ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Verpackung von Lebensmitteln: Lebensmitteltechnologische, verpackungstechnische und mikrobiologische Grundlagen

دانلود کتاب بسته بندی مواد غذایی: فناوری مواد غذایی، فناوری بسته بندی و اصول میکروبیولوژیکی

Verpackung von Lebensmitteln: Lebensmitteltechnologische, verpackungstechnische und mikrobiologische Grundlagen

مشخصات کتاب

Verpackung von Lebensmitteln: Lebensmitteltechnologische, verpackungstechnische und mikrobiologische Grundlagen

ویرایش: 1 
نویسندگان:   
سری:  
ISBN (شابک) : 9783642636585, 9783642585852 
ناشر: Springer-Verlag Berlin Heidelberg 
سال نشر: 1999 
تعداد صفحات: 671 
زبان: German 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 21 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 48,000



کلمات کلیدی مربوط به کتاب بسته بندی مواد غذایی: فناوری مواد غذایی، فناوری بسته بندی و اصول میکروبیولوژیکی: علوم غذایی، شیمی صنعتی/مهندسی شیمی، تولید، ماشین آلات، ابزار



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 15


در صورت تبدیل فایل کتاب Verpackung von Lebensmitteln: Lebensmitteltechnologische, verpackungstechnische und mikrobiologische Grundlagen به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب بسته بندی مواد غذایی: فناوری مواد غذایی، فناوری بسته بندی و اصول میکروبیولوژیکی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب بسته بندی مواد غذایی: فناوری مواد غذایی، فناوری بسته بندی و اصول میکروبیولوژیکی



پس از نیم قرن توسعه مترقی، این کار نمای کلی جامعی از وضعیت علمی و فنی همه بخش های ضروری بسته بندی مواد غذایی مدرن ارائه می دهد. جنبه های مهم اقتصادی، هزینه ها و انرژی است. تمرکز بر عملکردهای بسته بندی برای محافظت از کالاهای بسته بندی شده و همچنین مصرف کنندگان و محیط زیست، لجستیک و توزیع و برآورده کردن الزامات قانونی است. تحولات در زمینه بسته بندی و محیط زیست به شدت برخورد می شود. نویسنده خود به‌عنوان رئیس تحقیقات و پیش‌توسعه در یک شرکت بزرگ بین‌المللی و مدرس بسته‌بندی برای فن‌آوران مواد غذایی آینده‌نگر در دانشگاه اشتوتگارت-ههنهایم، به شکل‌گیری این پیشرفت کمک کرد. او تجربه عظیم خود را در این کتاب آورده است. بنابراین یک کار اساسی از بسته بندی مواد غذایی مدرن را نشان می دهد.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

Nach einem halben Jahrhundert fortschreitender Entwicklung gibt dieses Werk einen umfassenden Überblick über den wissenschaftlich-technischen Stand aller wesentlichen Bereiche der modernen Lebensmittelverpackung. Wichtige Aspekte sind Wirtschaftlichkeit, Kosten und Energie. Schwerpunkte bilden Verpackungsfunktionen zum Schutz der verpackten Güter sowie Verbraucher und Umwelt, für Logistik und Verteilung und zur erfüllung gesetzlicher Auflagen. Die Entwicklung auf dem Gebiet Verpackung und Umwelt wird kritisch behandelt. Als Leiter der Forschung und Vorentwicklung eines großen international tätigen Unternehmens und Dozent für Verpackung für angehende Lebensmitteltechnologen an der Universität Stuttgart-Hohenheim hat der Autor diesen Fortschritt selbst mitgeprägt. Seinen enormen Erfahrungsschatz hat er in diesem Buch niedergelegt. Es stellt damit ein Basiswerk der neuzeitlichen Lebensmittelverpackung dar.



فهرست مطالب

Front Matter....Pages I-XXIX
Funktionen der Verpackung....Pages 1-11
Wirtschaft und Verpackung....Pages 13-27
Kosten der Verpackung....Pages 29-36
Energie bei Verpackung....Pages 37-40
Qualität bei Verpackung....Pages 41-44
Sicherheit bei Verpackung....Pages 45-54
Recht der Verpackung....Pages 55-63
Normung bei Verpackung....Pages 65-67
Informieren und Deklarieren....Pages 69-82
Werbung bei Verpackung....Pages 83-86
Bilden von Einheiten und Logistik....Pages 87-101
Mechanische (und klimatische) Einwirkung....Pages 103-137
Temperatureinfluß auf Verpackungen und Packgüter....Pages 139-142
Luftdruck....Pages 143-144
Gefährdung durch Wasserdampf....Pages 145-175
Gefährdung durch Sauerstoff....Pages 177-254
Mikroorganismen und Verpackung....Pages 255-329
Hitzesterilisierte Konserven....Pages 331-358
Aseptisches Verpacken....Pages 359-380
Pasteurisieren / Kombination mit Kühllagerung....Pages 381-394
Tiefkühlpackung....Pages 395-400
MAP (Modified Atmosphere Packaging) Behinderung von Mikroorganismen-Wachstum durch Entzug von Sauerstoff und Zugabe von Kohlendioxid....Pages 401-421
Verpackungen mit kontrollierter Atmosphäre (CAP)....Pages 423-448
Gefährdung durch Insekten....Pages 449-465
Aromaschäden....Pages 467-483
Wechselwirkungen Lebensmittel/Verpackung....Pages 485-504
Schädigung durch Licht....Pages 505-535
Mikrowellen und Verpackung....Pages 537-551
Ionisierende Strahlung....Pages 553-563
Verpackung und Umwelt....Pages 565-624
Back Matter....Pages 625-658




نظرات کاربران