ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Nutrigenomics and Nutrigenetics in Functional Foods and Personalized Nutrition

دانلود کتاب Nutrigenomics و Nutrigenetics در غذاهای کاربردی و تغذیه شخصی

Nutrigenomics and Nutrigenetics in Functional Foods and Personalized Nutrition

مشخصات کتاب

Nutrigenomics and Nutrigenetics in Functional Foods and Personalized Nutrition

ویرایش:  
نویسندگان:   
سری:  
ISBN (شابک) : 1439876800, 9781439876800 
ناشر: CRC Press 
سال نشر: 2013 
تعداد صفحات: 452 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 10 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 57,000



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 15


در صورت تبدیل فایل کتاب Nutrigenomics and Nutrigenetics in Functional Foods and Personalized Nutrition به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب Nutrigenomics و Nutrigenetics در غذاهای کاربردی و تغذیه شخصی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب Nutrigenomics و Nutrigenetics در غذاهای کاربردی و تغذیه شخصی



در حالی که غذاهای کاربردی به یک مفهوم کاملاً جاافتاده تبدیل شده‌اند، تغذیه شخصی‌شده هنوز توسط بسیاری با شک و تردید برخورد می‌شود. درک این موضوع که افراد نیازهای مغذی متفاوتی دارند، یا غذاها را به روش‌های متفاوتی درک می‌کنند، نگرانی‌های متعددی را ایجاد می‌کند - برخی واقعی، برخی نه چندان واقعی. Nutrigenomics و Nutrigenetics در غذاهای کاربردی و تغذیه شخصی به آنچه برای ارائه ژنومیک های مغذی، تغذیه و فناوری های مرتبط با آن ها به بازار نیاز است، به شیوه ای واقعا تاثیرگذار می پردازد.

ویرایش شده توسط Lynnette R. فرگوسن، محقق مشهور و معتبر بین‌المللی، این کتاب طیف گسترده‌ای از مسائل، از جنبه‌های صرفاً علمی گرفته تا جنبه‌های اخلاقی، مصرف‌کننده و سلامت عمومی را در بر می‌گیرد. این نگاهی دقیق به تعاملات ژن-رژیم غذایی می‌اندازد و راه‌هایی را بررسی می‌کند که در آن‌ها مطالعات روی ژنومیک و تغذیه‌ای می‌تواند به تعدیل خطر بیماری در بیماری‌های قلبی عروقی، چاقی، دیابت و بیماری‌های التهابی روده کمک کند. موضوعات شامل چالش‌های نظارتی، آزمایش‌های ژنتیکی برای مصرف‌کنندگان، داده‌کاوی، تجزیه و تحلیل رونویسی، و نقش متخصصان علم و سلامت در تجاری‌سازی نوتریژنومیک و نوتریژنتیک است. این کتاب همچنین مشارکت صنعت و دانشگاه را به عنوان پیوندی بین علم و تجاری‌سازی آن توسط صنایع غذایی بررسی می‌کند. این مشارکت‌ها یک عامل تعیین‌کننده مهم برای ارزشی هستند که فناوری‌ها، نه تنها برای بازار، بلکه برای سلامت و رفاه بیشتر جامعه به ارمغان می‌آورند. کتاب به‌موقع دیدگاه‌های مهیج و اندیشیده شده از سوی محققان تثبیت‌شده و نوظهور را گرد هم می‌آورد. اطلاعات ارزشمندی در مورد موضوعی ارائه می دهد که برای متخصصان تغذیه، متخصصان تغذیه، و متخصصان بالینی و همچنین برای صنعت غذا و جامعه تحقیقاتی اهمیت فزاینده ای پیدا می کند.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

While functional foods have become a reasonably well-established concept, personalized nutrition is still treated with skepticism by many. The recognition that people would have different nutrient requirements, or perceive foods in different ways, raises several concerns—some real, some not so real. Nutrigenomics and Nutrigenetics in Functional Foods and Personalized Nutrition addresses what is needed to bring nutrigenomics, nutrigenetics, and their associated technologies to market in a truly impactful way.

Edited by Lynnette R. Ferguson, a well-known and internationally respected researcher, the book covers a wide range of issues, from the purely scientific to ethical, consumer-driven, and public health aspects. It takes a close look at gene–diet interactions and explores the ways in which studies on nutrigenomics and nutrigenetics can help modulate disease risk in cardiovascular disease, obesity, diabetes, and inflammatory bowel disease. Topics include regulatory challenges, genetic testing for consumers, data mining, transcriptomic analysis, and the role of science and health professionals in the commercialization of nutrigenomics and nutrigenetics. The book also examines industry–academia partnerships as a nexus between the science and its commercialization by the food industry. These partnerships will be an important determinant of what value the technologies bring, not only to the market but to the wider health and well-being of society.

Exploring how nutrigenomics and nutrigenetics can help modulate disease risk, this timely book brings together stimulating, well-thought-out perspectives from established and emerging researchers. It provides valuable information on a subject that is becoming increasingly important for nutritionists, dieticians, and clinical professionals, as well as for the food industry and research community.





نظرات کاربران