دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: 4th ed نویسندگان: B Austin, D A Austin سری: Springer-Praxis books in aquatic and marine sciences; Springer-Praxis books in aquaculture and fisheries ISBN (شابک) : 9781402060687, 1402060696 ناشر: Springer سال نشر: 2007 تعداد صفحات: 593 زبان: English فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) حجم فایل: 28 مگابایت
در صورت تبدیل فایل کتاب Bacterial fish pathogens : disease of farmed and wild fish به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب پاتوژن های ماهی باکتریایی: بیماری ماهی های کشاورزی و وحشی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
این نسخه اصلاح شده نیاز به یک کتاب جامع به روز در مورد جنبه های بیولوژیکی گونه های باکتریایی که باعث بیماری در ماهی می شوند را پر می کند. از زمانی که نسخه سوم در سال 1999 منتشر شد، تغییرات زیادی در کنترل بیماری ماهیان پرورشی و وحشی رخ داده است. این کتاب تمام اطلاعات جدید، از جمله در مورد پاتوژن های جدید و پیشرفت های جدید در مورد بیماری های طولانی مدت، مانند فورونکولوز و ویبریوز را تجزیه و تحلیل می کند. به همه گونههای باکتریایی که در برخی مواقع به عنوان پاتوژن ماهی گزارش شدهاند، توجه میشود، خواه مهاجمان ثانویه بافت آسیبدیده باشند یا پاتوژنهای جدی و اولیه.
This revised edition fills the need for an up-to-date comprehensive book on the biological aspects of the bacterial taxa which cause disease in fish. Since the 3rd edition was published in 1999, much has changed in the control of disease of farmed and wild fish. This book analyses all the new information, including that on new pathogens and new developments on long established diseases, such as furunculosis and vibriosis. Consideration is given to all of the bacterial taxa which have at some time been reported as fish pathogens, whether they are secondary invaders of already damaged tissue or serious, primary pathogens.
Front Matter....Pages i-xxvii
Introduction....Pages 1-14
Characteristics of the diseases....Pages 15-46
Characteristics of the pathogens: Gram-positive bacteria....Pages 47-79
Characteristics of the pathogens: Gram-negative bacteria....Pages 81-150
Isolation/Detection....Pages 151-183
Diagnosis....Pages 185-235
Epizootiology: Gram-positive bacteria....Pages 237-243
Epizootiology: Gram-negative bacteria....Pages 245-282
Pathogenicity....Pages 283-335
Control....Pages 337-404
Conclusions....Pages 405-411
Back Matter....Pages 413-552