ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Batch Fermentation: Modeling, Monitoring, and Control

دانلود کتاب تخمیر دسته ای: مدل سازی ، نظارت و کنترل

Batch Fermentation: Modeling, Monitoring, and Control

مشخصات کتاب

Batch Fermentation: Modeling, Monitoring, and Control

ویرایش: 1 
نویسندگان: , , ,   
سری: Chemical Industries 93 
ISBN (شابک) : 0824740343, 9780824740344 
ناشر: CRC Press 
سال نشر: 2003 
تعداد صفحات: 620 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 20 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 38,000



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 11


در صورت تبدیل فایل کتاب Batch Fermentation: Modeling, Monitoring, and Control به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب تخمیر دسته ای: مدل سازی ، نظارت و کنترل نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب تخمیر دسته ای: مدل سازی ، نظارت و کنترل

با نشان دادن تکنیک‌ها در توسعه مدل، پردازش سیگنال، تطبیق داده‌ها، نظارت بر فرآیند، تضمین کیفیت، نظارت هوشمند بر فرآیند در زمان واقعی، و تشخیص و تشخیص عیب، Batch Fermentation استراتژی‌های شبیه‌سازی و کنترلی ارزشمندی را برای کاربردهای تخمیر دسته‌ای در مواد غذایی، دارویی و صنایع شیمیایی این کتاب رویکردهایی را برای تعیین مسیرهای مرجع بهینه و شرایط عملیاتی ارائه می دهد. تخمین کیفیت محصول نهایی؛ اصلاح، تنظیم و بهبود عملیات فرآیند دسته ای؛ و طراحی سیستم های مبتنی بر دانش هوشمند یکپارچه در زمان واقعی برای نظارت بر فرآیند و تشخیص عیب.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

Illustrating techniques in model development, signal processing, data reconciliation, process monitoring, quality assurance, intelligent real-time process supervision, and fault detection and diagnosis, Batch Fermentation offers valuable simulation and control strategies for batch fermentation applications in the food, pharmaceutical, and chemical industries. The book provides approaches for determining optimal reference trajectories and operating conditions; estimating final product quality; modifying, adjusting, and enhancing batch process operations; and designing integrated real-time intelligent knowledge-based systems for process monitoring and fault diagnosis.





نظرات کاربران