دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Robert E C Wildman
سری: CRC series in modern nutrition
ISBN (شابک) : 0849387345, 9780849387340
ناشر: CRC Press
سال نشر: 2001
تعداد صفحات: 565
زبان: English
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 37 مگابایت
در صورت تبدیل فایل کتاب Handbook of nutraceuticals and functional foods به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب کتابچه راهنمای مواد مغذی و غذاهای کاربردی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
با مشارکت گروهی از کارشناسان برجسته بینالمللی، کتاب راهنمای مواد مغذی و غذاهای کاربردی، ویرایش دوم، مجموعهای از جدیدترین موضوعات در مواد مغذی و غذاهای کاربردی را ارائه میدهد. این نسخه دارای فصول جدید و تجدید نظر شده است، از جمله موضوعات ویتامین E، مکمل های غذایی و التهاب، پروتئین آب پنیر، غلات، نوشیدنی ها و میوه ها.
With contributions from a panel of leading international experts, the Handbook of Nutraceuticals and Functional Foods, Second Edition, provides a collection of the most current topics in nutraceuticals and functional foods. This edition features new and revised chapters, including the topics of vitamin E, nutritional supplements and inflammation, whey protein, cereals, beverages, and fruits.