دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: 1
نویسندگان: John DeVries
سری:
ISBN (شابک) : 9780849394881, 0849394880
ناشر:
سال نشر: 1996
تعداد صفحات: 334
زبان: English
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 2 مگابایت
در صورت تبدیل فایل کتاب Food Safety and Toxicity به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب ایمنی مواد غذایی و سمیت نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
از دیدگاه علوم طبیعی، ایمنی و سمیت مواد غذایی موضوعات چالش برانگیز و مهمی را بر عهده می گیرد که بر محققان مواد غذایی، تنظیم کننده ها، تولیدکنندگان، ارائه دهندگان مراقبت های بهداشتی، مربیان و مصرف کنندگان تأثیر می گذارد.
From a natural science viewpoint, Food Safety and Toxicity takes on challenging and important topics impacting food researchers, regulators, producers, healthcare providers, educators, and consumers.