دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: 1 نویسندگان: Professor Dr. Lorenz Ratke, Professor Peter W. Voorhees (auth.) سری: Engineering Materials ISBN (شابک) : 9783642076442, 9783662048849 ناشر: Springer-Verlag Berlin Heidelberg سال نشر: 2002 تعداد صفحات: 296 زبان: English فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) حجم فایل: 8 مگابایت
کلمات کلیدی مربوط به کتاب رشد و درشت شدن: رسیدن استوالد در پردازش مواد: خصوصیات و ارزیابی مواد، مواد فلزی، فیزیک آماری، سیستم های دینامیکی و پیچیدگی، شیمی صنعتی/مهندسی شیمی
در صورت تبدیل فایل کتاب Growth and Coarsening: Ostwald Ripening in Material Processing به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب رشد و درشت شدن: رسیدن استوالد در پردازش مواد نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
100 سال پس از اولین مشاهده بلوغ توسط استوالد و 40 سال پس از انتشار اولین نظریه ای که این فرآیند را توصیف می کند، این تک نگاری به شیوه ای منسجم و جامع، تمام تکه ها و تکه های تئوری های درشت را ارائه می دهد به طوری که مسائل اصلی و ریاضیات اساسی درشت شدن خود مشابه سیستم های پراکنده قابل درک است. این شامل تمام مواد پس زمینه لازم برای درک رشد و درشت شدن ذرات یا قطرات کروی در یک ماتریس مایع یا جامد است. برخی از دانش اولیه در مورد انتقال گرما و جرم، ترمودینامیک و معادلات دیفرانسیل مفید خواهد بود، اما ضروری نیست، زیرا تمام مفاهیم مورد نیاز معرفی شده است. این متن برای دانشجویان پیشرفته کارشناسی و کارشناسی ارشد و همچنین برای محققان مناسب است. به جای ارائه یک بررسی کامل از این زمینه، یک اشتقاق دقیق از نتایج موجود ارائه می دهد و آنها را در چشم اندازی قرار می دهد.
100 years after the first observation of ripening by Ostwald and 40 years after the first publication of a theory describing this process, this monograph presents in a self-consistent and comprehensive manner, all the bits and pieces of coarsening theories so that the main issues and the underlying mathematics of self-similar coarsening of dispersed systems can be understood. It contains all of the background material necessary to understand growth and coarsening of spherical particles or droplets in a liquid or solid matrix. Some basic knowledge of heat and mass transfer, thermodynamics and differential equations would be helpful, but not necessary, as all the concepts required are introduced. The text is suitable for advanced undergraduate and graduate students as well as for researchers. Rather than giving a complete survey of the field, it presents a careful derivation of the existing results and places them into some perspective.
Front Matter....Pages I-XI
Introduction....Pages 1-6
Thermodynamics of alloys....Pages 7-41
Transport of heat and mass....Pages 43-55
Growth....Pages 57-95
Statistics of growth....Pages 97-115
Coarsening — Basics and Growth Laws....Pages 117-126
Ostwald ripening — Wagner analysis....Pages 127-150
Ostwald ripening — Marqusee and Ross type analysis....Pages 151-165
Multiparticle diffusion analysis....Pages 167-203
Nucleation, Growth and Coarsening....Pages 205-224
Back Matter....Pages 225-295