ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Bioactive Egg Compounds

دانلود کتاب ترکیبات زیست فعال تخم مرغ

Bioactive Egg Compounds

مشخصات کتاب

Bioactive Egg Compounds

ویرایش: 1 
نویسندگان: , , , ,   
سری:  
ISBN (شابک) : 9783540378839, 9783540378853 
ناشر: Springer-Verlag Berlin Heidelberg 
سال نشر: 2007 
تعداد صفحات: 309 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 5 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 53,000



کلمات کلیدی مربوط به کتاب ترکیبات زیست فعال تخم مرغ: بیوشیمی جانوری، تغذیه، علوم غذایی، کشاورزی، مهندسی زیست پزشکی، بیوتکنولوژی



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 12


در صورت تبدیل فایل کتاب Bioactive Egg Compounds به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب ترکیبات زیست فعال تخم مرغ نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب ترکیبات زیست فعال تخم مرغ



تخم مرغ دارای پتانسیل استثنایی به عنوان منبعی تمام نشدنی برای انواع محصولات با خواص منحصر به فرد است. این محصولات برای سلامتی و تغذیه انسان ارزشمند هستند و می توانند به عنوان مواد اولیه برای اهداف مختلف در صنایع آرایشی و بهداشتی و دارویی استفاده شوند.

ترکیبات تخم مرغ زیست فعال آخرین نتایج و مفاهیم را ارائه می دهد. استفاده بیوتکنولوژیکی از ترکیبات تخم مرغ پس از مقدمه ای بر ترکیبات مختلف سفیده، زرده و پوسته تخم مرغ، ارزش غذایی ترکیبات تخم مرغ مورد بحث قرار می گیرد. روش های پردازش ترکیبات تخم مرغ برای بهبود ارزش غذایی آنها، از جمله مفهوم تخم مرغ به اصطلاح غنی شده، شرح داده شده است. همچنین جداسازی و کاربرد ترکیبات تخم مرغ با خواص ویژه مانند اثر آنتی بیوتیکی شرح داده شده است.

فصل ها توسط نویسندگانی از 12 کشور، همه متخصصان مشهور، که در زمینه های مختلف تحقیقات تخم مرغ، مانند کنترل کیفیت، بیوشیمی، بیوفیزیک و بیوتکنولوژی فعال هستند، می باشد.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

Hen eggs have exceptional potential as an inexhaustible source for a variety of products with unique properties. These products are valuable to human health and nutrition and can be used as raw materials for diverse purposes in the cosmetics and pharmaceutical industries.

Bioactive Egg Compounds presents the latest results and concepts in the biotechnological use of egg compounds. Following an introduction to the different compounds of egg white, yolk and shell, the nutritive value of egg compounds is discussed. Procedures for processing egg compounds to improve their nutritive value are described, including the concept of so-called enriched eggs. Also described is the isolation and application of egg compounds with special properties, such as antibiotic action.

The chapters are by authors from 12 countries, all renowned specialists, who are active in various fields of egg research, such as quality control, biochemistry, biophysics and biotechnology.



فهرست مطالب

Front Matter....Pages i-xx
Composition and Structure of Hen Egg Yolk....Pages 1-6
Low-density Lipoproteins (LDL) or Lipovitellenin Fraction....Pages 7-12
High-density Lipoproteins (HDL) or Lipovitellin Fraction....Pages 13-16
Phosvitin....Pages 17-24
Livetin Fractions (IgY)....Pages 25-32
Lysozyme....Pages 33-42
Ovotransferrin....Pages 43-50
Ovalbumin and Gene-Related Proteins....Pages 51-60
Ovomucin....Pages 61-68
Riboflavin-Binding Protein (Flavoprotein)....Pages 69-74
Avidin....Pages 75-80
Proteases....Pages 81-83
Antiproteases....Pages 85-92
Minor Proteins....Pages 93-98
Structure and Formation of the Eggshell....Pages 99-102
Eggshell Matrix Proteins....Pages 103-108
Function of Eggshell Matrix Proteins....Pages 109-115
Nutritional Evaluation of Egg Compounds....Pages 117-144
Concepts of Hypoallergenicity....Pages 145-158
Egg Enrichment in Omega-3 Fatty Acids....Pages 159-170
Enrichment in Vitamins....Pages 171-182
Enrichment in Selenium and Other Trace Elements....Pages 183-190
Compounds with Antibacterial Activity....Pages 191-198
Egg-Protein-Derived Peptides with Antihypertensive Activity....Pages 199-211
Use of IgY Antibodies in Human and Veterinary Medicine....Pages 213-222
Egg Compounds with Antioxidant and Mineral Binding Properties....Pages 223-228
Use of Lecithin and Lecithin Fractions....Pages 229-239
Extraction of Several Egg Compounds at a Pilot Scale....Pages 241-247
Use of Egg Compounds for Cosmetics and Pharmaceutics....Pages 249-257
Use of Egg Compounds for Cryoprotection of Spermatozoa....Pages 259-264
Egg-Protein-Based Films and Coatings....Pages 265-273
Magnetic Particles for Egg Research....Pages 275-285
Avidin-Biotin Technology....Pages 287-292
Back Matter....Pages 293-298




نظرات کاربران