ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Handbook of Frozen Food Processing and Packaging

دانلود کتاب راهنمای پردازش و بسته بندی مواد غذایی منجمد

Handbook of Frozen Food Processing and Packaging

مشخصات کتاب

Handbook of Frozen Food Processing and Packaging

ویرایش: 2nd Edition 
نویسندگان:   
سری: Contemporary Food Engineering 
ISBN (شابک) : 1439836043, 9781439836057 
ناشر: Taylor and Francis 
سال نشر: 2012 
تعداد صفحات: 0 
زبان: English 
فرمت فایل : RAR (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 50 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 58,000



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 14


در صورت تبدیل فایل کتاب Handbook of Frozen Food Processing and Packaging به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب راهنمای پردازش و بسته بندی مواد غذایی منجمد نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب راهنمای پردازش و بسته بندی مواد غذایی منجمد



تقاضای مصرف‌کنندگان برای عرضه محصولات فصلی و غذاهای آماده در طول سال، نیروی محرکه نوآوری در فناوری مواد غذایی منجمد است. اکنون در ویرایش دوم، هندبوک فرآوری و بسته بندی مواد غذایی منجمد هنر و علم غذاهای منجمد را بررسی می کند و داده ها و منابع ضروری را که توسط دانشمندان دانشگاه ها و مؤسسات تحقیقاتی تکیه می کنند، جمع آوری می کند.

نکات برجسته در نسخه دوم عبارتند از:
  • فصل های اصلی اصلاح شده و به روز شده با آخرین پیشرفت ها
  • بخش جدید در مورد فناوری های نوظهور در انجماد مواد غذایی، با فصل‌هایی درباره انجماد سریع اولتراسوند، انجماد با تغییر فشار بالا، انجماد مواد غذایی به کمک میدان الکترواستاتیک، و پروتئین‌های ضد یخ
  • بخش جدید در روند بسته‌بندی مواد غذایی منجمد، با فصل‌هایی درباره بسته‌بندی فعال، بسته‌بندی هوشمند ، بسته بندی خلاء، و پوشش ها و فیلم های خوراکی و کاربردهای آنها بر روی غذاهای منجمد

این جلد همچنان سنت نسخه اول معیار است. ، ثبت آخرین پیشرفت ها در لبه برش علم مواد غذایی منجمد. علاوه بر پوشش به روز مسائل مربوط به کیفیت و ایمنی و تکنیک های نظارت و اندازه گیری، فناوری ها و روندهای نوظهور را برجسته می کند، همه در قالبی که نسخه قبلی را بسیار محبوب کرده است. این ابزار ابزارهای مورد نیاز برای توسعه محصولات جدید و بهتر را ارائه می‌کند و با تقاضای مصرف‌کنندگان برای غذاهای منجمد ایمن و راحت مطابقت دارد.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

Consumer demand for a year-round supply of seasonal produce and ready-made meals remains the driving force behind innovation in frozen food technology. Now in its second edition, Handbook of Frozen Food Processing and Packaging explores the art and science of frozen foods and assembles essential data and references relied upon by scientists in universities and research institutions.

Highlights in the Second Edition include:

  • Original chapters revised and updated with the latest developments
  • New section on Emerging Technologies in Food Freezing, with chapters on ultrasound accelerated freezing, high-pressure shift freezing, electrostatic field-assisted food freezing, and antifreeze proteins
  • New section on Trends in Frozen Food Packaging, with chapters on active packaging, intelligent packaging, vacuum packaging, and edible coatings and films and their applications on frozen foods

This volume continues the tradition of the benchmark first edition, capturing the latest developments on the cutting edge of frozen food science. In addition to updated coverage of quality and safety issues and monitoring and measuring techniques, it highlights emerging technologies and trends, all in the format that made the previous edition so popular. It offers the tools needed to develop new and better products, keeping up with consumer demand for safe and convenient frozen foods.





نظرات کاربران