ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Food Dehydration: A Dictionary and Guide

دانلود کتاب کم آبی غذا: فرهنگ لغت و راهنما

Food Dehydration: A Dictionary and Guide

مشخصات کتاب

Food Dehydration: A Dictionary and Guide

دسته بندی: تولید مواد غذایی
ویرایش: 1 
نویسندگان:   
سری: Butterworth-Heinemann Series in Food Control 
ISBN (شابک) : 0750611308, 1855733609 
ناشر: Butterworth-Heinemann 
سال نشر: 1994 
تعداد صفحات: 550 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 6 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 53,000



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 10


در صورت تبدیل فایل کتاب Food Dehydration: A Dictionary and Guide به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب کم آبی غذا: فرهنگ لغت و راهنما نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب کم آبی غذا: فرهنگ لغت و راهنما

مطالعه غذا و تغذیه طیف گسترده ای از رشته ها، از کشاورزی و باغبانی، تا شیمی، فیزیک و فناوری پردازش و ساخت مواد غذایی (از جمله تهیه غذای خانگی)، فیزیولوژی و بیوشیمی تغذیه و متابولیسم، زیست شناسی مولکولی، ژنتیک را در بر می گیرد. و بیوتکنولوژی، از طریق علوم اجتماعی و حقوق، مردم شناسی و اپیدمیولوژی تا پزشکی بالینی، پیشگیری از بیماری ها و ارتقای سلامت. این بدان معناست که هر کسی که به غذا و تغذیه علاقه دارد مقالاتی را که از رشته‌های مختلف نوشته شده است می‌خواند و سخنرانی‌های متخصصان در زمینه‌های مختلف را می‌شنود. همه ما با اصطلاحات ناآشنا یا اصطلاحاتی آشنا خواهیم شد اما در زمینه ای جدید به عنوان اصطلاحات تخصصی یک رشته متفاوت استفاده می شود.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

The study of food and nutrition covers a wide range of disciplines, from agriculture and horticulture, through the chemistry, physics and technology of food processing and manufacture (including domestic food preparation), the physiology and biochemistry of nutrition and metabolism, molecular biology, genetics and biotechnology, via social sciences and the law, anthropology and epidemiology to clinical medicine, disease prevention and health promotion. This means that anyone interested in food and nutrition will be reading articles written from a variety of disciplines and hearing lectures by specialists in a variety of fields. We will all come across unfamiliar terms, or terms that are familiar but used in a new context as the jargon of a different discipline.



فهرست مطالب

Cover......Page 1
Contents......Page 6
Preface......Page 7
A note on food composition......Page 9
List of figures......Page 10
A......Page 12
B......Page 56
C......Page 93
D......Page 155
E......Page 173
F......Page 192
G......Page 216
H......Page 238
I......Page 260
J......Page 272
K......Page 274
L......Page 282
M......Page 301
N......Page 335
O......Page 350
P......Page 362
Q......Page 410
R......Page 413
S......Page 429
T......Page 473
U......Page 496
V......Page 499
W......Page 515
X......Page 527
Y......Page 528
Z......Page 530
Appendix......Page 534




نظرات کاربران