دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: 1 نویسندگان: Ali Cinar, Satish J. Parulekar, Cenk Undey, Gulnur Birol سری: Chemical Industries 93 ISBN (شابک) : 0824740343, 9780824740344 ناشر: CRC Press سال نشر: 2003 تعداد صفحات: 620 زبان: English فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) حجم فایل: 20 مگابایت
در صورت تبدیل فایل کتاب Batch Fermentation: Modeling, Monitoring, and Control به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب تخمیر دسته ای: مدل سازی ، نظارت و کنترل نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
با نشان دادن تکنیکها در توسعه مدل، پردازش سیگنال، تطبیق دادهها، نظارت بر فرآیند، تضمین کیفیت، نظارت هوشمند بر فرآیند در زمان واقعی، و تشخیص و تشخیص عیب، Batch Fermentation استراتژیهای شبیهسازی و کنترلی ارزشمندی را برای کاربردهای تخمیر دستهای در مواد غذایی، دارویی و صنایع شیمیایی این کتاب رویکردهایی را برای تعیین مسیرهای مرجع بهینه و شرایط عملیاتی ارائه می دهد. تخمین کیفیت محصول نهایی؛ اصلاح، تنظیم و بهبود عملیات فرآیند دسته ای؛ و طراحی سیستم های مبتنی بر دانش هوشمند یکپارچه در زمان واقعی برای نظارت بر فرآیند و تشخیص عیب.
Illustrating techniques in model development, signal processing, data reconciliation, process monitoring, quality assurance, intelligent real-time process supervision, and fault detection and diagnosis, Batch Fermentation offers valuable simulation and control strategies for batch fermentation applications in the food, pharmaceutical, and chemical industries. The book provides approaches for determining optimal reference trajectories and operating conditions; estimating final product quality; modifying, adjusting, and enhancing batch process operations; and designing integrated real-time intelligent knowledge-based systems for process monitoring and fault diagnosis.