ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Handbook of nutraceuticals and functional foods

دانلود کتاب کتابچه راهنمای مواد مغذی و غذاهای کاربردی

Handbook of nutraceuticals and functional foods

مشخصات کتاب

Handbook of nutraceuticals and functional foods

ویرایش:  
نویسندگان:   
سری: CRC series in modern nutrition 
ISBN (شابک) : 0849387345, 9780849387340 
ناشر: CRC Press 
سال نشر: 2001 
تعداد صفحات: 565 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 37 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 52,000



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 12


در صورت تبدیل فایل کتاب Handbook of nutraceuticals and functional foods به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب کتابچه راهنمای مواد مغذی و غذاهای کاربردی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب کتابچه راهنمای مواد مغذی و غذاهای کاربردی

با مشارکت گروهی از کارشناسان برجسته بین‌المللی، کتاب راهنمای مواد مغذی و غذاهای کاربردی، ویرایش دوم، مجموعه‌ای از جدیدترین موضوعات در مواد مغذی و غذاهای کاربردی را ارائه می‌دهد. این نسخه دارای فصول جدید و تجدید نظر شده است، از جمله موضوعات ویتامین E، مکمل های غذایی و التهاب، پروتئین آب پنیر، غلات، نوشیدنی ها و میوه ها.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

With contributions from a panel of leading international experts, the Handbook of Nutraceuticals and Functional Foods, Second Edition, provides a collection of the most current topics in nutraceuticals and functional foods. This edition features new and revised chapters, including the topics of vitamin E, nutritional supplements and inflammation, whey protein, cereals, beverages, and fruits.





نظرات کاربران