ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Vitamin A and Carotenoids: Chemistry, Analysis, Function and Effects

دانلود کتاب ویتامین A و کاروتنوئیدها: شیمی ، تجزیه و تحلیل ، عملکرد و اثرات آن

Vitamin A and Carotenoids: Chemistry, Analysis, Function and Effects

مشخصات کتاب

Vitamin A and Carotenoids: Chemistry, Analysis, Function and Effects

ویرایش: 1 
نویسندگان: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,   
سری: Food and Nutritional Components in Focus 
ISBN (شابک) : 1849733686, 9781849733687 
ناشر: Royal Society of Chemistry 
سال نشر: 2012 
تعداد صفحات: 606 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 16 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 30,000



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 8


در صورت تبدیل فایل کتاب Vitamin A and Carotenoids: Chemistry, Analysis, Function and Effects به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب ویتامین A و کاروتنوئیدها: شیمی ، تجزیه و تحلیل ، عملکرد و اثرات آن نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب ویتامین A و کاروتنوئیدها: شیمی ، تجزیه و تحلیل ، عملکرد و اثرات آن



ویتامین A نقش مهمی در بینایی، رشد استخوان، تولید مثل، تقسیم سلولی و تمایز سلولی دارد. این کتاب با تمرکز بر ویتامین A و کاروتنوئیدها، آخرین تحقیقات در این زمینه ها را شامل می شود و با مروری اجمالی به قرار دادن ترکیبات با سایر ویتامین ها، مکمل ها و بحث در مورد اهمیت بتاکاروتن شروع می شود. جزئیات شیمی، ساختار و بیوشیمی ترکیبات با نامگذاری و سپس اطلاعاتی در مورد کپسولاسیون، تخریب حرارتی و وقوع شروع می شود. پیشرفت‌ها در تکنیک‌های تحلیلی و زیست‌تحلیلی در مورد این ترکیبات در سیستم‌های گیاهی، شیر و بافت انسان به تفصیل پوشش داده شده است. در نهایت، این کتاب عملکردها و اثرات گسترده ویتامین A بر رشد رشد، عملکرد سیستم ایمنی، خطر سرطان، مغز و ریه ها و همچنین بینایی را پوشش می دهد. این کتاب با ارائه اطلاعات با کیفیت بالا برای هر کسی که در این زمینه از علوم بهداشتی و تغذیه تحقیق می کند مفید خواهد بود. این رشته‌های علمی را پل می‌کند تا اطلاعات به طور کلی برای سلامت معنادارتر و قابل استفاده‌تر باشد. بخشی از مجموعه ای از کتاب ها، به طور خاص برای شیمیدانان، دانشمندان تحلیلی، دانشمندان پزشکی قانونی، دانشمندان علوم غذایی، متخصصان تغذیه و کارکنان مراقبت های بهداشتی، متخصصان تغذیه، سم شناسان و دانشگاهیان محقق طراحی شده است. به دلیل ماهیت بین رشته ای آن می تواند برای مدرسان و معلمان علوم غذایی و تغذیه و به عنوان راهنمای مرجع کتابخانه کالج یا دانشگاه مناسب باشد.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

Vitamin A has an important role to play in vision, bone growth, reproduction, cell division, and cell differentiation. With the focus on Vitamin A and Carotenoids, this book includes the latest research in these areas and starts with an overview putting the compounds in context with other vitamins, supplementation and discussing the importance of beta-carotene. Details of the chemistry, structure and biochemistry of the compounds begins with nomenclature followed by information on encapsulation, thermal degradation and occurrence. Developments in analytical and bioanalytical techniques concerning these compounds in plant, milk and human tissue systems are covered in detail. Finally, the book covers the extensive functions and effects of Vitamin A on eg developmental growth, immune function, cancer risk, the brain and lungs as well as vision. Delivering high quality information, this book will be of benefit to anyone researching this area of health and nutritional science. It will bridge scientific disciplines so that the information is more meaningful and applicable to health in general. Part of a series of books, it is specifically designed for chemists, analytical scientists, forensic scientists, food scientists, dieticians and health care workers, nutritionists, toxicologists and research academics. Due to its interdisciplinary nature it could also be suitable for lecturers and teachers in food and nutritional sciences and as a college or university library reference guide.





نظرات کاربران