دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: نویسندگان: Jack F Kay, Royal Society of Chemistry (Great Britain) سری: RSC food analysis monographs ISBN (شابک) : 9781849730723, 1849730725 ناشر: Royal Society of Chemistry سال نشر: 2009 تعداد صفحات: 234 زبان: English فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) حجم فایل: 4 Mb
در صورت تبدیل فایل کتاب Analyses for hormonal substances in food producing animals به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب تجزیه و تحلیل مواد هورمونی در حیوانات تولید مواد غذایی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
این مرجع منحصر به فرد و قطعی در مورد سوء استفاده از هورمون در حیوانات تولید کننده غذا برای دانشمندان، تنظیم کنندگان و مصرف کنندگان است. این شامل نتایج جلسه ای است که در نوامبر 2006 برای بحث در مورد پیشرفت انجام شده توسط اداره داروهای دامپزشکی (VMD) برنامه حمایت شده در مورد تشخیص سوء مصرف استروئید برگزار شد. زمانی که "ممنوعیت هورمونی" برای اولین بار در اتحادیه اروپا به وجود آمد، تنها 15 کشور عضو بودند. در حال حاضر 27 عضو وجود دارد و برخی از اعضای جدیدتر از این موضوع آگاهی ندارند. هدف این کتاب خلاصه کردن تاریخ و نشان دادن پیشرفت های چشمگیری است که در این زمینه صورت گرفته و همچنان ادامه دارد. این تنها بررسی جامع این موضوع در دسترس است و حاوی اطلاعاتی از محققان برجسته از سراسر جهان است. فصل های اولیه اطلاعات پس زمینه ارزشمندی را ارائه می دهند. به عنوان مثال، فصل سم شناسی و خطر بحث های ناشی از تفسیر اثرات هورمون های مصنوعی در حیوانات تولید کننده گوشت را پوشش می دهد. این کتاب سپس به چگونگی مدیریت این موضوع از طریق برنامه های تشخیص ملی و بین المللی می پردازد. این مقاله با پوشش دادن به علوم تحلیلی پیشرفته از جمله تحقیقات فعلی با استفاده از "omics" / پروفایل برای "هورمون های طبیعی" و تکنیک های جدید تشخیص مانند IRMS به پایان می رسد. این کتاب به خوانندگان بینشی درباره مدیریت ریسک یک موضوع مهم مرتبط با مواد غذایی و اینکه چگونه تحلیل های تحلیلی فعلی می تواند به ارزیابی ریسک مبتنی بر شواهد کمک کند، ارائه می دهد. پوشش جامعی از تمام مسائل گذشته و فعلی مربوط به سوء استفاده از هورمون های محرک رشد در حیوانات وجود دارد.
This unique and definitive reference on hormone abuse in food producing animals is for scientists, regulators and consumers. It contains the results of a meeting held in November 2006 to discuss the progress made by the Veterinary Medicines Directorate (VMD) supported programme on steroid abuse detection. When the "hormone ban" first arose in the EU, there were only 15 Member States. There are now 27 and some newer members lack the background knowledge of this issue. This book sets out to summarise the history and show the significant progress that has been, and continues to be, made in this area. It is the only comprehensive review of this subject available and contains input from leading researchers from around the world. The initial chapters provide valuable background information. For example, the chapter on toxicology and risk covers the controversies arising from the interpretation of the effects of artificial hormones in meat-producing animals. The book then goes on to deal with how the issue has been managed via national and international detection programmes. It finishes by covering the resulting cutting edge analytical science including current research using "omics"/ profiling for "natural hormones" and novel detection techniques such as IRMS. This book offers readers an insight into the risk management of an important food related issue and how current analytical analyses can assist evidence-based risk assessments. There is comprehensive coverage of all past and current issues relating to growth promoting hormone abuse in animals.