ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Miscellaneous foods : fourth supplement to the fifth edition of McCance and Widdowson's the composition of foods

دانلود کتاب غذاهای متفرقه: چهارمین مکمل ویرایش پنجم مک‌کنس و ویدوسون ترکیب غذاها

Miscellaneous foods : fourth supplement to the fifth edition of McCance and Widdowson's the composition of foods

مشخصات کتاب

Miscellaneous foods : fourth supplement to the fifth edition of McCance and Widdowson's the composition of foods

ویرایش: 1 
نویسندگان: ,   
سری:  
ISBN (شابک) : 0851863604, 9780851863603 
ناشر: Royal Society of Chemistry and Ministry of Agriculture 
سال نشر: 1994 
تعداد صفحات: 212 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 24 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 33,000



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 4


در صورت تبدیل فایل کتاب Miscellaneous foods : fourth supplement to the fifth edition of McCance and Widdowson's the composition of foods به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب غذاهای متفرقه: چهارمین مکمل ویرایش پنجم مک‌کنس و ویدوسون ترکیب غذاها نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب غذاهای متفرقه: چهارمین مکمل ویرایش پنجم مک‌کنس و ویدوسون ترکیب غذاها

این جلد تکمیلی یک بررسی به‌روز از داده‌های ترکیبی مواد مغذی برای طیف گسترده‌ای از غذاهای موجود در بریتانیا، از جمله چربی‌ها، روغن‌ها، قندها، کنسروها، شیرینی‌ها، تنقلات خوش طعم، الکل، سوپ‌ها، سس‌ها، ترشیجات، نوشابه‌ها ارائه می‌کند. و غذاهای کودک.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

This supplementary volume provides an up-to-date survey of nutrient compositional data for a wide range of foods available in the UK, including fats, oils, sugars, preserves, confectionery, savoury snacks, alcohol, soups, sauces, pickles, soft drinks and baby foods.





نظرات کاربران