دارد، از جمله سادگی و جذابیت کاربرد گسترده آن. ویرایش دوم تجزیه و تحلیل طعم، عطر و بو که از دیدگاهی عملی و حل مسئله نوشته شده است، این تکنیک قدرتمند را برجسته می‌کند و بر دامنه کاربردهای موجود تأکید دارد.

موضوعات مورد بحث عبارتند از:

فصل آخر به خلاصه‌ای از هویت‌های شیمیایی مشخص‌کننده مواد شیمیایی معطر در میوه‌ها می‌پردازد. ، سبزیجات، آجیل، گیاهان و ادویه جات ترشی جات و طعم های مرزه و لبنیات. همچنین خلاصه‌ای مختصر از توصیف طعم‌های غیرطعم‌کننده و آلودگی‌های گزارش‌شده در غذاها ارائه می‌کند.

با مشارکت گروهی از متخصصان بین‌المللی، این جلد به شیمیدانان و محققان با جدیدترین تکنیک ها برای تجزیه و تحلیل و تقویت طعم و عطر غذا.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

There are many advantages to stir bar sorptive extraction (SBSE) for isolating and concentrating flavor-active chemicals from foods, including its simplicity and wide application appeal. Written from a practical, problem-solving perspective, the second edition of Flavor, Fragrance, and Odor Analysis highlights this powerful technique and emphasizes the range of applications available.

Topics discussed include

The final chapter summarizes chemical identities of characterizing aroma chemicals in fruits, vegetables, nuts, herbs and spices, and savory and dairy flavors. It also provides a brief compendium of the characterization of off-flavors and taints that are reported in foods.

With contributions from a distinguished panel of international experts, this volume provides chemists and researchers with the latest techniques for analyzing and enhancing food flavor and fragrance.





نظرات کاربران