دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: نویسندگان: Dr. Paul Michael Pechan, Dr. Gert E. de Vries (auth.) سری: ISBN (شابک) : 9783540201786, 9783540271369 ناشر: Springer Berlin Heidelberg سال نشر: 2005 تعداد صفحات: 264 زبان: English فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) حجم فایل: 2 مگابایت
کلمات کلیدی مربوط به کتاب ژن های موجود در منو: حقایقی برای تصمیم گیری های مبتنی بر دانش: علوم غذایی، بیوتکنولوژی، تغذیه، کشاورزی، ژنتیک گیاهان و ژنومیک، علوم محبوب در ریاضیات/علوم کامپیوتر/علوم طبیعی/فناوری
در صورت تبدیل فایل کتاب Genes on the Menu: Facts for Knowledge-Based Decisions به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب ژن های موجود در منو: حقایقی برای تصمیم گیری های مبتنی بر دانش نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
فقط کمی بیش از یک دهه پیش، اصطلاح "مهندسی ژنتیک" به سختی در خارج از آزمایشگاه های تحقیقاتی شناخته شده بود. امروز مرتباً تیتر خبرها می شود. حامیان و مخالفان نیز به ما می گویند که می تواند زندگی ما را بیش از هر پیشرفت فناوری دیگری تغییر دهد. این کتاب به منظور توانمندسازی مردم برای تصمیم گیری مبتنی بر دانش در مورد بیوتکنولوژی گیاهی و محصولات تراریخته و مواد غذایی تراریخته به ویژه، واقعیت های پیشرفته را ارائه می دهد. موضوعات داغ بحث حاضر را به شیوه ای بی طرف مورد بحث قرار می دهد و به عنوان یک کتاب مرجع شخصی برای عموم علاقمندان، تصمیم گیرندگان و مدیران سازمان های مصرف کننده عمل می کند.
Only little more than a decade ago the term "genetic engineering" was hardly known outside research laboratories. Today it regularly makes headlines in the news. Supporters and opponents as well tell us that it could change our lives more than any other technological advance. This book delivers the state-of-the-art facts in order to empower the public to make knowledge-based decisions about plant biotechnology and GM crops and GM food, in particular. It discusses the hot topics of the present debate in a neutral manner and will function as a personal reference book for the interested public, for decision maker, and managers of consumer organisations.
Contents......Page 8
1.1 Basic Facts About GM Crops......Page 12
1.2 History and Uses of Plant Biotechnology......Page 21
2.1 Herbicide Tolerance......Page 29
2.2 Insect Resistance in Crop Plants......Page 36
2.3 Virus Resistance......Page 44
2.4 GM Crops in the USA and Europe: What Farm Level Benefits Might be Expected?......Page 52
2.5 Environmental Issues and Problems Associated with Genetically Modified Plants......Page 71
3.1 From a Research Proposal to a Product......Page 83
3.2 Genetically Modified Products: Intellectual Property Issues......Page 85
3.3 GMO Traceability and Labelling Regulations......Page 92
3.4 Plant Biotechnology and its Regulation in Central and Eastern Europe......Page 96
3.5 Genetically Modified Plants and Risk Analysis......Page 102
3.6 Monitoring of GMOs......Page 111
4.1 Implications of the GMO Labelling and Traceability Legislations......Page 118
4.2 Precautionary Principle......Page 125
4.3 Public Perception of GM Crops......Page 144
4.4 Communication Strategies in Biotechnology......Page 151
4.5 Communicating Risk......Page 161
4.6 The Morality and Ethics of GMOs......Page 165
5.1 Second Generation GM Plant Products......Page 174
5.2 Third Generation of GM Plants: Biofactories......Page 183
5.3 Biotechnology for Food and Agriculture: Global Issues......Page 191
6 Guide to Terms......Page 216
C......Page 220
E......Page 221
H......Page 222
M......Page 223
R......Page 224
S......Page 225
Z......Page 226