دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: 1 نویسندگان: W. Chan, J. Brown and D.H. Buss. سری: ISBN (شابک) : 0851863604, 9780851863603 ناشر: Royal Society of Chemistry and Ministry of Agriculture سال نشر: 1994 تعداد صفحات: 212 زبان: English فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) حجم فایل: 24 مگابایت
در صورت تبدیل فایل کتاب Miscellaneous foods : fourth supplement to the fifth edition of McCance and Widdowson's the composition of foods به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب غذاهای متفرقه: چهارمین مکمل ویرایش پنجم مککنس و ویدوسون ترکیب غذاها نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
این جلد تکمیلی یک بررسی بهروز از دادههای ترکیبی مواد مغذی برای طیف گستردهای از غذاهای موجود در بریتانیا، از جمله چربیها، روغنها، قندها، کنسروها، شیرینیها، تنقلات خوش طعم، الکل، سوپها، سسها، ترشیجات، نوشابهها ارائه میکند. و غذاهای کودک.
This supplementary volume provides an up-to-date survey of nutrient compositional data for a wide range of foods available in the UK, including fats, oils, sugars, preserves, confectionery, savoury snacks, alcohol, soups, sauces, pickles, soft drinks and baby foods.