ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Magnetic Resonance in Food Science: An Exciting Future

دانلود کتاب تشدید مغناطیسی در علوم غذایی: آینده ای هیجان انگیز

Magnetic Resonance in Food Science: An Exciting Future

مشخصات کتاب

Magnetic Resonance in Food Science: An Exciting Future

ویرایش: 1 
نویسندگان: , ,   
سری: Special Publication 
ISBN (شابک) : 1849732337, 9781849732338 
ناشر: Royal Society of Chemistry 
سال نشر: 2011 
تعداد صفحات: 212 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 90 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 31,000



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 7


در صورت تبدیل فایل کتاب Magnetic Resonance in Food Science: An Exciting Future به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب تشدید مغناطیسی در علوم غذایی: آینده ای هیجان انگیز نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب تشدید مغناطیسی در علوم غذایی: آینده ای هیجان انگیز



مؤسسه ملی Clermont-Ferrand-Theix National de la Recherche Agronomique (INRA) مفتخر بود که دهمین کنفرانس بین المللی در مورد کاربردهای تشدید مغناطیسی در علوم غذایی را به مناسبت دهمین سالگرد خود سازماندهی کند. این رویداد علمی از 13 تا 15 سپتامبر 2010 در کلرمون-فران برگزار شد. این کنفرانس با حضور 90 شرکت کننده از 14 کشور از سراسر جهان. این کنفرانس شامل 7 سخنرانی دعوت شده، 19 سخنرانی شفاهی و 27 ارائه پوستر شفاهی بود. همچنین قبل از برگزاری جلسات علمی، هر روز صبح دو جلسه کارشناسی ارشد به صورت موازی برگزار می شد. این کنفرانس در 6 جلسه تقسیم شد که شامل 1) پردازش داده ها، 2) پیشرفت های جدید / سیستم غذایی، 3) پیشرفت های جدید / NMR، iv) تغذیه، V) متابولومیک و VI) تصویربرداری. کتاب از فرم کنفرانس پیروی می کند. نشست امسال مطابق با دهمین سالگرد آن بود. اولین کنفرانس بین المللی در سال 1992 در دانشگاه ساری در گیلفورد به ابتکار پروفسور پیتر بلتون و پروفسور گراهام وب برگزار شد. در طول 20 سال گذشته، پیشرفت های زیادی انجام شد و 20 سال آینده نیز بسیار هیجان انگیز است. سخنرانی های این جلسه بر روی پیشرفت های جدید در تکنیک های NMR متمرکز بود: سخت افزار و همچنین نرم افزار با متابولومیک و تصویربرداری بدون کاربردهای جدید ابزار NMR در غذا البته و اکنون در تغذیه.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

The Clermont-Ferrand-Theix Institut National de la Recherche Agronomique (INRA) was proud to organize the 10th International Conference on the applications of Magnetic Resonance in Food Science to celebrate its 10th anniversary. This scientific event was held from 13 to 15 September 2010 in Clermont-Ferrand. The conference attracted 90 participants from 14 countries from all over the world. The conference included 7 invited lectures, 19 oral presentations and 27 oral poster presentations. Moreover, before the scientific sessions, two postgraduate sessions were given in parallel every morning. The conference was divided in 6 sessions covering i) Data processing, ii)New developments/food system, iii) New developments/NMR, iv) Nutrition, v) Metabolomic and vi) Imaging. The book follows the form of the conference. This year's meeting corresponded to its 10th anniversary. The first international conference was held in 1992 at the University of Surrey in Guilford on Professor Peter Belton's and Professor Graham Webb's initiative. During the last 20 years, a lot of developments were performed and the next 20 years are also very exciting. This meeting presentations were focused on the new developments in NMR techniques : hardware as well software with metabolomic and imaging without the new applications of NMR tools in food of course and now in nutrition.





نظرات کاربران