ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Micro-facts: The Working Companion for Food Microbiologists

دانلود کتاب ریز واقعیت ها: همراه کار برای میکروبیولوژیست های مواد غذایی

Micro-facts: The Working Companion for Food Microbiologists

مشخصات کتاب

Micro-facts: The Working Companion for Food Microbiologists

ویرایش: Seventh Edition,New edition 
نویسندگان: , ,   
سری:  
ISBN (شابک) : 1905224842, 9781905224845 
ناشر: Royal Society of Chemistry 
سال نشر: 2010 
تعداد صفحات: 445 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 4 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 43,000



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 12


در صورت تبدیل فایل کتاب Micro-facts: The Working Companion for Food Microbiologists به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب ریز واقعیت ها: همراه کار برای میکروبیولوژیست های مواد غذایی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب ریز واقعیت ها: همراه کار برای میکروبیولوژیست های مواد غذایی



ویرایش هفتم جدید Micro-Facts به طور کامل بررسی و به روز شده است تا تغییرات در ادبیات فنی را در بر گیرد. یک تغییر کلیدی در ویرایش هفتم افزودن بخش‌های جدید در مورد مایکوتوکسین‌ها، مخمرهای فاسدکننده مواد غذایی و عوامل مؤثر بر رشد میکروارگانیسم‌ها است. همچنین واژه نامه ای از اصطلاحات میکروبیولوژیکی به همراه اطلاعاتی در مورد دوازده قالب فاسد مواد غذایی که در نسخه قبلی ارائه نشده بودند، اضافه شده است. تأکید این کتاب بسیار موفق همچنان در خدمت نیازهای صنایع غذایی، اعم از تولید کننده، خرده فروش یا تهیه کننده غذا است.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

The new seventh edition of Micro-Facts has been fully reviewed and updated to incorporate changes in the technical literature. A key change in the seventh edition is the addition of new sections on mycotoxins, food-spoilage yeasts, and factors affecting the growth of micro-organisms. A glossary of microbiological terms has also been added, together with information on twelve food-spoilage moulds that were not featured in the previous edition. The emphasis of this hugely successful book continues to be serving the needs of the food industry, whether manufacturer, retailer or caterer.





نظرات کاربران