دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Gee Charman
سری: Hamlyn all colour cookbook
ISBN (شابک) : 9780600619321, 060061932X
ناشر: Hamlyn
سال نشر: 2009
تعداد صفحات: 120
زبان: English
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 92 مگابایت
در صورت تبدیل فایل کتاب 200 fab fish dishes به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب 200 فنجان ظروف ماهی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
معرفی؛ نوک پستان; از جمله: سیخ ماهی تن تند با ماست لیمو، کالاماری به سبک کاجان، ماهی آزاد دودی آسان و سوشی خیار، میگو گلدانی با نان پیتا کره گیاهی و صدف دویل، استارتر و سالاد. از جمله: ماهی خال مخالی و چغندر برشته با خامه ترب، خمیر ماهی تن با نان خمیر ترش برشته شده، کارپاچیو ماهی قزل آلا با سالاد کلم آسیایی، ماهی مرکب کبابی با سس لیمو و کیپر، سوپ و خورش. از جمله: سوپ باقلا و پیاز بهار با میگوی ببر، خورش راهب و نخود ماهی هندی، بیسکوییت خرچنگ با کروتون سیر، سوپ نارگیل تایلندی، خوراک صدف و تاگین ماهی مراکشی، پاستا، حبوبات و غلات. از جمله: صدف با پستو لینگوئین و گوجه فرنگی، لازانیا ماهی خامه ای، گوش ماهی با عدس و بادمجان تند، ریزوتو خرچنگ و مارچوبه و پائلا کلاسیک، وعده های غذایی اصلی. از جمله: کفال قرمز با فلفل قرمز و زنجبیل، پای ماهی با رویه سیب زمینی ترد، سیم دریایی با رازیانه و ورموت، اسناپر پخته شده برزیلی و شاه ماهی با چاشنی اسفناج و بادام، عالی برای کباب. از جمله: سیخ ماهی تن و قارچ سیر، باس دریایی کامل با لیموترش و کره گشنیز، استیک اره ماهی با سالسا گوجه فرنگی زغالی، ساردین با بروشتا سالاد یونانی و دم خرچنگ با سس ترخون
INTRODUCTION; NIBBLES; Including: Spicy tuna skewers with lemon yogurt dip, Cajan-style calamari, Easy smoked salmon & cucumber sushi, Potted shrimp with herb butter pitta breads and Devilled oysters, STARTERS & SALADS; Including: Mackerel & roasted beetroot with horseradish cream, Tuna pate with toasted sour dough bread, Salmon carpaccio with Asian coleslaw, Griddled squid with lemon & caper dressing, SOUPS & STEWS; Including: Butter bean & spring onion soup with tiger prawns, Indian monkfish & chickpea stew, Crab bisque with garlic croutons, Thai coconut soup, Clam chowder and Moroccan fish tagine, PASTA, PULSES & GRAINS; Including: Clams with linguine & tomato pesto, Creamy fish lasagne, Scallops with spiced lentils & aubergine, Crab & asparagus risotto and Classic paella, MAIN MEALS; Including: Red mullet with chilli & ginger, Fish pie with crispy potato topping, Sea bream with fennel & vermouth, Brazilian baked snapper and Herrings with spinach & almond stuffing, GREAT FOR BARBECUES; Including: Tuna & garlic mushroom skewers, Whole seabass with lime & coriander butter, Swordfish steaks with charred tomato salsa, Sardines with Greek salad bruschetta and Lobster tails with tarragon dressing