ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Handbook of Fermented Food and Beverage Technology, Second Edition: Handbook of Plant-Based Fermented Food and Beverage Technology, Second Edition

دانلود کتاب راهنمای فناوری مواد غذایی و آشامیدنی تخمیر شده ، چاپ دوم: کتابچه راهنمای فناوری مواد غذایی و آشامیدنی با تخمیر گیاهان ، چاپ دوم

Handbook of Fermented Food and Beverage Technology, Second Edition: Handbook of Plant-Based Fermented Food and Beverage Technology, Second Edition

مشخصات کتاب

Handbook of Fermented Food and Beverage Technology, Second Edition: Handbook of Plant-Based Fermented Food and Beverage Technology, Second Edition

ویرایش: 2nd Edition 
نویسندگان: ,   
سری:  
ISBN (شابک) : 1439849048, 9781439849040 
ناشر: CRC Press 
سال نشر: 2012 
تعداد صفحات: 810 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 48 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 57,000



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 17


در صورت تبدیل فایل کتاب Handbook of Fermented Food and Beverage Technology, Second Edition: Handbook of Plant-Based Fermented Food and Beverage Technology, Second Edition به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب راهنمای فناوری مواد غذایی و آشامیدنی تخمیر شده ، چاپ دوم: کتابچه راهنمای فناوری مواد غذایی و آشامیدنی با تخمیر گیاهان ، چاپ دوم نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب راهنمای فناوری مواد غذایی و آشامیدنی تخمیر شده ، چاپ دوم: کتابچه راهنمای فناوری مواد غذایی و آشامیدنی با تخمیر گیاهان ، چاپ دوم



غذای تخمیر شده را می توان با مواد ارزان قیمت و تکنیک های ساده تولید کرد و سهم قابل توجهی در رژیم غذایی انسان به ویژه در خانواده های روستایی و جوامع روستایی در سراسر جهان دارد. پیشرفت در علوم بیولوژیکی و میکروبیولوژیکی درگیر در ساخت این غذاها منجر به تجاری سازی و افزایش علاقه در بین دانشمندان و تولیدکنندگان مواد غذایی شده است. راهنمای فناوری مواد غذایی و آشامیدنی تخمیر شده با پایه گیاهی، ویرایش دوم یک مرجع به‌روز است که تاریخچه، میکروارگانیسم‌ها، تضمین کیفیت، و ساخت محصولات غذایی تخمیر شده مشتق‌شده از منابع گیاهی را بررسی می‌کند. P>

کتاب با توصیف طعم‌های تخمیری مواد غذایی، ساخت و نگهداری زیستی آغاز می‌شود. سپس کاوش مفصلی از طیف وسیعی از موضوعات ارائه می‌کند، از جمله:

محصولات غذایی تخمیری نقش مهمی در هویت فرهنگی، اقتصاد محلی، و لذت غذایی دارند. با مشارکت بیش از 60 کارشناس از بیش از 20 کشور، این کتاب یک مرجع ضروری برای تقطیر حیاتی ترین اطلاعات در مورد این بخش مواد غذایی است.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

Fermented food can be produced with inexpensive ingredients and simple techniques and makes a significant contribution to the human diet, especially in rural households and village communities worldwide. Progress in the biological and microbiological sciences involved in the manufacture of these foods has led to commercialization and heightened interest among scientists and food processors. Handbook of Plant-Based Fermented Food and Beverage Technology, Second Edition is an up-to-date reference exploring the history, microorganisms, quality assurance, and manufacture of fermented food products derived from plant sources.

The book begins by describing fermented food flavors, manufacturing, and biopreservation. It then supplies a detailed exploration of a range of topics, including:

Fermented food products play a critical role in cultural identity, local economy, and gastronomical delight. With contributions from over 60 experts from more than 20 countries, the book is an essential reference distilling the most critical information on this food sector.





نظرات کاربران