ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Essential Guide to Food Additives

دانلود کتاب راهنمای ضروری برای افزودنی های غذایی

Essential Guide to Food Additives

مشخصات کتاب

Essential Guide to Food Additives

ویرایش: Fourth Edition,New edition 
نویسندگان: , , , ,   
سری:  
ISBN (شابک) : 1849735603, 9781849735605 
ناشر: Royal Society of Chemistry 
سال نشر: 2013 
تعداد صفحات: 309 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 4 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 42,000



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 13


در صورت تبدیل فایل کتاب Essential Guide to Food Additives به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب راهنمای ضروری برای افزودنی های غذایی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب راهنمای ضروری برای افزودنی های غذایی



افزودنی های غذایی نقش اساسی در صنایع غذایی داشته و دارند. مواد افزودنی طیف وسیعی از مواد ساده مانند بی کربنات سدیم، ضروری در آشپزخانه برای تهیه کیک، تا مونو و دی گلیسیرید اسیدهای چرب، یک امولسیفایر ضروری در پخش‌کننده‌های کم‌چرب و در نان را شامل می‌شود. انتقاد از افزودنی‌های مواد غذایی، و با انجام این کار، جمع‌آوری همه آن‌ها رایج بوده است، اما این رویکرد تنوع تاریخ، منبع و استفاده آنها را نادیده می‌گیرد. این کتاب شامل افزودنی‌های غذایی و دلیل استفاده از آنها، ایمنی افزودنی‌های غذایی در اروپا، قوانین افزودنی در اتحادیه اروپا و خارج از اروپا و فهرست کامل همه افزودنی‌های مجاز در اتحادیه اروپا می‌شود.

قانون مربوط به افزودنی‌های غذایی در اروپا اتحادیه اروپا که برای اولین بار در سال 1989 هماهنگ شد، از آن زمان به طور مکرر اصلاح شده است، اما اکنون با انتشار مقررات 1331/2008 و 1129/2011 ادغام شده است. این نسخه چهارم راهنما آن را با تغییرات ایجاد شده توسط این قانون و با بررسی مداوم مواد افزودنی توسط EFSA به روز می کند.

این کتاب تنها اثری است که منبع ارزشمندی برای تولید کنندگان غذا و نوشیدنی فراهم می کند. هر افزودنی، منابع و کاربردهای آن را به تفصیل پوشش می دهد. کسانی که در صنایع غذایی و اطراف آن کار می کنند، دانشجویان علوم غذایی و در واقع هرکسی که علاقه مند به آنچه به غذایشان اضافه می شود، این کتاب کاربردی و پر از جزئیات جذاب خواهد بود.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

Food additives have played and still play an essential role in the food industry.  Additives span a great range from simple materials like sodium bicarbonate, essential in the kitchen for making cakes, to mono- and diglycerides of fatty acids, an essential emulsifier in low fat spreads and in bread.  It has been popular to criticise food additives, and in so doing, to lump them all together, but this approach ignores their diversity of history, source and use.   This book includes food additives and why they are used, safety of food additives in Europe, additive legislation within the EU and outside Europe and the complete listing of all additives permitted in the EU.

The law covering food additives in the EU which was first harmonised in 1989 has been amended frequently since then, but has now been consolidated with the publication of Regulations 1331/2008 and 1129/2011.  This 4th edition of the Guide brings it up to date with the changes introduced by this legislation and by the ongoing review of additives by EFSA.

Providing an invaluable resource for food and drink manufacturers, this book is the only work covering in detail every additive, its sources and uses.  Those working in and around the food industry, students of food science and indeed anyone with an interest in what is added to their food will find this a practical book full of fascinating details.



فهرست مطالب

Preface......Page 6
Contents......Page 8
Contributor List......Page 12
Food Additives and Why They Are Used......Page 16
Safety of Food Additives in Europe......Page 29
The Development of Food Additive Legislation in Europe......Page 46
European Legislative Framework Controlling the Use of Food Additives......Page 59
Legislation for Food Additives Outside Europe......Page 80
E Numbers......Page 106
Subject Index......Page 292




نظرات کاربران