دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: 2nd Edition
نویسندگان: Sun. D.W.
سری: Contemporary Food Engineering
ISBN (شابک) : 1439836043, 9781439836057
ناشر: Taylor and Francis
سال نشر: 2012
تعداد صفحات: 0
زبان: English
فرمت فایل : RAR (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 50 مگابایت
در صورت تبدیل فایل کتاب Handbook of Frozen Food Processing and Packaging به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب راهنمای پردازش و بسته بندی مواد غذایی منجمد نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
تقاضای مصرفکنندگان برای عرضه محصولات فصلی و غذاهای آماده در طول سال، نیروی محرکه نوآوری در فناوری مواد غذایی منجمد است. اکنون در ویرایش دوم، هندبوک فرآوری و بسته بندی مواد غذایی منجمد هنر و علم غذاهای منجمد را بررسی می کند و داده ها و منابع ضروری را که توسط دانشمندان دانشگاه ها و مؤسسات تحقیقاتی تکیه می کنند، جمع آوری می کند.
نکات برجسته در نسخه دوم عبارتند از:این جلد همچنان سنت نسخه اول معیار است. ، ثبت آخرین پیشرفت ها در لبه برش علم مواد غذایی منجمد. علاوه بر پوشش به روز مسائل مربوط به کیفیت و ایمنی و تکنیک های نظارت و اندازه گیری، فناوری ها و روندهای نوظهور را برجسته می کند، همه در قالبی که نسخه قبلی را بسیار محبوب کرده است. این ابزار ابزارهای مورد نیاز برای توسعه محصولات جدید و بهتر را ارائه میکند و با تقاضای مصرفکنندگان برای غذاهای منجمد ایمن و راحت مطابقت دارد.
Consumer demand for a year-round supply of seasonal produce and ready-made meals remains the driving force behind innovation in frozen food technology. Now in its second edition, Handbook of Frozen Food Processing and Packaging explores the art and science of frozen foods and assembles essential data and references relied upon by scientists in universities and research institutions.
Highlights in the Second Edition include:
This volume continues the tradition of the benchmark first edition, capturing the latest developments on the cutting edge of frozen food science. In addition to updated coverage of quality and safety issues and monitoring and measuring techniques, it highlights emerging technologies and trends, all in the format that made the previous edition so popular. It offers the tools needed to develop new and better products, keeping up with consumer demand for safe and convenient frozen foods.