دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: نویسندگان: Norman G. Marriott PhD, Robert B. Gravani (auth.) سری: ISBN (شابک) : 9788847007871, 9788847007888 ناشر: Springer Milan سال نشر: 2008 تعداد صفحات: 467 زبان: Italian فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) حجم فایل: 4 مگابایت
در صورت تبدیل فایل کتاب Sanificazione nell’industria alimentare به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب پاکسازی در صنایع غذایی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
Content:
Front Matter....Pages I-XVI
Sanificazione e industria alimentare....Pages 1-18
Microrganismi e sanificazione....Pages 19-65
Allergeni e sanificazione....Pages 67-74
Fonti di contaminazione degli alimenti....Pages 75-82
Igiene della persona e degli alimenti....Pages 83-99
HACCP e sanificazione....Pages 101-119
Quality assurance per la sanificazione....Pages 121-147
Detergenti....Pages 149-174
Disinfettanti....Pages 175-203
Attrezzature e impianti per la sanificazione....Pages 205-232
Gestione dei rifiuti solidi e liquidi....Pages 233-256
Controllo degli infestanti....Pages 257-280
Progettazione degli stabilimenti alimentari....Pages 281-297
Produzione e stoccaggio di alimenti a basso tenore di umidità....Pages 299-314
Industria lattiero-casearia....Pages 315-332
Industria delle carni e del pollame....Pages 333-362
Industria dei prodotti ittici....Pages 363-371
Industria dei prodotti ortofrutticoli....Pages 373-388
Industria delle bevande....Pages 389-413
Ristorazione e somministrazione di alimenti....Pages 415-432
Back Matter....Pages 443-462
Aspetti gestionali della sanificazione....Pages 433-442