ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Genes on the Menu: Facts for Knowledge-Based Decisions

دانلود کتاب ژن های موجود در منو: حقایقی برای تصمیم گیری های مبتنی بر دانش

Genes on the Menu: Facts for Knowledge-Based Decisions

مشخصات کتاب

Genes on the Menu: Facts for Knowledge-Based Decisions

ویرایش:  
نویسندگان: ,   
سری:  
ISBN (شابک) : 9783540201786, 9783540271369 
ناشر: Springer Berlin Heidelberg 
سال نشر: 2005 
تعداد صفحات: 264 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 2 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 32,000



کلمات کلیدی مربوط به کتاب ژن های موجود در منو: حقایقی برای تصمیم گیری های مبتنی بر دانش: علوم غذایی، بیوتکنولوژی، تغذیه، کشاورزی، ژنتیک گیاهان و ژنومیک، علوم محبوب در ریاضیات/علوم کامپیوتر/علوم طبیعی/فناوری



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 14


در صورت تبدیل فایل کتاب Genes on the Menu: Facts for Knowledge-Based Decisions به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب ژن های موجود در منو: حقایقی برای تصمیم گیری های مبتنی بر دانش نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب ژن های موجود در منو: حقایقی برای تصمیم گیری های مبتنی بر دانش

فقط کمی بیش از یک دهه پیش، اصطلاح "مهندسی ژنتیک" به سختی در خارج از آزمایشگاه های تحقیقاتی شناخته شده بود. امروز مرتباً تیتر خبرها می شود. حامیان و مخالفان نیز به ما می گویند که می تواند زندگی ما را بیش از هر پیشرفت فناوری دیگری تغییر دهد. این کتاب به منظور توانمندسازی مردم برای تصمیم گیری مبتنی بر دانش در مورد بیوتکنولوژی گیاهی و محصولات تراریخته و مواد غذایی تراریخته به ویژه، واقعیت های پیشرفته را ارائه می دهد. موضوعات داغ بحث حاضر را به شیوه ای بی طرف مورد بحث قرار می دهد و به عنوان یک کتاب مرجع شخصی برای عموم علاقمندان، تصمیم گیرندگان و مدیران سازمان های مصرف کننده عمل می کند.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

Only little more than a decade ago the term "genetic engineering" was hardly known outside research laboratories. Today it regularly makes headlines in the news. Supporters and opponents as well tell us that it could change our lives more than any other technological advance. This book delivers the state-of-the-art facts in order to empower the public to make knowledge-based decisions about plant biotechnology and GM crops and GM food, in particular. It discusses the hot topics of the present debate in a neutral manner and will function as a personal reference book for the interested public, for decision maker, and managers of consumer organisations.



فهرست مطالب

Contents......Page 8
1.1 Basic Facts About GM Crops......Page 12
1.2 History and Uses of Plant Biotechnology......Page 21
2.1 Herbicide Tolerance......Page 29
2.2 Insect Resistance in Crop Plants......Page 36
2.3 Virus Resistance......Page 44
2.4 GM Crops in the USA and Europe: What Farm Level Benefits Might be Expected?......Page 52
2.5 Environmental Issues and Problems Associated with Genetically Modified Plants......Page 71
3.1 From a Research Proposal to a Product......Page 83
3.2 Genetically Modified Products: Intellectual Property Issues......Page 85
3.3 GMO Traceability and Labelling Regulations......Page 92
3.4 Plant Biotechnology and its Regulation in Central and Eastern Europe......Page 96
3.5 Genetically Modified Plants and Risk Analysis......Page 102
3.6 Monitoring of GMOs......Page 111
4.1 Implications of the GMO Labelling and Traceability Legislations......Page 118
4.2 Precautionary Principle......Page 125
4.3 Public Perception of GM Crops......Page 144
4.4 Communication Strategies in Biotechnology......Page 151
4.5 Communicating Risk......Page 161
4.6 The Morality and Ethics of GMOs......Page 165
5.1 Second Generation GM Plant Products......Page 174
5.2 Third Generation of GM Plants: Biofactories......Page 183
5.3 Biotechnology for Food and Agriculture: Global Issues......Page 191
6 Guide to Terms......Page 216
C......Page 220
E......Page 221
H......Page 222
M......Page 223
R......Page 224
S......Page 225
Z......Page 226




نظرات کاربران